icon

Nadávky od partnera a emocionálne dôsledky vzťahu

danielad9
13. sep 2026

Zdravím, dala som sa dokopy s jedným chlapom. Po asi par týždňoch už vo vzťahu sme mali tému kde teda ma vysmial a povedal, že som paranoidná. (Nebudem konkretizovať) Následne som mu vysvetlila, kde je problém a povedala, že tu sme nekompatibilní a odišla som s čím ma začal presviedčať, že robím chybu a podobne. Keď som nepodvolila, začal mi brutálne nadávať do p., že som jeb. a podobne. Zablokovala som ho všade. No ráno mi prišla sms že som sa zachovala zle, zlomila mu srdce a nemala som si s ním nič začínať. Ani by som nezačala keby táto téma prišla už skôr. Navyše chce po mne vrátiť peniaze, aj keď trval na 50/50 ale samozrejme nejaké lacné drinky, či zmrzlinu mi kúpil. Cítim sa neuveriteľne zle, že som mu ublížila, aj keď samú ma to bolí. Je normálne, že po tom všetkom mám hrozné výčitky voči nemu a je mi ho ľúto?

pralinka25
13. sep 2026

nie nie je to normalne. nic mu nevracaj. a hlavne utekaj! a neotacaj sa. zle zle a cele uplne ze zle.

domkakvet
13. sep 2026

@danielad9 nie je to normalne, ze mas vycitky, ved si nevedela co je to zac, bud rada, ze si to zistila tak skoro a ziadne peniaze mu nevracaj za drinky, tie mas za strateny cas s nim a neviem ako ta kontaktuje, ked si ho blokla.

anonym_51b0c8
13. sep 2026

Ty máš pocit, že si mu ublížila???...a cítiš sa kvôli tomu zle?Jasaj, že dotyčný sa prejavil už teraz, že čo je zač.

danielad9
autor
13. sep 2026
@anonym_51b0c8

Ty máš pocit, že si mu ublížila???...a cítiš sa kvôli tomu zle?Jasaj, že dotyčný sa prejavil už teraz, že čo je zač.

@anonym_51b0c8 Áno, pretože sa na mňa namotal a a vraj využila. Zamilovala som sa zo začiatku, preto som aj pristúpila na vzťah no asi som to robiť nemala.

danielad9
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_51b0c8
13. sep 2026
@danielad9

@anonym_51b0c8 Áno, pretože sa na mňa namotal a a vraj využila. Zamilovala som sa zo začiatku, preto som aj pristúpila na vzťah no asi som to robiť nemala.

@danielad9 Určite by si sa nezamilovala do neho,keby si poznala jeho tienistú stránku

anonym_8219a1
13. sep 2026

Ty si vôbec neuvedomuješ ako tá manipuluje? Čo ti stojí niekto na vedeni? Veď tá citovo vydiera a manipuluje
Sa zobuď

euka210
13. sep 2026

@danielad9 po par tyzdnoch mas pocit viny ze si ho nechala? Ved je to normalne. Zistila si co je zac a ukoncila to. Nedaj sa nim manipulovat.

anonym_eecd80
13. sep 2026

@danielad9 ako ti mohla prísť smska?

anonym_3bf1ef
13. sep 2026

@danielad9
Tak zablokovany alebo klames ked si dostala SMS, ked budes pokracovat takyto k*k*t ti nebude nadavat ale ta nabuduce zmlati,

moonlight1210
14. sep 2026

@danielad9 co ti je luto? Hentoho odpadu?

Ty si vobec nezlomila jeho srdce. Ty si (sice nahodne, ale zato presne) dala taku facku jeho egu, ze mu stena vratila druhu.

A toto on nedokaze prezit. Ziadne zlomene stdce.

Keby mal realne zlomene srdce, tak sa ti ospravedlnuje. Vysvetluje. Hanbi sa.
Ani omylom by nespomenul akychsi par eur (za zmzrlinu) navyse.

On je urazeny.
On nie je laskou zlomeny.
On je zdrveny, ze si jeho, ten vykvet tvorstva, dokazala poslat do riti (zablokovala ho), nedala si sa urazat a nedala si si skakat po hlave.

Jasne ti ukazal, co od zeny caka. Aby drzala hubu, obdivovala ho, posluchala a co on povie, to je svate.
Chlapec sa asi vzdelava kdesi na kanaloch s manosferou, tak nech si tam aj hlada frajera a budu spolu stastni.

Neopovaz sa mu dat este sancu. Usla si hrobarovi z lopaty. Tak si to vaz.

danielad9
autor
14. sep 2026
@anonym_eecd80

@danielad9 ako ti mohla prísť smska?

