Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič
Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.
Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.
Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.
Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.
Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.
Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.
Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.
No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D
Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.
Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.
@acrobaleno no hej som to ja. 😄😄😄😄😄😄 Si robim len srandu, som bola zvedava na reakcie, lebo je nezmysel aby sa tak niekto vracal, co i len v mysliekach k takej osobe
@karolinakr boooze moj je tiez peter.tiez je popleteny, neprakticky, ale toto by sekol po 3 dňoch. Skor by ho zavreli za vrazdu ako trpieť taketo marťanske individuum
Ležím popíjam šampus, pridávam si späť a odblokovávam ľudí ktorých som stratil .Priateľov. Mažem fotky z FB. Ex mi píše smutne že kde sa stratili spoločné zamilované fotky z FB :D Dnes som jej napísal že chcem doriešiť ešte posledné veci čo tú ma. Cítim sa fajne 🙂
@peter244 Tak zostan uz pri tom a nedaj sa nou znovu zmanipulovat....😉
Ty by si mal hlavne aj vymeniť zámok na byte, keby ju náhodou napadlo zase prísť 😁 a vrátiť sa a zablokovať ju v telefóne alebo vymeniť cislo.
Zámok už mám, ešte rozrobím si kľúče, aj som jej napísal že mením zámok a ak niečo chce, tak cezo mňa. Prosila že ešte nie, že za mesiac môžem zmeniť :D
@peter244 zase si necháva u teba zadné vrátka, bože co to je za psycho ženskú 🤦♀️ si myslí, že ťa bude ovládať do konca života snáď.
@peter244 neviem, ci vies, ale to, ze ma u teba veci, z teba robi jej rukojemnika. Nemozes s nimi manipulovat ani keby ti rovno zavadzali. Nemozes ich ani vyhodit, ani predat.
Zakon stoji na jej strane i ked ty si majitel bytu.
(Navyse ste sa o nich uz najskor aj pisomne bavili, takze ma dokaz, ze ty o nich vies).
Prestan si uzivat, ako teraz fnuka, ze mazes fotky z fb.
Uvedom si, ze sa stale bavis s manipulativnou osobou a zacni sa pred nou radsej chranit, kde mozes. S takou osobou nie je nikdy ziaden boj vyhraty. Ani ked fnuka.
Zacni v nej konecne vidiet potencialne nebezpecneho nepriatela a snaz sa ju dostat prec zo zivota a uz nikdy sa s nou nekontaktovat.
Beztak sa ti este parkrat vynori z minulosti a bude robit problemy. Este si ju uzijes.
Ked vymeni zamky aj tak jej da nahradny 🤣Ved to je do oci bijuce, ze bez nej nemozes byt kazda druha veta je o nej. Teraz ti akoze narieka, ze jej je na hovno, ale v momente ked ti povie, ze chce sex sa z toho poskladas, zabudnes na kamaratov a tyzden "slobody".
Neviem aky majetok to ma u teba ked si pisal, ze si na uver nakúpil vsetko ty.
Mal by si prestat zivit tuto diskusiu, ktovie ci sem nechodi a necita si to tu a ty sa nehras na pana.
Podla toho co pises ani tak ani tak. Neberies si tu ziane rady s srcu, tak sa s tym podla mna budes musiet vysporiadat sam
Diky všetkým za rady. Povzbudenie aj silné slová. Už by som ju naspäť nevzal ani za sex ani za nič. V podstate som za dva dni obnovil desiatky kontaktov. Všetkých ktorých som nevidel, nemohol vidieť, mal zablokovaných. Všetci ma prijali. Už nič na svete ma neprinúti aby som ju vzal späť.
Nedokážem si predstaviť aby som to zažil čo i jeden deň opäť. Stratila všetku moc tím ako na vymenila za iného. Síce to trvalo ešte ale už mi vôbec nechýba, a nechcem ju ani doma ani na výlete von. Nič na svete keby urobila ma neprinúti zmeniť na ňu názor. V podstate hlavne tá nevera. Pre mňa neprekonateľná zrada. Je koniec. Ešte raz ďakujem , možno to je blbý spôsob ale tie desiatky rád, silných slov na mňa, aj povzbudenia, tých kníh čo som dostal ako radu si prečítať a prečítal som si. To všetko mi neskutočne pomohlo. A ja som taktiež pomohol vďaka tomu jedného dobrému kamarátovi zbaviť sa rovnakej ženy.
Aj vďaka Vám s ňou nemám dieťa a zničený život.
I idem ďalej, za snami a s vierou že nájdem takú ktorá si ma bude vážiť a spolu prelezieme či už krásne hory alebo akékoľvek životné problémi 🙂 na ženy som samozrejme nezanevrel. Veľká škola to bola 🙂
Včera sa mi ex pochválila ako sa jej veľmi darí v novom vzťahu :D Potom mi o polnoci volala , že či by mohla u mňa mesiac dva bývať keby nemala kde :D som jej povedal že my už spolu nikdy bývať nebudeme :D opäť skúšala nejakú hru :D Mám jedno šťastie že u neho sa držala dostatočne dlho kým som sa z toho dostal. Cez týždeň idem s jednou zlatou babou do Tatier, úplný opak ex. Veľmi sa teším 🙂 Tie hry už nemajú šancu. Keď jej odovzdám posledné kúsky nábytku už ju nechcem nikdy vidieť. Snáď sa to podarí odovzdať bez toho aby som ju videl.

@cacianka