icon

Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič

peter244
19. okt 2020

Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.

Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.

Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.

Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.

Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.

Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.

Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.

No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D

Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.

Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.

karolinakr
4. nov 2020

@77daniela77
ja som mu už po 13.kapitole písala, či je toto celé pravda?😂

sticker
77daniela77
4. nov 2020

@karolinakr Mozno sa len nudi a bavi sa na tomto celom....lebo fakt si nespominam ze by som v zivote pocula o takomto jebuškinovi.....

peter244
autor
4. nov 2020

Tak keď som napísal že nie, že bol dobrý nápad že sme sa rozišli, že sme sa k sebe vôbec nehodili. Tak začala o tom ako bezo mňa život nezvládne, že nechce o mňa celkom prísť. Napísal som jej nie a spustila bedákanie. Striedala obviňovanie bedákanie a podobne. Ako je mi ľúto že má takúto poruchu osobnosti, veď to musí byť strašné toto denne prežívať v hlave. By som zošalel. Ale držím sa som stále sám v byte. Pokúšal som sa jej vysvetliť že potrebuje psychiku riešiť ale márne. Nepísal som priamo o poruche to by asi len mi vynadala.

jankulka01
4. nov 2020

@peter244 zle zle, toto je otazka casu kedy ta zlomi a ty privolis a sam si to pred sebou omojkas. Ked budes naozaj za vodou, napises jej nie bez toho, aby si jej vysvetloval, zdovodnoval. Proste dovi. Bodka. Bez dalsich reakcii a sprav.

cacianka
5. nov 2020

Naco nam tu vypisujes cele romany, opisujes detaily. Vyuzi čas a hlavne ciciške napíš jedine slovo KONIEC a zablokuj ju.a najdi si iny program.
6 stran stačilo

karolinakr
5. nov 2020
karolinakr
5. nov 2020

@cacianka ale to ty nevieš, že on tento problem rieši už od roku 2018 al.2019 vždy ta ista otazka- prečo sa tak sprava asi 700x za sebou potom že ona je duševne chora on ju nevie opustiť a tak ďalej dokolečka..
A vlastne po tyždni chce ist spať - to tiež je somarina
Nemi toto cele jeden vymyslený blud? A ked mu poviem daj fotku tak neda... To je tiež podozrivé

karolinakr
5. nov 2020

@cacianka mňa niekedy bavi čitat ptibehy ale toto je furt o tom istom neznesitelne stale si ide svojr
Niekedy je zanovitosť dobra vlastnost ale v jeho pripade na velku škodu, lebo ďaldj od nosa si nevidí

karolinakr
5. nov 2020

@cacianka prosím ťa.Nepísala ti ta 50r pani, ktora sa chcela zabit, lebo jej muž si našiel 27r.milenku
Len ma napadlo ako sa ma, lebo chcela ťa kontaktovať.Dufam,,že je v poriadku

cacianka
5. nov 2020

@karolinakr nie.
Pisala mi iba 1 kvoli magnetke.
Ktora téma ?

karolinakr
5. nov 2020

@cacianka jaj to je škoda.To bolo niečo manžel ma podvadza s 27ročnou.Ona bola vlastničkou firmy, bytu všetkeho on si milenku dotiahol do firmy ako sekretarku a povedala, že nevladze, ze sa chce zabiť
Ale presny nazov si nespomeniem
Nevadí

acrobaleno
5. nov 2020

@karolinakr Ja si na ňu spomínam. A ak to bola pravda...vidíš, všetky esá mala v rukách ona a nad takýmto niečim uvažovala.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
cacianka
5. nov 2020

@karolinakr uz viem kt.myslíš. neviem nič.
Hadam sa dala do poriadku a narobila poriadky.

