icon

Skúsenosti so zoznamkami po tridsiatke: Kde je problém?

11. jan 2025

Ake mate skusenosti so zoznamkami? Mam 35, som slobodna a bezdetna(taktiez hladam muza bez zavazkov, skor takeho trochu alfa, ale stale rodinny a pohodacky typ, hoci viem, ze je to v tomto veku obmedzene,ale nie nemozne),som vzdelana a zabezpecena, rozhladena a vsestranna(no s emocionalnymi traumami z detstva, ktore sa snazim riesit), vyzorovo hadam lepsi priemer, len som vyssia ako priemerne baby, momentalne s trochu nadvahou(177cm/75kg), ale s rovnomerne rozlozenymi kilami. Som tmavy typ a aj sa mi len taki pacia, no stale sa na mna nalepia take svetle blede rysavo-blond utle nemuzne( aj mentalne) typy muzov, ktore sa mi nepacia, hoci som im skusala dat sancu( po radach, ze mam znizit naroky). Na zoznamkach v porovnani s obdobim cca 10 rokov dozadu( prirodzene vacsia cast uz je zadana) je to otras. Vo vacsine kadejaki zufalci, ziadajuci bdsm a pod, takmer 40-rocni k. revnici, ktori nehladaju nic seriozne, kadejake divne ghosting typy a pod..ja nechapem, ci je chyba vo mne, zle zvolenych fotkach v profile alebo na zoznamky su odkazani takito cudaci a bezne to zazivate aj vy?

Strana
z3
autor
12. jan 2025

@zuzanaa239 Nemam rada deti, len blizke v rodine…okrem toho je tam milion dovodov, preco chlapa s deckom nie

earlgrey
12. jan 2025

Ja sa nečudujem, že si sama 😁

autor
12. jan 2025

A to viem velmi dobre nemecky aj som vzdelana, nerobim nejaku podradnu pracu v pofidernom kolektive

autor
12. jan 2025

@milos81 skusala som aj napisat ako prva chlapom z inych miest na Slovensku, pripadne z Ba, co je kusok, ale vacsinou ani neriesia, samozrejme casto kvoli chybajucej sympatii, ale mnohi ma zrusia kvoli vzdialenosti

autor
12. jan 2025

@lion777 nemyslim uplne alfasamca, ale muzne posobiaceho muza tmavy typ…napr paci sa mi herec Kai Schuman, ale na mna sa lepia typy ako Ryan Gossling 😀

autor
12. jan 2025

@jakoma ja by som nemala problem so sikovnym robotnikom, s ktorym by som si mala co povedat a nebol by taky jednoduchy typ s krcmovymi recami…to mi imponuje viac, nez ak ma niekto vystudovanu politologiu alebo nejaku sukromnu skolu ekonomickeho typu spravenu po vikendoch na kolene

tundra
12. jan 2025

Asi to fakt nie jednoduche, dnes najst vhodneho partnera,ale drzim palce😉

princkrason
13. jan 2025

@earlgrey ved ona nevie co by chcela , furt tu dakych hercov spomina a potom je jej aj tmavy robotnik dobry , 😨🙂

tramtada31
13. jan 2025

Skusaj dalej, nie Tinder ale serióznejšie zoznamky, tam je to velakrat o flirte a sexe, možno to je problem. Ono Rakúšanky sú nie veľmi pekne ženy, tam máš zase dosť vyhodu v tomto, že Slovenky sú krajsie. Vyhoda je aj to, že proste v cudzom jazyku nie si 100% komfortná, mne tá známa hovorila, že vdaka tomu sa s partnermi až tak nehada/la, lebo kým si v hlave premyslela, čo ide vykričať, tak ju to sj preslo a to je celkom výbušná povaha😀

jakoma
13. jan 2025

Mas dobry pristup. Ja man tiez vysku a za manzela robotnika, som spokojna. Brat je fajn chlap, na svoje nazory na svet. Skoda ze daleko byvas :D

kavasaki370
1. feb 2025

Ahoj. Ja by som sa rád zoznámil. Skusme sa skontaktovať hm.

Strana
z3