icon

Skúsenosti s návratom k bývalému partnerovi

26. júl 2025

Dobrý deň
pred 3 mesiacmi sa so mnou rozišiel priateľ... na konci vzťahu mu na mne všetko vadilo. Dva mesiace som sa trápila, smútila a práve keď som sa začala cítiť lepšie, ozval sa s tým, že urobil chybu a chce ma späť. Stále k nemu niečo cítim, ale bojím sa, že ak mu opäť dám šancu zraní ma znova. Myslíte že je po 3 mesiacoch možné, aby mu naozaj začalo chýbať to, čo mal? Máte skúsenosti s návratom k ex? Vydržalo vám toalebo sa história opakovala?

Strana
z2
viestta
26. júl 2025

Uz by som sa nevracala.

huxy
26. júl 2025

Nie, nie a nie. Možno si uvedomil, že mu niečo chýba. Ale neverila by som mu, po čase by sa to mohlo zopakovať a ešte viac budeš zranená

natalis1998
26. júl 2025

Môj bývalý sa chcel tiež ku mne vrátiť keď mne už bolo dobre. A urobila som najlepšie rozhodnutie že som sa nevrátila. Podľa mna mu je len smutno že je sám.

laurinka27
26. júl 2025

ON sa rozišiel s tebou. Všetko mu na tebe VADILO.

V žiadnom prípade!!! ❌ 🥵

dzulli1980
26. júl 2025

NIE! ... možno mal inú rozrobenú a tá mu dala košom ... za pár mesiacov by ste boli tam, kde predtým.

autor
26. júl 2025

Ďakujem vám, naozaj som z toho celá zmätená. Nechápem, prečo sa ozval až teraz. Viem, že k nemu stále niečo cítim ale mám strach čo ak sa všetko zopakuje? Najmä keď si spomeniem na tie veci, ktoré povedal na konci vraj to bolo zo zlosti ale aj tak to bolelo. Pred mesiacom by som mu tú šancu asi ešte dala, no teraz si už nie som istá. Chýba mi stále nijakým spôsobom. Ale neviem

marca12
26. júl 2025

@anonym_autor Nevratila by som sa. Nevyslo mu to s milenkou,tak si mu aj ty zase nacas dobra.

natalis1998
26. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem vám, naozaj som z toho celá zmätená. Nechápem, prečo sa ozval až teraz. Viem, že k nemu stále niečo cítim ale mám strach čo ak sa všetko zopakuje? Najmä keď si spomeniem na tie veci, ktoré povedal na konci vraj to bolo zo zlosti ale aj tak to bolelo. Pred mesiacom by som mu tú šancu asi ešte dala, no teraz si už nie som istá. Chýba mi stále nijakým spôsobom. Ale neviem

@anonym_autor my sme mali tiež taký rozchod že keď si spomeniem čo mi povedal a že sa so mnou rozišiel cez správu po mesiaci nebavenia. A viem že napríklad potom niekoho mal a zrazu po pár mesiacoch vyplakával ako má chce späť. Proste ak by ta miloval a chcel by byt s tebou tak sa s tebou nikdy nerozide. Treba tomu len odolávať. Môj bývalý mi nedal pokoj ešte skoro rok ale potom ho to prešlo.

maryetta
26. júl 2025

Ako dlho ste boli spolu?
Ja som tak mala s mojim 2roky spolu. 2roky od seba. A teraz sme uz dalsich 15 spolu.

autor
26. júl 2025
@maryetta

Ako dlho ste boli spolu?
Ja som tak mala s mojim 2roky spolu. 2roky od seba. A teraz sme uz dalsich 15 spolu.

@maryetta boli sme spolu rok a 2 mesiace

anonym_7cc96a
26. júl 2025

@anonym_autor teraz mu už všetko na tebe nebude vadiť? Alebo mu to vadilo len preto, že mal už inú vo výhľade a tak musel niečo nájsť, aby mal výhovorku. Zjavne mu to nevyšlo, nemá kam zasunúť, tak ťa chce späť. Ani by som o tom neuvažovala

maryetta
26. júl 2025
@anonym_autor

@maryetta boli sme spolu rok a 2 mesiace

@anonym_autor hmmm to uz musis vediet ty. Ja osobne by som tomu este dala cas. Ze sama nevies co dalej. Ze si mala aj ty narocne obdobie... a nechces nic unahlit. Ak sa vase cesty maju spojit tak sa spoja. Ak nie...

