Snaha partnera udobriť sa
Ahojte, ako sa správajú Vaši partneri keď sa pohádate … Ku mne sa partner zachoval nepekne, vyhodil ma pri hádke, že mám odísť a že mám odísť z jeho života. Hádali sme sa dvaja, chyba je vždy na oboch stranách, ale nikdy by som mu také veci ako on mne nehovorila … viem, bol nervózny a aj ja. Ale … Nechal si potom deň voľna a až tak sa mi ozval, že “prepáč” môžeme sa porozprávať? Popravde nereagovala som lebo som ani nemala chuť a aj som čakala “viac”. A to je asi môj problém … Pointa je teda to, že mám pocit že to čo robí je málo. On bude každý deň písať správu (msg, lebo sms je spoplatnené) Dobre ráno, Dobrú noc + raz za dva dni odošle správu či sa môžeme stretnúť. Byva 1km odomňa, pracujeme v jednej budove. Viem, že niektoré tu budete písať, že chlapovi treba povedať presne, ale mne toto príde už tiež tak dosť ponižujúce. Ide si svoj program a dotoho sem tam mne napíše. Ja si predstavujem partnera, ktorý sa chce udobriť a ublížil mi inak, že vynaloží aj nejakú extra snahu. Napríklad ma príde počkať k domu, k práci, donesie kvety na udobrenie, ústne sa ospravedlní. Napíše aspoň kedy kde sa stretneme a nie sa to ešte pýta mňa. Keď sa chce udobriť malo by isť všetko bokom a on mi ešte po 5 dňoch o 4 napíše ci nejdeme von, ale len do 7 má čas … A nie nemyslím si že vie čítať myšlienky a preto toto všetko som mu aj povedala a vysmial sa mi, že Teda niesme v romantickom filme a odkiaľ on ma niečo take vedieť, že chcem keď mu to jasne nepoviem … Ja keď mu to aj takto tu ako píšem hovorím on nechápe … Veď on sa ma pýtal, či sa stretneme, napísal mi. Ja sa neviem udobriť, keď cítim že nieje tam viac snahy a ešte ja vlastne musím hovoriť dookola, čo má robiť a som zato zlá lebo som “veľa”. Mne to proste nestačí. Vám by toto stačilo?
To je tvoje hľadisko. Jeho je určite iné. A aj keby to tvoje bolo podložené zákonom, vyhláškou alebo nariedením - čo nie je - je stále jeho volba či sa tým bude riadiť. Je možné že je to debil, ale aj na to má právo.
Prečo ženy trvajú na tom že sa muži musia zmeniť a správať sa podľa ich predstáv, namiesto toho aby si rovno takého muža čo im vyhovuje našli?
radšej sa neudobrujte, vy ste obidvaja nejakí divní. On bude bulo a ty si myslíš, že v reálnom živote všetka funguje ako v presladenom romantickom filme. To fungovať nebude
On ta vyhodi a ty cakas kyticu od neho ako ospravedlnenie??? Tolko kverov na celej zemi nerastie, aby som mu tolerovala taketo spravanie. Sedlak a bulo. Uz by ma nevidel. Ale tu zrejme ide tiez o ponuku a dopyt, ze?
Rozchod, ste nekompatibilni. Ty si nevies zahryznut do jazyka a nechat hadku na vhodnejsiu prilezitost a on je asi nervak, ze mu tato vlastnost uz lezie na nervy.
Idete do wellness, aby ste si oddychli, zrelaxovali. Ty tam zacnes hadku, az ta vyhodi. Teraz cakas, ze sa za tebou pomaly doplazi na kolenach a nestaci ti normalne udobrenie,... Preco sa nehadate doma, ale na dovolenke, vo wellness,... kde mate travit pohodu a relax?
Ocividne si ani jeden z vas nevie uznat svoje chyby, tak save your time a najdite si obaja niekoho vhodnejsieho.
" on mi ešte po 5 dňoch o 4 napíše ci nejdeme von, ale len do 7 má čas ".
Tu vidno, ze uz nie si jeho priorita. Po 5 dnoch a este ma na ten den aj plny kalendar. Na urcenie priciny si povedala prilis malo, co vsetko predchadzalo tomu konfliktu. Vidno iba zbytocnu hadku na zlom mieste z tvojej strany a nasledny nezaujem o teba z jeho strany. Mozno hadka bola kvoli jeho nezaujmu, mozno to bolo prave naopak ...
Vy ste sa takto do vyvrtky a vyhodenia teba nim dokazali pohadat pri 1,5h wellnesse ktory si ty dostala ako darcek? 🤪
Nechapem preco by ste sa vobec mali nejako udobrovat. Absolutne by ma uz nezaujimal.
@volterra presne už by som ho nechcela vidieť
No v prvom rade ja by som sa určite nenechala vyhodiť z darčeka na Vianoce a nie to ešte z wellnessu :D akože ty si nejaká chudera čo pôjde so sklonenou hlavou preč a on si tam bude užívať ? :D no akože ja by som už o takéhoto chuja nezakopla veď to je doslova zhadzovanie tvojej osoby ..maj trošku úcty k sebe dievča ! Keď už teraz nechas so sebou zametať čo bude o pár rokov pri deťoch ? ..a čo sa týka ospravldenie ako z filmu kvety atď tak áno v začiatkoch vzťahu keď sme sa veľmi pohádali tak prišiel a ospravldnil sa mi ešte si aj kľakol na zem a prosil má alebo mi dal nejakú retiazku prsteň ..proste vedel že som na takéto veci ..teraz už sme manželia máme dieťa a už si veľmi nepotrpim na takéto veci ale stále sa stane keď sem tam sa veľmi pochytime tak príde a aspoň sa mi ospravldni a udobrime sa...
Raz by ma vyhodil a už by ma nevidel 😊
Mna by zaujimalo (cisto zo zvedavosti) , na com ste sa stihli tak pohadat pocas 1,5 hod.wellnessu preboha😅
@jj298 to nechapes...😄 to je romantika.
@2006_1211 dufam ze vies ze to nie je standard rodin
Mi keď sa pohádame s manželom, tak sa absolútne nebavíme a každý si robí svoje 😄 väčšinou sa tak aj veľa roboty urobí...a potom sa väčšinou rozprávať a udobrovať začnem ja 🙈
Teraz ma tu ukamenuje celý MK ale toto je podľa mňa presne tá situácia, kedy by som chcela počuť aj pohľad druhej strany. Keby idem s partnerom na wellness a začne tam do mňa za niečo hustit, pritom si tam idem odpočinúť, tiež ho pošlem do teplých krajín. Dôvod sporu nevieme, tak je podľa mňa nefér toho muža hneď odsudzovať. Ak spor napr. vyvolala žena, a je veľa takých stíhačiek čo nedajú mužovi ani dýchať, nevidím dôvod prečo by sa mal chodiť prosiť a ešte aj s kyticou. Možno sa ozval neskôr, pretože práve on čakal na ospravedlnenie. Nesúdila by som ho len na základe toho čo tu autorka píše. Sama som taká, že občas vyvolam konflikt len preto, že sa ráno zle zobudím a doslova manžela vyprovokujem (áno dokáže len skriknut aj to je unho už extrém ale to záleží od povahy) ale v takomto prípade sa idem ospravedlniť ja, pretože som si vedomá toho že som to začala ja. Čakať po každej hádke kyticku, čokoládu a poklaknutie mi príde také až moc rozprávkové.

@ckocka možno aj preto, že takéto jednanie si nezaslúži fakt žiadna partnerka