Skúsenosti so zoznamkami po tridsiatke: Kde je problém?
Ake mate skusenosti so zoznamkami? Mam 35, som slobodna a bezdetna(taktiez hladam muza bez zavazkov, skor takeho trochu alfa, ale stale rodinny a pohodacky typ, hoci viem, ze je to v tomto veku obmedzene,ale nie nemozne),som vzdelana a zabezpecena, rozhladena a vsestranna(no s emocionalnymi traumami z detstva, ktore sa snazim riesit), vyzorovo hadam lepsi priemer, len som vyssia ako priemerne baby, momentalne s trochu nadvahou(177cm/75kg), ale s rovnomerne rozlozenymi kilami. Som tmavy typ a aj sa mi len taki pacia, no stale sa na mna nalepia take svetle blede rysavo-blond utle nemuzne( aj mentalne) typy muzov, ktore sa mi nepacia, hoci som im skusala dat sancu( po radach, ze mam znizit naroky). Na zoznamkach v porovnani s obdobim cca 10 rokov dozadu( prirodzene vacsia cast uz je zadana) je to otras. Vo vacsine kadejaki zufalci, ziadajuci bdsm a pod, takmer 40-rocni k. revnici, ktori nehladaju nic seriozne, kadejake divne ghosting typy a pod..ja nechapem, ci je chyba vo mne, zle zvolenych fotkach v profile alebo na zoznamky su odkazani takito cudaci a bezne to zazivate aj vy?
A to viem velmi dobre nemecky aj som vzdelana, nerobim nejaku podradnu pracu v pofidernom kolektive
@milos81 skusala som aj napisat ako prva chlapom z inych miest na Slovensku, pripadne z Ba, co je kusok, ale vacsinou ani neriesia, samozrejme casto kvoli chybajucej sympatii, ale mnohi ma zrusia kvoli vzdialenosti
@lion777 nemyslim uplne alfasamca, ale muzne posobiaceho muza tmavy typ…napr paci sa mi herec Kai Schuman, ale na mna sa lepia typy ako Ryan Gossling 😀
@jakoma ja by som nemala problem so sikovnym robotnikom, s ktorym by som si mala co povedat a nebol by taky jednoduchy typ s krcmovymi recami…to mi imponuje viac, nez ak ma niekto vystudovanu politologiu alebo nejaku sukromnu skolu ekonomickeho typu spravenu po vikendoch na kolene
@earlgrey ved ona nevie co by chcela , furt tu dakych hercov spomina a potom je jej aj tmavy robotnik dobry , 😨🙂
Skusaj dalej, nie Tinder ale serióznejšie zoznamky, tam je to velakrat o flirte a sexe, možno to je problem. Ono Rakúšanky sú nie veľmi pekne ženy, tam máš zase dosť vyhodu v tomto, že Slovenky sú krajsie. Vyhoda je aj to, že proste v cudzom jazyku nie si 100% komfortná, mne tá známa hovorila, že vdaka tomu sa s partnermi až tak nehada/la, lebo kým si v hlave premyslela, čo ide vykričať, tak ju to sj preslo a to je celkom výbušná povaha😀
Mas dobry pristup. Ja man tiez vysku a za manzela robotnika, som spokojna. Brat je fajn chlap, na svoje nazory na svet. Skoda ze daleko byvas :D

@zuzanaa239 Nemam rada deti, len blizke v rodine…okrem toho je tam milion dovodov, preco chlapa s deckom nie