motylik2559
26. júl 2025

Ahoj autorka, je uplne jedno ci to povedal v zlosti alebo nie. Je dospely a aj ked v zlosti, tak ti to povedal s plnym vedomim. Kde bol 3 mesiace? Ak by to povedal v zlosti, ozval by sa ti po par dnoch co by vychladol, ospravedlnil sa,ze to tak nemyslel, ze to bolo v navale zlosti. Ale takto? Ze si zrazu zmysli po 3 mesiacoch? Tiez si myslim, ako bolo pisane vyssie,ze mal niekoho vo vyhlade a dotycna nemala zaujem, prip. ak sa s nou uz aj stretaval tie posledne 2 mesiace pred rozchodom, tak mu dala kosom....nieco tam skratka nehra. A zvlast, ked ti ako dovod uviedol,ze mu na tebe vsetko vadilo. Uz by zrazu nevadilo? Ved by si bola taka ako predtym. Urcite mu never a nepodlahni jeho sladkym recickam. Byt tebou, nekomunikujem s nim vobec, nech sa z toho dostanes uplne. On dobre vie, ze takto ti len rozjatri rany a budes citlivejsia mu dat sancu. Nerob to. Keby mu na tebe zalezalo, ozval by sa po rozchode do par dni/do tyzdna...nie az teraz. Uzavri tu kapitolu a viac s nim nekomunikuj, to spravis pre seba tu najväcsiu laskavost🍀

ukgirls
26. júl 2025

to co mu na tebe tak vadilo je tam stale a nevymyzlo to.. neda sa niekoho ilovat len vtedy kedy to chce on ... nevracajs a - najdi si takeho kt bude milovat aj to zle na tebe nielen dobre

maury
26. júl 2025

Poznám ľudí, ktorí sa k sebe vrátili a ostali spolu, ale v tomto prípade by som to asi nerobila. Rozišiel sa s tebou on lebo mu všetko na tebe vadilo a zrazu ťa chce naspäť ? Akože si myslí, že si sa zmenila a už mu tie veci vadiť nebudú. Nedávala by som tomu šancu

evcagabi
26. júl 2025

Skoro ho nechala ta nova 😅

lienka.7
26. júl 2025

@anonym_autor nie. Rozišiel sa s tebou, lebo si mu vadila. Bodka.
Viem, že nám sa to tu ľahko píše, ale bud silná, nenechaj so sebou zametať ako s handrou... čaká na teba niekto lepší, tomu ver.

betulinka1
26. júl 2025

@anonym_autor my sme sa s mojim muzom spolu rozisli asi na 3 mesiace, potom ma 2 mesiace uháňal a zacali sme spolu znova. Ale my sme spolu zili, prestavku sme mali po 3 rokoch. Asi po 2 rokoch sme sa zobrali. Ale nas dovod nebola nevera a ani to, ze by niekto povedal druhemu, ze mu vsetko na druhom vadi. V tvojom pripade, ak by mi povedal taketo slova, ani v telefone by som nemala jeho cislo. Nechaj ho tak. Ak v hneve rozprava taketo veci, bude ich rozpravat stale. Chod dalej.

anonym_08917c
26. júl 2025

Nepísala si tu ty zrovna včera? Tiež veľmi podobná téma a tam nakonci jej vynadal vulgarne, ale vraj sa polepšil, chodil na terapie a po 3.mesiacoch sa rozpamatal, že on ju vlastne chce späť. Či je to tá istá téma ako vcera, odpoveď sa nemení - NIE! Ak bez teba dokázal žiť 3 mesiace, tak dokaze aj ďaleko viac. Toto sú vo väčšine prípadov nacisti, s tým neurobíš nič

autor
26. júl 2025
@anonym_08917c

Nepísala si tu ty zrovna včera? Tiež veľmi podobná téma a tam nakonci jej vynadal vulgarne, ale vraj sa polepšil, chodil na terapie a po 3.mesiacoch sa rozpamatal, že on ju vlastne chce späť. Či je to tá istá téma ako vcera, odpoveď sa nemení - NIE! Ak bez teba dokázal žiť 3 mesiace, tak dokaze aj ďaleko viac. Toto sú vo väčšine prípadov nacisti, s tým neurobíš nič

@anonym_08917c nie nepísala som, toto je moja prvá téma

autor
26. júl 2025
@maryetta

@anonym_autor hmmm to uz musis vediet ty. Ja osobne by som tomu este dala cas. Ze sama nevies co dalej. Ze si mala aj ty narocne obdobie... a nechces nic unahlit. Ak sa vase cesty maju spojit tak sa spoja. Ak nie...

