Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič
Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.
Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.
Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.
Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.
Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.
Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.
Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.
No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D
Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.
Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.
@stary_ujco to bude ako Hra o trony VII. rád po 20. častí
To vsetko su len kecy. Niekedy je zbytocne chciet pochopit toho druheho. Naco. Nechce byt s tebou a bodka. Vies o tom, ze aj ty sam mozes robit rozhodnutia vo svojom zivote bez toho aby ti niekto hovoril co mas robit? Napriklad sa mozes rozhodnut ju zacat uplne ignorovat, lebo sa chces z toho cim skor dostat. Cloveka ktory ti vedome ublizuje v zivote nepotrebujes.
@stary_ujco dalsich 7 stran debilin....
Peter
To nemate nejaku pivnicu, kumbal kde jej šupneš haraburdy ked si ich neodvezie do terminu ultimata ?!
Stacilo jej poslat správu, ze jej davas termin - mohlo to uz byt túto sobotu, inak smer kontajner.mal by si v nedelu čas upratať a dobre vyvetrat,
Teraz iba teatralne natahuje agoniu. Heeeerečka to je. A ty jej naletis ako soplavy. Mal by si docasne vymenit kľúč aby ta nešokovala a nevzala aj tvoje, lebo zase ti pride vrátiť...
A ked uz tam bola, mal si nahodiť kamenny ksicht, čítať noviny a iba sa lakonicky spytat ci bude dlho a ci nemôže byt potichu
Ne podla mňa treba rozchod oslaviť dobrým sexom a potom si už veci rovno nechá u teba 😍
No bol to adrenalín celý vzťah. Len čo už keď hysterka sa šialene zamiluje ako nič inde aj keď povrchne a potom osciluje medzi oboma. To už je moc. To kašľať na to. Ale vášeň vedia vzbudiť, sú také energické a živé. A sex vedia zahrať tiež úžasný. Niečo človeka na nej podvedome priťahuje aj keď rozum jasne hovorí toto nie. Viem že s tak rozpoltenou osobu sa nedá žiť ale tá živočíšnosť mi bude chýbať. Ale za tie scény to dlhodobo nestojí.
@peter244 Najdi si lepsiu a hlavne nie je.nutu ktora ta vyuziva.
@peter244 keby neprisiel ten jej milenec, trapila by ta ktovie dokedy.nemuselo to dopadnut tak,ze ta nakoniec "vyslobodil" iny chlap.
@janetinka27 ten iný chlap je len týždňovka, uz x-ta v poradi. Ved vidis, ze sa mu uz tlačí nazad do baraku a keby pekne posluchal, tak mu aj vymastený pekac ponukne na vylizanie...
Uplne sa vyzivas v tom, ze si musi ist pre veci a robi ti divadlo. Vyhod jej veci, vezmi kluce a o skrecky sa staraj trebars aj sam. Ale to by si sa musel od tejto osoby odputat a byt chlapm co si stoji za slovom.
Pises ako jej mas dost a nechces s nou mat nic spolocne, ale aj napriek tomu, ze ju prasi niekto iny, ty jej poslusne opatrujes veci a trapi ta, ze sa trapi v novom vztahu. Chore cele.... Milionkrat ti tu napisali aby si ju poslal do prdele, ale ty kazdy vecer zaspavas s myslinkou na nu, s tou myslienkou sa aj zobudzas a ako som uz povedala... Rozprestieras jej v duchu cerveny koberec, pretoze jej spravanie je tak neuveritelne chore az si myslis ze to je komplikovana, osudova laska🤦♀️
Tak toto už nieje na smútok a plač, ale na smiech. To naozaj? Naozaj 27 ročný (snáď sa nemýlim) chalan sa nechá takto využívať? Si vekovo skoro rovnako ako ja (ešte som mladšia), ale cítim sa ako keby si o 10rokov mladší ty😅 ved sa už zobud z toho sna... Ona ta ma len tam kde ta mat chce. A tak to vždy bude, pokiaľ nepovieš ty posledné slovo a neprerusis kontakt.
@stary_ujco dnes mi povedala , že keď si dáme dokopy život, skončí školu. Že chce so mnou rodinu, že naše deti by boli krásne, že mám krásne oči atď. Keď sme spolu boli tak pravý opak že mám zle všetko a budú kriply a so mnou nechce. Ze chce so mnou domček a že už nikdy neodíde. Rozum sa mi opäť zastavil.