@anonym_eecd80 Číslo som zabudla zablokovať

anonym_f94673
14. sep 2026

@danielad9 a on ti neublizil ked ti nadaval? Panenko skakava, zena spamataj sa! Vsak toto je jasna manipulacia, potrebuje u teba vyvolat pocit viny aby on neostal sam pred sebou za debila. Nic mu nevyplacaj, nekontaktuj ho a nechaj ho nech zhnije aj so svojimi mindrakmi. Ty oslavuj, ze si sa ho zbavila.

mysicka36
14. sep 2026
@danielad9

@danielad9 Tak ho zablokuj aj na hovory a sms a máš po probléme.

anonym_e9666e
14. sep 2026
@danielad9

@danielad9 manipulátor, narcis, máš právo na vlastné rozhodnutia, po pár stretnutiach sa ti vyhráža, že si s ním nemala začínať? Na tvojom mieste radšej nechodím ani po zotmení vonku. Niektorí chlapi sú fakt psychopati a tento tak rozhodne pôsobí. Prestaň s ním komunikovať a buď rada, že si živá a zdravá, s tým čudom by si skôr či neskôr skončila s rozbitými ústami, alebo hlavou.

beronsche
14. sep 2026
@danielad9

@danielad9 typka zablokuj, inak to by bolo riadne peklo, vzťah s takýmto chlapom.
A popracuj na svojej sebaucte a sebadôvere. on ťa totiž ľahko vmanipuloval do situácie, kedy sa ty cítiš zle, kvôli nim vyfabulovanej situácii. Ty za to nijako nemôžeš, čo on citi-neciti. Voči tomu si musíš vypracovať odolnosť, inak hrozí, že sa zase zapleties s rovnakym magorom.

anonym_941cae
14. sep 2026

Tebe ktosi stojí na kábli,?
Nadal ti do p×c, a tebe je hi ľúto??
Ved ti ani nestihol ukázať svoju pravú tvár, bud rada, toto je začiatok pekla.. a ty si smutná???

Zablokovať vsade. Nereagovať. Čistý manip chuj, estecta aj citovo vidiera.

simca06022011
14. sep 2026

@danielad9 co ti je luto? ukazal sa v pravom svetle, treba ho ignorovat a poslat do teplych krajin. Ziande peniaze by som mu nevracala. Ani sa o tom viac nebavila, nic mu nepisala. Max ze je koniec a nech ma viac nekontaktuje, aby mu to bolo jasne a mala som ako dokaz ak by ma obtazoval dalej a musela som to nejak riesit.
Je uplne jedno kto sa zamiloval, nezamiloval, ci ste mali vztah hned, alebo o pol roka, to sa stava. Stava sa aj v rocnych a dlhsich vztahoch, ze ludia najdu nieco, co je pre nich neakceptovatelne. A rozidu sa. A ucty nemaju pravo jeden od druheho si davat platit.

anonym_0dddd8
14. sep 2026

@danielad9 po tych nadavkach by som nenapisala ani pismenko a nepovedala ani vetu.

danielad9
autor
14. sep 2026
@mysicka36

@danielad9 Tak ho zablokuj aj na hovory a sms a máš po probléme.

@mysicka36 už je bloknutý úplne všade

danielad9
autor
14. sep 2026
@anonym_0dddd8

@danielad9 po tych nadavkach by som nenapisala ani pismenko a nepovedala ani vetu.

@anonym_0dddd8 Ani som nenapísala. On mi po nadávkach napísal len, že sa nemám diviť že mi nadáva lebo si to zaslúžim za to, že som si s ním niečo začala a odišla som

anonym_0dddd8
14. sep 2026
@danielad9

@anonym_0dddd8 Ani som nenapísala. On mi po nadávkach napísal len, že sa nemám diviť že mi nadáva lebo si to zaslúžim za to, že som si s ním niečo začala a odišla som

@danielad9 ignoruj, jeho narcisticke ego utrpelo, ako sa opovazujes 😆 este pride prosikat a zahra to na zlate steniatko

anonym_051cf1
14. sep 2026
@danielad9

@danielad9 Naozaj si mozes len vydychnut, ze ti tak skoro ukazal svoju pravu tvar. Paneboze ani si nevies predstavit, ake peklo by ta s nim cakalo. Ide o velmi agresivneho nepodarka a manipulatora, pri ktorom by si sa citila ako posledy kus handry. Dakuj Bohu a tvojim straznym anjelom, ze si sa vymanila spod pazurov toho psychopata.

421949614113
15. sep 2026

@danielad9 ahoj , urcite sa netráp, necit sa zle si super hlavne preto že si bez zaváhania ukoncila a zablokovala muza ktorý sa minimálne mal ospravedlnit a nie Ta davat do pocitu viny to je neuveriteľné, keby si tak neurobila ver ze by to bolo horsie a horšie a zivot mame len jeden ucta jeden k druhému jedna velmi dôležitá vec vo vzťahu z mnoho ďalších, pan nechcem uraziť isto nie je v poriadku ked este pyta peniaze moze sa hanbiť. Tebe želám aby si si nasla spravneho muza ktory si Ta bude vážiť a milovat a budes jeho stredom vesmíru.

anonym_22b6ee
15. sep 2026

Mne je uprimne luto teba, ze mas vycitky voci takemuto kretenovi 🙈 skus popracovat na svojej dostojnosti a sebavedomi 🍀

anonym_c2a2b3
15. sep 2026

@danielad9 Nech ti ani nenapadne mu nieco vracat!! Keby to boli handry ci sperky, ale par eur za nejaku sladkost ci.pitie??? Toho by si si mal bloknut aj ako.cislo. aby sa ti nemohol.dovolat a ani nic napisat.