icon

Sme skutočne šťastné, alebo to len hráme?

4. jún 2025

Na Instagrame úsmevy, v realite unavené oči. Na ulici držíme partnera za ruku, ale doma sa míňame. V skupinách o materstve píšeme, ako veľmi si to užívame, ale v hlave kričíme od únavy. Kolko z nás je naozaj šťastných?

Strana
z2
galganka
4. jún 2025

Páči sa mi tento internetovo-zdieľací paradox, alebo ako to nazvať. Ak pridám fotku, milý okamih, s najväčšou pravdepodobnosťou to iba hrám, predvádzam sa a pod. Ak nepridám, tak nemôžem automaticky nič iné komentovať, lebo zavidím a škre ma to, ak pridám niečo smutné, alebo negatívne, tak nemám vyplakávať, byť negatívna a pod. Prečo, kurňa, vždy existuje skupina, ktorá musí podkopávať. Však moja soc. sieť, moje rozhodnutia, moje možno divadlo, možno realita...

doriiis
4. jún 2025
@melanta

@doriiis na MK sa nenosí, ak si spokojná, ak máš poriadneho chlapa, ak máš dobrú prácu, ak máš peniaze, ak sa nehádaš doma, ak.... - proste čokoľvek, čo sa vymyká slepičárni, tu nie je populárne.

@melanta ....a keď sa neľutujes a nehladas len výhovorky prečo sa to nedá.

janickacrazy
4. jún 2025

Šťastie a únava zároveň sa nevylučujú. 😁

ha_ha
4. jún 2025

V realite unavené oči môžu znamenať aj to, že dotyčná presexovala celú noc. 😉

modrava
4. jún 2025

podla mna sa casto zamiena spokojnost so stastim.. spokojny zivot so stastnym zivotom.
stastie je nieco, co je vynimocne a vobec nie bezne, nestava sa casto.. proste stastie.
takze za mna.. kazda so spokojnym zivotom ho vyhlasuje za stastny, lebo to dobre znie 🙂

Strana
z2