icon

Skrytá kamera doma - podozrenie na neveru

12. máj 2025

co by ste urobili, ak by ste zistili, ze muz doma nainstaloval skrytu kameru na sledovanie vas kvoli podozreniu na neveru? pre upresnenie, nemam ani trocha stres z toho, co tam videl, ked ma pozoroval. nerobila som nic, co by som potrebovala skryvat. nasla som ju dnes. a ano, priznal sa, ze to bolo kvoli podozrievavosti.

Strana
z5
viestta
13. máj 2025
@lenkakravcova

@beronsche čo s tým má akože vierovyznanie? 😃 Mne toto nevadilo ani keď som bola kresťanka (keby to robil), toto nie je o vierovyznaní ale o tom čo človeku vadí a čo nie.

@pralinka25 ok, máme na to iný pohľad. Mne to nevadí.

@viestta nie je to ovplyvnené vierovyznanim. Nezmenila som v tomto názor rokmi. Už dávnejšie xy rokov dozadu tu bola podobná téma a mala som rovnaký názor. Ale teda vždy píšem o situácii v manželstve a s tým že ti dvaja si dôverujú a vzťah je OK. Nie o nejakých ziarlivostnych scénach aké robí muž (po prečítaní ostatných komentárov) autorke.
Takže opakujem, vierovyznanie s tým nemá nič spoločné. Človek to proste môže mať takto za normálne chcieť aby ho ten druhy napr aj tajne sledoval a obdivoval. Ľudia majú rôzne nápady. A keď sa môže tolerovať nejaké uchylactiny typu lgbt, tak prečo by sa nemohlo tolerovať to, ak chce manžel tajne sledovať, fotiť manželku alebo ona jeho a nemajú s tým problém? Však nech si ľudia robia čo chcú, nie?

Autorka s tým ale problém má, takže ona má úplne inú situáciu,, na ňu môj komentár teda vôbec neplatí.

@lenkakravcova hlavne, ze si sa vyjadrila a nemala si precitane. A aj v pripade, ze by manzel sledoval partnerku tajne, nech uz by mali manzelstvo ako cukrova vata, nie je to v poriadku. V tej muzovej hlave nieco nie je v poriadku, ked sa potrebuje vzrusovat na tajne natocenych videach. Nieco nie je v jeho hlave v poriadku, ked nema ani tolko sudnosti aby s tym manzelku oboznamil. Robit tieto veci na tajnasa je jednoducho nepripustne, pretoze je to zasah do sukromia. Aj clovek v manzelstve ma pravo na sukromi, na svoju intimnu zonu, kam m neme nikto vstupovat. Aj clovek v manzelstve ma narok aby kazdy iny clovek, vratane manzela tuto jeho intimnu zonu akceptoval.
A LGBT+ sem neplet, pretoze tito ludia vo vseobecnosti uchylaci nie su, aj ked viem, ze aj medzi nimi sa najde presne rovnake percento uchylakov ako medzi hetero.

lenkakravcova
13. máj 2025
@anonym_autor

@lenkakravcova ale ty hovoris o dvoch veciach. jedna je spehivanie z uchylnych dovodov, kvoli sledovaniu nahotin. druha vec je sledovanie kvoli kontrole.

@autorka
Hej no. Je to iné ako čo popisuješ ty, preto som písala, že potom čo som si prečítala tvoje ostatné komentáre, tak toto na teba neplatí. Je to iná situácia.

misterunderhill
13. máj 2025
@viestta

@misterunderhill ty kde chodis na tieto "mudrosti"? Porozpravat sa s chorobnym zierlivcom urcite pomoze, po uprimnom rozhovore si hned prizna chybu, ospravedlni sa a zmeni cele svoje nastavenie, stane sa z neho uplne iny clovek a potom budu stastni az do smrti...

@viestta no, nech sa pochvali autorka ako ihneď odišla... Som zvedavá, rovnako ako na tvoje "múdrosti"...

viestta
13. máj 2025
@misterunderhill

@viestta no, nech sa pochvali autorka ako ihneď odišla... Som zvedavá, rovnako ako na tvoje "múdrosti"...

@misterunderhill vsak nikto ta nenuti citat. Ci?

pralinka25
13. máj 2025
@mischy00

Nieje normálne mať skrytú kameru....nikde!! Doma, v práci, na ulici....všade ma clovek vedieť, že je snímaní kamerou. Je to zásah do súkromia a osobného priestoru a nieje to v poriadku.
Aj keby som vedela že vnútri mame kamery, aj vtedy by som sa cítila nekomfortne. Už rovno aj reality show môžme natáčat...big Brother

@mischy00 mas ju aj zaplatenu ci len podla dostupnych videi na YT? poznam jej videa

mischy00
13. máj 2025
@pralinka25

@mischy00 mas ju aj zaplatenu ci len podla dostupnych videi na YT? poznam jej videa

@pralinka25 len podľa videí, zatiaľ mi to stačí

pralinka25
13. máj 2025
@lenkakravcova

@autorka
Hej no. Je to iné ako čo popisuješ ty, preto som písala, že potom čo som si prečítala tvoje ostatné komentáre, tak toto na teba neplatí. Je to iná situácia.