@betulinka1 @lienka.7 @maury @maryetta
Naozaj vám všetkým ďakujem za odpovede. Veľa to pre mňa znamená, pretože je to pre mňa teraz náročné obdobie. Mám pocit, že sa znova vraciam k niečomu, z čoho som sa tie dva mesiace snažila dostať. Neustále nad tým premýšľam. O inej žene neviem ťažko povedať, či v tom niekto bol. Ale viem, že keď mi vtedy povedal že mu na mne všetko vadí, úplne som sa v sebe stratila. Začala som sa neznášať. Až časom som sa z toho nejako dostala a dnes už so sebou viem byť viac v pohode. Len nerozumiem čo sa vlastne zmenilo v jeho pohľade.

modraslamka
26. júl 2025

ver tomu ze nie

maryetta
26. júl 2025
@anonym_autor

Naozaj vám všetkým ďakujem za odpovede. Veľa to pre mňa znamená, pretože je to pre mňa teraz náročné obdobie. Mám pocit, že sa znova vraciam k niečomu, z čoho som sa tie dva mesiace snažila dostať. Neustále nad tým premýšľam. O inej žene neviem ťažko povedať, či v tom niekto bol. Ale viem, že keď mi vtedy povedal že mu na mne všetko vadí, úplne som sa v sebe stratila. Začala som sa neznášať. Až časom som sa z toho nejako dostala a dnes už so sebou viem byť viac v pohode. Len nerozumiem čo sa vlastne zmenilo v jeho pohľade.

@anonym_autor hlavne sa ty nemen. Ze mu vsetko vadilo. Ty si mu vadila? Tvoja povaha? Tvoja osobnost? Tak nech hlada taku co mu vadit nebude. Ver ze v tej kope ludi na svete je niekto, kto sniva prave o takej ako si ty.... a nebudes musiet pocuvat to, co si si vypocula od tohto...

vorkola
26. júl 2025

@anonym_autor Nie, neber ho spät, on lepsi nebude. Mozno po tebe skusal inu,asi ho prezrela, a neuspel,Tak zavolal tebe, .A ked uz ho mas skuseneho, jeho povaha,to by boli len same stresy, a zvlast ,ked by ste mali deti,,Posli ho pekne het, lebo on bude este horsi, a znici ti nervy..Ja to uz mam odskusane,takyto sa nezmenia nikdy.. Ale ja sa mojho nebojim,,,nadam mu kolko je treba, ale stoji ma to pokazeny den,,Banujem ,ze som ho zobrala spät.,

terezia74
26. júl 2025

Nevracaj sa 🍀

betulinka1
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nic iba manipuluje…. Skusa…

marianarem
26. júl 2025

@anonym_autor Mam skusenost, ze ex ukoncil nas vztah a tiez tak po 2 mesiacoch sa velmi chcel vratit naspat a este asi 2 mesiace ma prehovaral. Ale ja som realne nevidela, v com by bol nas vztah po navrate iny. Pripadalo mi, ze tie iste problemy by nakoniec vyplavali na povrch znova a uz som sa vratit nechcela. Aj ked som ho mala velmi rada a dost som nasim rozchodom trpela este dlho. Cize aj tebe radim polozit si otazku, ci realne pominuli dovody, pre ktore ste sa uz raz rozisli. V mojom pripade som sa lepsie rozhodnut nemohla, kedze teraz mam muza, ktory sa ku mne hodi ovela viac ako byvaly.

taktotedanie
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a preto ked sa clovek s niekym rozijde v zlom prve co urobit je si daneho cloveka zablokovat, odstrihnut, prerusit kontakt
Vadilo ? Tak neotravuj
Nie nie a este raz nie
Keby ta naozaj mal rad nic z toho by si riesit nemusela
Ujel vlak, dovidenia

anonym_783c5d
26. júl 2025

skúsila som .
po dvoch týždňoch som vedela že to bol zlý krok. Po 2 mesiacoch som odišla zas a už navždy. Odvtedy už prešlo veľa rokov a hovorím že nič lepšie som voliť nemohla ako odchod od manžela.
A to sme mali aj dieťa.
žiaden návrat neodporúčam

anonym_9e87ee
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_08917c nie nepísala som, toto je moja prvá téma

@anonym_autor nebuď naivná a maj hrdosť 🙈 opustí ťa znova, už to raz urobil 👍🏻

Strana
z2