peter244
autor
5. nov 2020

Dnes som prišiel z práce a akurát sa balila, bola u mňa, tentokrát už vzala všetko čo tu ešte bolo. Som zmätený veľmi, včera písala že urobí čokoľvek aby sa mohla vrátiť a čo i len býva so mnou a dnes zmena o 180 stupňov. Ja to len chcem pochopiť. Celý čas keď som bol doma aj ona tak len plakala , balila a plakala. Stále potom o tom ako ju mrzí čo všetko, zle mi urobili, že mi potom dá peniaze a podobne. Že mi kúpi nové veci čo zničila. Povedala že ma navždy bude milovať ale teraz musí byť inde s niekým iným a že nikdy to nepochopím. Musí dokončiť školu a zistiť čo v živote chce. Že ja ju nedokážem tak motivovať do učenia a podobne ako on. "Ano nechápem to vôbec, nech sa snažím na to pozerať z akejkoľvek strany" Snažím sa na to pozerať či už subjektívne, objektívne no nechápem to. Ja to len chcem pochopiť, prečo, načo to robí. Môj podnájom ale stále nazýva naším domovom. Proste toto som ešte nikdy nepočul aby takto sa niekto správal.

77daniela77
5. nov 2020

@peter244 ....no jasne,kde by isla ked ju ten novy vyhodi....tebou si je ista ze ju vzdy prijmes....riadne psycho.Kluc ti vratila?

peter244
autor
5. nov 2020

@77daniela77 Nn kľuč má. Ešte tu má nejaký nábytok. A zvieratká. No načo potom ten plač a tie veci ktoré hovorila, prečo potom sa proste nezobrala úplne preč, len mi to dušu trápi....

evalin88
5. nov 2020

@peter244 jednym uchom dnu a druhym von. Su to len dristy aby si jej dovolil v tom byte ostat. Moj ex bol taky.. aj klacal a sluboval. Ked som ho vyhodila povedala som mu nech si vezme vsetko na jeden raz, ze co nevezme vyhodim. Este 2 krat tam bol vzdy po neaku prkotinu. Tretikrat si vraj zabudol neake papiere.. tolko krat som ho vzala soat ze bral ako samozrejmost ze to tak bude aj teraz..
Uz len ta veta ze ta miluje ale teraz musi byt s niekym inym niekde inde je akoze čo ?? Boze to je herečka, 😄😄😄

janetinka27
5. nov 2020

@peter244 presne tak,su to dristy. mal by si jej povedat, aby ta uchranila tych nezmyslov.zbytocne to pocuvat,zbytocne si to zapamatat,rozmyslat nad vyznamom a zbytocne je to reprodukovat.

evalin88
5. nov 2020

@peter244 Robi to prave preto aby ta trapila, aby ti predlzovala toto medziobdobie ked sa snazis nejak najst a fungovat bez nej. Keby v tom byte ostala, nikdy by si to nedokazal ( okrem toho ze by mala najom zdarma), ona to vie a preto to robí. Cista vypocitavost a myslim, ze aj cinizmus..

evalin88
5. nov 2020

@janetinka27 mal si pred vstupom do bytu dat stuple do usi 🙂 keby tam nahodou bola.. istota je istota🤣

janetinka27
5. nov 2020

@evalin88 ano,chce zostat stale v jeho srdci ako ta co ho miluje.ako dlhy zamatovy bozk,ktory pretrva večne ako zo ziva spomienka. osudova zena. ako z romanu 😅
ano radsej stuple ako toto pocuvat.zeny odhalia zenske zbrane inych zien,ale muzi tomu nerozumeju a zostanu v rozpakoch🙂

evalin88
5. nov 2020

@janetinka27 inac je to hrozny egoizmus.. ona chce byt ocividne s niekym inym ( teda chrapat urcite) ale zaroven chce aby na nu bol naviazaný... ved keby ho tak lubila ale teda nemoze s nim byt lebo MUSI byt inde ( ako z filmu, mozno je neaka ruska špionka a prevelili ju🤣) ma povedať: dúfam, ze budeš šťastny, nebudeš sam a stretnes tu pravú, a dat pokoj. To by bolo fer a davalo zmysel.

77daniela77
5. nov 2020

@peter244 Bude sa furt pripominat somarinami,aby si nezabudol a bol s nou v kontakte....nekonecny pribeh.Ake jej zvierata?Mal si sa otocit ked si ju tam nasiel a odist.Nech si to uz vsetko zoberie,daj jej termin ze do pondelka dajme tomu....alebo do buducej soboty.....teda tyzden jej daj na to a ide uz prec navzdy.

