Skúsenosti so zoznamkami po tridsiatke: Kde je problém?
Ake mate skusenosti so zoznamkami? Mam 35, som slobodna a bezdetna(taktiez hladam muza bez zavazkov, skor takeho trochu alfa, ale stale rodinny a pohodacky typ, hoci viem, ze je to v tomto veku obmedzene,ale nie nemozne),som vzdelana a zabezpecena, rozhladena a vsestranna(no s emocionalnymi traumami z detstva, ktore sa snazim riesit), vyzorovo hadam lepsi priemer, len som vyssia ako priemerne baby, momentalne s trochu nadvahou(177cm/75kg), ale s rovnomerne rozlozenymi kilami. Som tmavy typ a aj sa mi len taki pacia, no stale sa na mna nalepia take svetle blede rysavo-blond utle nemuzne( aj mentalne) typy muzov, ktore sa mi nepacia, hoci som im skusala dat sancu( po radach, ze mam znizit naroky). Na zoznamkach v porovnani s obdobim cca 10 rokov dozadu( prirodzene vacsia cast uz je zadana) je to otras. Vo vacsine kadejaki zufalci, ziadajuci bdsm a pod, takmer 40-rocni k. revnici, ktori nehladaju nic seriozne, kadejake divne ghosting typy a pod..ja nechapem, ci je chyba vo mne, zle zvolenych fotkach v profile alebo na zoznamky su odkazani takito cudaci a bezne to zazivate aj vy?
a co cakas? teraz si uz vyberat je ťažko.
Ak hladas rovesnika v podobnom veku tak realita je taka, ze v skutocnosti superis s babami vo veku od 25-35 rokov co je naozaj velka konkurencia.
Randenie pre zeny po 30tke nie je nemozne ale zdaleka nie jednoduche. Tundra ma pravdu, turistika je vhodna moznost kde zacat ak ti ponuka na internete nevyhovuje.
@idamia ja som s cudzím človekom zo zoznamky strávila celý víkend 😀 sme spolu 10 rokov, dve deti, dom a práve sme sa zasnúbili. 😂 Kým sme sa stretli tak sme si písali asi 2 mesiace. Boli aj chlapci s ktorými som sa stretla po pár dňoch ale to boli len také. Poďme na kofolu a hajde domov. Z okolia sa mi nepáčil žiaden. Takí vandráci to boli čo chceli len k sexu sa dostať. 😀 Tak som rozšírila okruh a hľa.. prespal u nás celý víkend lebo býval ďaleko. Keď neskúsiš nevieš. Keby to bolo zle tak to samozrejme ukončím :D
Len ci si ty pre muznych chlapov dostatocne zenska (jemna, vludna... a aj telesne vzbudzujuca u nich potrebu chranit ta v naruci). Ci nie si natolko 'samostatna', ze nikoho na nic nepotrebujes a "sala to z teba".
Podla mna si sama nezuzuj vyber (to casto vedie k nenachadzaniu). Mozno raz stretnes takeho, ktory nebude splnat tvoje kriteria a predsa to bude ON.
V práci, ja som sa tak neplánovane zoznámila s druhým manželom a to som mala 31 rokov a 8 ročnú dcéru a už vôbec som sa netúžila vydávať 2- krát. Alebo na plavárni a hneď vidíš akú kto má naozaj postavu. Neviem asi som stará škola, no mne zoznamky cez net nevyhovujú.
@tulipanik12 len ci to nie je v realnom svete tak, ze z peknych Adonisov ci Barbin sa neskor vykluju pekni betari/betarky (slusne povedane). Cest vynimkam, ktore potom tvoria par snov (ak je to tak naozaj, nie len kvoli okoliu).
Netreba odpísať každému blbcovi. To hneď vidíš, kto je aký a čo hľadá.
A ešte jedna taka poznámka. Ty keď sa fotíš, vycapiš hneď prvú fotku? Lebo ja keď som sa chcela len zabaviť a robiť si srandu na pokeci, tak som si tam dala takú fotku, že som nestíhala odpisovať 🤣🤣 sami uchyl, každý nešťastný v manželstve, každý na služobnej v mojom meste. A keď som zrušila fotku a napísala do profilu, že hľadám budúceho manžela, mam dieťa, žijem v podnájme a som predavačka, už útlm 😅
Vo vyššom veku spájajú ľudí skôr spoločné záujmy.