no ja vazne uvazujem. sme manzelia 20 rokov. vidime sa nahi neustale. normalne si neviem predstavit potrebu manzela ktory ma na ociach svoju zenu nonstop bezne ju vidi prezliekat sa, sprchovat sa, upratovat, varit a neviem co este ze by ju mal potrebu sledovat tajne aj cez kameru zo vzrusivych dovodov. to je uplna fantasmagoria a totalna blbost. ano verim ze aj po 20 rokoch mozu byt pre seba partneri vzrusujuci ale neverim ze by niekto robil toto aby sa na tom vzrusoval. uplny bullshit. tomu sa neda verit nijakmy sposobom. ine by boli nastajlovane sexi fotky alebo aj vyslovene nejake sexi videa. ale pri beznych cinnostiach ... hovadina
jediny dovod je ze ju ma potrebu sledovat a nie preto ze by sa mu zdala sexi. alebo ze by ho vzrusovalo ako v drdole v teplakoch umyvas podlahu? ci chodis doma v cipkovych nohavickach neustale spulis rit aby si bola sexi? alebo ho vzrusuje ako sa prezliekas z pyzama? nie fakt si toto v normalnom dlhodobom manzelstve neviem predstavit. clovek co je doma sam a "prdi si do sedacky" nie je sexi ani keby bol neviem akou sexbombou.
@lenkakravcova

lenkakravcova
13. máj 2025
@pralinka25

no ja vazne uvazujem. sme manzelia 20 rokov. vidime sa nahi neustale. normalne si neviem predstavit potrebu manzela ktory ma na ociach svoju zenu nonstop bezne ju vidi prezliekat sa, sprchovat sa, upratovat, varit a neviem co este ze by ju mal potrebu sledovat tajne aj cez kameru zo vzrusivych dovodov. to je uplna fantasmagoria a totalna blbost. ano verim ze aj po 20 rokoch mozu byt pre seba partneri vzrusujuci ale neverim ze by niekto robil toto aby sa na tom vzrusoval. uplny bullshit. tomu sa neda verit nijakmy sposobom. ine by boli nastajlovane sexi fotky alebo aj vyslovene nejake sexi videa. ale pri beznych cinnostiach ... hovadina
jediny dovod je ze ju ma potrebu sledovat a nie preto ze by sa mu zdala sexi. alebo ze by ho vzrusovalo ako v drdole v teplakoch umyvas podlahu? ci chodis doma v cipkovych nohavickach neustale spulis rit aby si bola sexi? alebo ho vzrusuje ako sa prezliekas z pyzama? nie fakt si toto v normalnom dlhodobom manzelstve neviem predstavit. clovek co je doma sam a "prdi si do sedacky" nie je sexi ani keby bol neviem akou sexbombou.
@lenkakravcova

@pralinka25 ja som niekde písala že toto môj muž robí alebo čo?
Písala som, že by mi to nevadilo, nie že to robí. 😃 A keby som aj chodila nahá po dome, písať ti to asi nebudem 😏

viestta
13. máj 2025
@lenkakravcova

@pralinka25 ja som niekde písala že toto môj muž robí alebo čo?
Písala som, že by mi to nevadilo, nie že to robí. 😃 A keby som aj chodila nahá po dome, písať ti to asi nebudem 😏

@lenkakravcova ale preco by to hocijaky normalny muz robil? Co by robil s tymi videami? Pustal si ich v robote a pod stolom mrvil cervika? Alebo by si ich pustal ked je zena na nakupoch aby mu samemu nebolo otupno? Ja si neviem predstavit dovod preco by toto mohol robit. Mozno som ja vadna ale prichadzaju mi na rozum len uchylne dovody alebo ńeovledatelna alebo chorobna potreba mat pod kontrolou kazdu chvilu toho druheho.

misterunderhill
13. máj 2025
@viestta

@lenkakravcova ale preco by to hocijaky normalny muz robil? Co by robil s tymi videami? Pustal si ich v robote a pod stolom mrvil cervika? Alebo by si ich pustal ked je zena na nakupoch aby mu samemu nebolo otupno? Ja si neviem predstavit dovod preco by toto mohol robit. Mozno som ja vadna ale prichadzaju mi na rozum len uchylne dovody alebo ńeovledatelna alebo chorobna potreba mat pod kontrolou kazdu chvilu toho druheho.

@viestta presne tak, toto ti prichadza na rozum, nič iné, evidentne

viestta
13. máj 2025
@misterunderhill

@viestta presne tak, toto ti prichadza na rozum, nič iné, evidentne

@misterunderhill Tibor to si ty? Dlho si sa neukazala

pralinka25
13. máj 2025
@viestta

@lenkakravcova ja nepisem ze to robi tvoj muz. zamsylala som sa preco by to akykolvek manzel co ma doma svoju zenu a funkcny vztah robil. a rovnako ako @viestta neviem prist na ziadny rozumny argument.

karolinakr
13. máj 2025
@viestta

@misterunderhill Tibor to si ty? Dlho si sa neukazala

@viestta Tibor sa dlho neukázala?

viestta
13. máj 2025
@karolinakr

@viestta Tibor sa dlho neukázala?

@karolinakr ano, Tibor alebo Marcel sa neukazala

vevebono
13. máj 2025
@sova7

@vevebono tomu sa hovorí projekcia svoje skutky a to čo sám na sebe nechce vidieť premieta do partnera a toho za to trestá.

@sova7 toto som ešte nepočula, že projekcia. Ale je to veľmi výstižné

Strana
z5