evalin88
5. nov 2020

@peter244 ja ti inac medzi recou zelam aby si bol raz šťastny, vieš že táto diskusia ma uz 6 strán a je stále o tej istej "žene". To nie je vyčitka, ak ti to pomaha kludne pis ďalej. Dobru noc 🙂

tinatitti
5. nov 2020

Toto píše fakt muž? Kks horšie ako telenovela. Prosim, spravaj sa ako chlap, nie ako ufnukana ženská. Najlepšie, čo ťa stretlo? Uff bud k sebe úprimný. Toto rozhodne to najlepšie nebolo. Váš vzťah bol toxický! A ty si zdá sa ešte omameny tým toxinom. Prajem ti nech nájdeš v sebe sebauctu, nech si vážiš sám seba,aby si sa už nikdy v živote nedostal do podobného vzťahu. Hlavu hore, chlape! 😉

peter244
autor
5. nov 2020

@evalin88 Ďakujem 🙂 🙂 .. Máte pravdu, akoby raz za týždeň stále nejako zvráti proces kedy sa posúvam cez to ďalej. Len aby nebol koniec, Jeden deň mi napíše X naozaj logických argumentov prečo nemôžme byť spolu že by aj ten najzamilovanejší človek prehodnotil vzťah. Keď je napíšem že má pravdu, má to tak byť tak to otočí o 180 stupňov, aby som všetko neničil, a že bezo mňa život nezvládne. ... Dnes mi povedala, že som ani raz za ňou nebol keď odišla. Naozaj čakala že za ňou doletím keď šla za iným? Ja sa jej neozývam, proste šla za iným nebudem sa jej ozývať. Ona stále napíše ako sa mám a podobne.

janetinka27
5. nov 2020

@peter244 vsak ta potrebuje mat pod kontrolou, musi sa raz za cas presvedcit, ci poslusne prides. preto tie pripomienky. aby to mala s tebou rozohrate navzdy. ale aj tak z toho vyjdes najhorsi 🙂 vsak necitaj spravy, maily, sms, nic, ignoruj, ani to neotvor a daj si taky zavazok, ze neotvoris to nikdy, hned to vymaz do kosa a kos vymaz tiez 🙂 lebo takto ta to bude stale trapit.

moonlight1210
6. nov 2020

@peter244 robi to preto, ze jej to dovolis. A ze ju bavi sa na teba pozerat a bavit sa tym, ako reagujes. Vzdy zareagujes presne, ako ona chce, lebo ta pozna. Navonok vytlaci slzy a v duchu sa smeje, aky si este stale blby, ze jej to zeries a hladas za tym nejaky vyznam. Ako vzdy doteraz.

Ako ked niekto objavi nieco makke a ma chut do toho pichat prstom. Preco? Lebo je to makke.
A bavi ho sledovat, kolko to vydrzi. Proste len tak.
Presne to ona robi.
Chova sa ako sa chova len tak. Lebo ju to bavi, ako za tym ludia hladaju skryty vyznam. Hoci ona iba nepravidelne strieda rozne stavy.

Keby si tam nezucastnene sedel, tukal do mobilu a do toho jej fingovaneho placu pri baleni sa spytal, ze ci jej to este dlho potrva a ci by si nemohla s tym balenim svihnut, tak by si videl tu zmenu divadelnej sceny.
A ked by si sa na zaver spytal, ci si vie do tyzdna pobalit zvysok, alebo jej to mas vylozit pred barak na dazd, lebo ti to tu zavadzia a uz mas ine plany, tak by si mozno aj seba ohrozil, lebo by ju od ziarlivosti islo roztrhnut (hned by šípila inu zenu).

Staci prestat reagovat na jej spravy a telefonaty. A mas po starosti sa pytat preco nieco robi.

A silno pochybujem, ze ti cosi zaplati. To boli len vznesene kecy.
Ale mozno hej. Ked ju posles do prdele, nahodi pozu cislo stodvadsattri “moralna hrdinka s odpustajucim srdcom” a vymami prachy od toho terajsieho, aby sa vyrovnala s tym nevdacnym cynickym hovadom (tebou), ktoremu tolko “obetovala”.

peter244
autor
6. nov 2020

@moonlight1210 Diky, 🙂 aj som sa zasmial ako je to napísané s vtipným tónom. Toto dáva zmysel, jedine. 🙂 Vie čo na mňa platí. Používa to na manipuláciu a aby som pre ňu robil všetko naďalej a bol naviazaný.