Autorka, si práve v tom najhoršom veku, kedy si hľadáš partnera. Lebo asi hľadáš niekoho do života, s kým budeš mat ešte rodinu. A čas sa kráti. Po 40 sa to zas uvolní, lebo to začneš brat inak. Ak teda dovtedy niekoho nestretnes, čo ti veľmi prajem.
Šla by som do klasickej "zoznamky" typu láskatu, sadnime si a podobne. Hneď ich vidieť naživo.
Tie internetové zoznamky sú strata času. Myslím že je to tak že vás ženy sa tam snaží zbaliť 30 chlapov denne a to fakt nemá zmysel sa tam pokúšať niečo hľadať..to už ozaj väčšie šance sú na horách ale aj tam nastáva problém že aj keď sa niečo schopné objaví buď je to Polka Češka alebo býva 150 km ďaleko..je to ozaj veľký problém nájsť niekoho
@janno31 ...ano, vztahy na dialku su v zrelom veku malokedy perspektivne. A najhorsie je, ze clovek je uz 'zakoreneny', ma vsakovake zavazky (hmotne i nehmotne), ktore nie je mozne (moralne, slusne) len tak hodit za hlavu. A tym padom rovnica casto nema riesenie.
@idamia to sú skupinky, ktoré sa stretnú az potom sa možno poparuju😉nie je to jeden na jedneho
@tundra tiež by som to tak riešila, keď už nie nájsť chlapa aspoň vyvetrať hlavu a mať zazitok.Autorka pozri na FB parťák na turistiku a iné stránky ohľadne turistiky.Tiez som minule uvažovala, keby som bola sama hľadám tam
Poobzeraj sa v tvojom okoli.
Na zoznamkach mozes na alfu zabudnut. Alfa nepotrebuje net na zoznamenie, ani lovit vo vodach zeny 35+. Chapem preferencie, ale skor najdes v bare, klube alebo v kaviarni. Ked uz net, tak skus fcb skupiny, ako ti bolo poradene. Ty si asi typ zeny, co pritahuje beta samcov, co hladaju matku, silnu zenu. Pritom chces alfu, ktory chce chranit, drzat v naruci atd. Proste treba hladat seberovneho, cize chlapa o nieco menej atraktivneho, ako si ty sama. Vies, vela zien pise, ze si nevie najst chlapa, ale za mna je to preto tak, lebo hladaju mimo svoju ligu a maju prehnane ocakavania.
Na Slovensku som zila v polskom pohranici, tam na Tindri boli vacsinou Poliaci…pred kratkym casom som sa predtahovala do Viedne, ale tu medzi mnozstvom cudzincov(pricom chcem Slovaka, pripadne Cecha) to tiez nie je lahke
@autorka vieden je blizsie ako trebisov 😍🙂
@barborachors Pritahujem presne takych ako pises. Kvoli zivotnym okolnostiam som velmi zatvrdla. Uvedomujem si, ze mam vela muzskej energie a posobim dost prisne. Snazim sa to korigovat, ale neviem ci to je vobec mozne. Len som zo vsetkeho uz aj velmi unavena, chcela by som sa moct o niekoho opriet a to by musel byt ozaj silna osobnost. Skusala som aj takycm dat sancu, co ma nepritahuju, ale nijak cez to nesiel vlak.😕
Tiež si myslím že alfa samca je na zoznamke ťažko nájsť. Okrem iného bude ich cieľová skupina ženy do 30. Alebo už vlastne deti majú a nechcú ísť do vzťahu so ženou, ktorej možno začínajú tikat biologické hodiny. Väčší výber je medzi tými beta samcami.
@madeincssr Presne tak stotožňujem sa a hľadaj skôr rodinný typ
Ten tvoj opis o sebe samej, ako by som citala o sebe.

Skusenost nemam,ale cital,ze je celkom popularne sa zoznamit napr. na turistike.Das oznam,ze hladas partaka na vystup a budes si vyberat😉,v pripade,ze holduješ turistike...