Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič
Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.
Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.
Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.
Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.
Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.
Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.
Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.
No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D
Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.
Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.
Neverím, že je tento človek svojprávny.
@karolinakr Obavam sa ze mas pravdu.....on s nou nedokaze seknut ako muz,zial,vedome si s nou nici zivot,ak to uz teraz nedokaze ked odisla,tak je velky slaboch.Ta psychopatka musi mat velku radost ako ho drzi za gule a robi s nim co ona chce.....sikovna kur.a.....
@peter244 Tak jedine sa odstahovat do ineho mesta a odstrihnut uplne od nich vsetkych troch a aj od ludi ktori nebudu bonzovat kde ste.Sami ste si na vine ze s tym neurobite uz konecne koniec.
Si bol s nou kvôli fyzickej stránke vzťahu lebo normálni ľudia netrpia svojim polovickam to co ty,to ani zďaleka nebola láska.
@77daniela77 podvedome ju strašne nechcem pretože viem ako to je a aká je pravda o celom našom vzťahu a že všetko čo píšete je pravda. Už som sa dohodol na výlety so starými kamarátmi , a teším sa. To už len z tej závislosti mi je niekedy ešte smutno za ňou
@peter244 Tak sa spamataj cim skor a zbav sa zavislosti vo vlastnom zaujme lebo bude neskoro.Sportuj,venuj sa sebe,uzivaj si s kamaratmi,len sa do nicoho uz nenamoc,bud opatrny.
Mne by najviac pomohlo nájsť si aspoň kamarátku alebo iné dievča. Môj kamarát mal rovnakú babu ako ja, mesiace sa trápil a volal mi keď ho rovnako opustila pre iného, potom si našiel úžasné dievča, bývajú spolu a okamžite zabudol na to trápenie. Len ja som nikdy dievčatá nebalil. Moja bývalá má v podstate zbalila sama.
Teraz som bol na servis v prevádzke kde boli krásne dievčatá, usmievali sa na mňa. Bolo mi tam veľmi príjemne. Ani by som si nespomenul na ex. Tak rád by som aspoň sa spoznal nejako ale neviem ako, čo povedať. Všetky kamarátky som spoznal cez záľuby. Ale chcel by som sa vedieť spoznať aj takto náhodne. Trápi ma to lebo si myslím že toto by mi pomohlo najviac. Už by som na ňu ani nepomyslel.
@peter244 Nemáš ty Štokholmsky syndróm? 🤔 A teraz vážne:to si píš,že skôr či neskôr sa vráti,len ty sa priprav jej konečne zabuchnut dvere pred nosom.
@peter244 No a ta kamaratka kamarata nema podobnu kamaratku ako je ona?Nech sa jej kamarat opyta.....
Najlepsie by ti bolo najst si dobreho psychologa, evidentne to sam nezvladas. Bolo by dobre, aby si sa naucil zit sam so sebou a poznal vlastnu hodnotu. Nerobi to dobrotu takto sa chorobne viazat na ludi.
Toto je lepšie ako telenovela. Pripadne to všetko os začiatku spis a bude to dobrá, zaujímavá kniha...
Ako je mi ta ľúto, trosku, ale zároveň nechápem, že niekto ako ty existuje.
Jedna otázka - držal si sa jej zubami, nechtami lebo sa bojíš, že si už druhú napr pre svoj výzor nenájdeš?
A ešte dodám - nezabudni jej o týždeň ci mesiac otvoriť dvere s kyticou ruží a otvorenou náručou, keď ti bude zvoniť na zvonček s plačom, že on ju opustil a chce teraz na 2 mesiace opäť zaspávať vedľa teba.