@peter244 Božeee, toto nie fakt. To mi pripomina mojho manipulativneho ex. Ten sluboval dom deti a psa, aj koňa by mi slúbil, keby som na neho počkala. Tak ti poviem, ak jej na to skočíš do mesiaca sa tam, kde si bol. Uzlíček nervov.. okrem toho nemaš istotu, že nový objav je už pasé. Možno, ju len nechce živiť. A moc si ju v spomienksch idealizuješ ( ako som čítala predposledný príspevok)
@peter244 Bol by si fakt blazon keby si tej psychopatke na toto skocil.Kasli uz na nu lebo zle skoncis.....

@peter244 to su uz ubohe pokusy o zachranu svojej koze. povie ti cokolvek. krasne oci su na spokojny zivot malo.chudence deti, mama psychopat a otec psychopatov otrok,nie? rodinny horor.
Historia sa opakuje budes taky otrok ako otec a tvoje deti nemožu vyrasť v normalne osobnosti a tiež budu cely život zneuživane Ty Peter nechapeš, že to ovplyvni celu tvoju buducnosť a generacie po tebe? Čo si tak nechapavy či slepy?Vsak daj sa s ňou do kopy ale nesťažuj sa a vychovaj zo svojich deti sebavedome osobnosti a normalnych ludi nie otrokov
Tvoj rozum stoji uz davno, namiesto toho aby si ju KONECNE POSLAL DO PCE a nerozmyslal nad vecami co vypusta z ust, opat raz si sa nad tym zamyslel. Prestan si robit srandu. Taky kkt nemoze byt nikto.
Tak už to bude mesiac čo je preč. Už si neviem predstaviť vôbec aby sa vrátila, to čo som zažíval, ako sa trápil. Pribral som pekne, stres minimum. Teraz sa mi zdajú bežné veci ktoré zažívam ako nič v porovnaní so stresom aký som zažíval. Po dlhom čase sa neteším na pondelok do práce ale na víkend. Dnes som bol na štíte s kamarátom. Dole cestou som stretol starých parťákov, boli šťastní že ma vidia, objatie a viditeľné šťastie po roku a pol odkedy sme boli naposledy niekde. Som veľmi šťastný, lebo ja som ich akoby odkopol, lebo ich moja bývalá neznášala, nič mi neurobili, a zablokovala ich mi všade. Nechápali čo sa deje. A zatiaľ ma všetci prijali späť. Nemôžem proste z toho, že ma už za to proste neposlali k vode.
@peter244 tak im povedz, že si bol pod papučou, preto si sa neozýval
@karolinakr Nemusel som nič hovoriť, každý všetko vedel a chápal aj bez slov 🙂 Milé to bolo stretnutie dnes
@peter244 to ti verim.Nikdy by som nedovolila partnerovi aby ma oddelil od rodiny a kamaratov.Toto trošku nechapem ake obete si bol schopny robiť.Keby ti povedala nasaď si umelú nohu, nasadíš si ju?
@karolinakr Teraz už tomu nechápem prečo, tie extrémy ktoré som bol ochotný urobiť pre ňu, ale vtedy to bolo silnejšie ako ja. Išiel som pod seba. Hlavne v tej najväčšej zamilovanosti. Potom sa začal zdravý rozum ukazovať ale stále ma vedela manipulovať tam kde ma chce mať. To, že ma vymenila za iného ale bola moja záchrana, vlastne som za to rád že sa to takto stalo, tá sloboda teraz je úžasná. Veľmi dlhé obdobie som bol už len poistka kým si ho hľadala.
@peter244 ....tomu nechapem?.....si hotentot?
Urcite sa za nu vrat, oplati sa bojovat za lasku, ked ju milujes bude rada zbada v tebe ozajstneho muza, ktory ju uprimne lubi, skus ju prekvapit s velkou kyticou ruzi a necakane, ked nebude pripravena a vyznaj jej city, romantickou basnickou, ktoru zlozis, alebo piesnou .. Mam pocit, ze by to zabralo... Ak by to nevyslo, aspon sa nebudes trapit a mozes si povedat, ze si spravil maximum
@katpox ty budes asi ta frajerka 🤣
@77daniela77 nechápem ako som mohol robiť tie veci pre ňu. A ísť tak pred seba
@peter244 konecne si sa vratil do zivota. toto neprezivaju iba zeny zijuce s manipulatorom a tyranom, ale aj muzi. mozes sa nadychat cerstveho vzduchu. zivot je krasny.

Cize ona si síce akože pobalila časť veci, ale ešte stále ma u teba svoje zvieratka. A tie si bude akože odnášat ešte aspoň ďalšie 2 mesiace. A zakaždým počká aby si bol vtedy doma a mohla si spraviť duševný vygrc... No dobre, pridem si sem prečítať aj dalsie kolo.