Po rozchode,aj keby si ho inicioval ty,tak pride smutok a na vsetko zle zabudnes a vynaraju sa ti len pekne spomienky. Chce to cas. Mas skvelu skolu zivota a snad si vezmes ponaucenie,akym zenam sa vyhybat.
kamaratka ma dominantnu terorizujucu mamu,manipulatorku zavislu od alkoholu a liekov.odmalicka maju medzi sebou komplikovany vztah,matka jej pocas zivota vycitala hrozne veci,vratane jej pocatia,ktore viedlo k nepodarenemu manzelstvu a naslednemu rozvodu. kamaratka ma preto problem vo vytvarani zdravych vztahov,staci naznak malej dominancie u nejakej zeny a ona sa na tu zenu chorobne naviaze.ci je to sefka,doktorka,kedysi ucitelka,veduca tabora... stane sa od nej silne citovo zavisla,je nou doslova posadnuta.je to chorobny vztah,zrejme to vychadza z toho hrozneho vztahu s matkou.sme rozne poznaceni traumami od cias nasho raneho psychickeho vyvoja a moze sa to s nami tahat aj v dospelosti
@peter244 môžeš byť rád, že je kde je.. Len tie jej veci daj kam patria a to jej.. Nech nemá pocit, že tu pre ňu stále sk keby niečo.. Si si vedomý toho, že si jej príliš veľa toho dovolil a nechal si... Snáď máš aj ty poučenie do ďalšieho vztahu...
Oslov Evitu Urbaníkovu ta ti s tým pomôže.Zaoberať sa nefunkčným vzťahom a pisať tu ako o nejakej láske na pokračovanie o ktorej nemôže byť ani reč tak to napiš knihu.Nechápem čo riešiš už treti krát keby si to chcel ukončiš to s ňou na prvý krát a nevypisuješ hlúposti o tom ako ťa miluje a neviem čo.Pokiaľ ty sa trápiš ONA ťa ma na háku daj jej toto všetko čo tu pišeš prečitať uvidiš čo ti na to povie zrejme ťa vysmeje.Tu už dávno neide o žiadnu lásku aspoň z jej strany nie je to obyčajna manipulátorka a kedy sa jej zachce vtedy ťa vyhľada dá na teba milion vyčitiek a ty si celý happy že sa ozvala popritom je to iba obyčajne manipulativne správanie z jej strany na ktorú škoda minať energiu aj ty by si sa mal venovať niečomu inemu ako jej a nezahlcovať si hlavu hlúpostami.
@dilino Ja to všetko viem na druhú stranu mi je veľmi ľúto, lebo znamenala pre mňa veľa a z mojej strany to bolo vážne a všetko som do toho dal. Teraz by som sa mal radovať ale posledný týždeň sa citím mizerne.
Prvý týždeň bol v pohode, že už som slobodný a nemusím riešiť jej nestabilný život.
Ale teraz sa cítim na nič, len práca a domov, navariť popratať byt, najesť sa, pozrieť seriál masturbovať a spať. Dookola to isté, ešte aj víkend popracujem.
Nejak si neviem predstaviť, že by som sa vedel zamilovať do inej, nejak mi chýba to aj keď zvláštne a choré citové puto čo bolo medzi nami.
V práci každý nervózny len sa s každým naťahujem.
@peter244 Tak teraz je aj taka zla doba vseobecne pre kazdeho.....venuj sa nejakemu hobby,alebo si nieco najdi,ciaj si,behaj,bicykluj......
@peter244 koho uz len zaujima,ze masturbujes. toto si teda naozaj zaklincoval. skoda casu, ktory som venovala tejto diskusii.
Ty si naruseny... Napis tej tvojej pani dokonalej kolkorat si to robis a ako na nu pri tom myslis.. nie nam

@77daniela77 ku mne ho beriem keď je zle ale on sa aj tak tam vráti, nevydrží viac ako 3 dni. To bol zatiaľ rekord, a oni už boli krotke. Ale tiež to nechcem okato, lebo mama keď zistí že idem proti nej je schopna narobiť problémy v práci a tak. Vyhrážala sa tým a ona také veci bežné robí. Sa vyoblieka a ide. Napríklad udala oca, za dotácie ktoré ona miňala, lebo on rodinné troška dal z toho.