icon

Snaha partnera udobriť sa

1. júl 2023

Ahojte, ako sa správajú Vaši partneri keď sa pohádate … Ku mne sa partner zachoval nepekne, vyhodil ma pri hádke, že mám odísť a že mám odísť z jeho života. Hádali sme sa dvaja, chyba je vždy na oboch stranách, ale nikdy by som mu také veci ako on mne nehovorila … viem, bol nervózny a aj ja. Ale … Nechal si potom deň voľna a až tak sa mi ozval, že “prepáč” môžeme sa porozprávať? Popravde nereagovala som lebo som ani nemala chuť a aj som čakala “viac”. A to je asi môj problém … Pointa je teda to, že mám pocit že to čo robí je málo. On bude každý deň písať správu (msg, lebo sms je spoplatnené) Dobre ráno, Dobrú noc + raz za dva dni odošle správu či sa môžeme stretnúť. Byva 1km odomňa, pracujeme v jednej budove. Viem, že niektoré tu budete písať, že chlapovi treba povedať presne, ale mne toto príde už tiež tak dosť ponižujúce. Ide si svoj program a dotoho sem tam mne napíše. Ja si predstavujem partnera, ktorý sa chce udobriť a ublížil mi inak, že vynaloží aj nejakú extra snahu. Napríklad ma príde počkať k domu, k práci, donesie kvety na udobrenie, ústne sa ospravedlní. Napíše aspoň kedy kde sa stretneme a nie sa to ešte pýta mňa. Keď sa chce udobriť malo by isť všetko bokom a on mi ešte po 5 dňoch o 4 napíše ci nejdeme von, ale len do 7 má čas … A nie nemyslím si že vie čítať myšlienky a preto toto všetko som mu aj povedala a vysmial sa mi, že Teda niesme v romantickom filme a odkiaľ on ma niečo take vedieť, že chcem keď mu to jasne nepoviem … Ja keď mu to aj takto tu ako píšem hovorím on nechápe … Veď on sa ma pýtal, či sa stretneme, napísal mi. Ja sa neviem udobriť, keď cítim že nieje tam viac snahy a ešte ja vlastne musím hovoriť dookola, čo má robiť a som zato zlá lebo som “veľa”. Mne to proste nestačí. Vám by toto stačilo?

Strana
z3
2006_1211
Autor odpoveď zmazal
2006_1211
Autor odpoveď zmazal
happy31
2. júl 2023

Asi by som to uzavrela s tým, že si (momentálne) nepasujete. Nie ste jeden pre druhého.
Nemáš čo riešiť, nech už tam je akokoľvek a aj veľa dobrého nateraz by som to uzavrela, že si nevyhovujete. Obaja hľadajte inde a ďalej.
Uzavrí to a daj si dievča šancu stretnúť niekoho iného.

linduska86
3. júl 2023

V celej tej správe si odpovedás akého chlapa chceš. A čo ti vadí na tomto. Tak sa mu neozvi týždeň..A nech príde s prosikom a keď nie dovi dopo... .. Ci je až taký dobrý v posteli ci co na nom je také úžasné???

kakawah
3. júl 2023

@2006_1211 a vy dvaja budete takto vychovávať svoje dieťa. Oni bude vidieť u vas bitky, krik, nadávky. Toto chces? Chore pristredie matte doma. Ty sú sa mu seba nevažis keď toto trpis. Ja keby vidím z akého prostredia pochádza môj priateľ, tak utekam kade ľahšie. Takýto život si si vybrala dobrovoľne? Aj pre svoje dieťa? To čo na tom chlapovi miluješ?

2006_1211
3. júl 2023

@kakawah keď niekoho milujete tak ho neopustíte za to ako vyrastal v akej rodine však on za to nemôže. A nie nebude dieťa takto vyrastat, slubil mi ze pôjde psychologicke. On je takýto od vtedy co spolu bývame

jj298
Odpoveď bola odstránená
kakawah
3. júl 2023

@2006_1211 veď som sa pytala čo na ňom milujes.... Veď keď má niekto bije a ublizuje mi akokoľvek, tak by som ho nenavidela za to, a nie milovala, bože žena, veď ty si normalneho muža nemala, tak nevies ako to je. A nepis, že keď niekoho miluhem, tak neopustim ho, jasne, mas pravdu, zijem v manželstve 26r.tak viem o čom asi vzťah je. Keby má muž bol, nadaval mi, tak za toto ho milovat nebudem. A že z akého prostredia pochádza? Veď nech na sebe pracuje, tvrdo, nech nechce byť ako jeho otec, nech chce byť pre svoje dieťa dobrym príkladom. Nech svoju ženu robí šťastnou,

martinuccia
3. júl 2023

Ahoj. Ak si už na začiatku taká nespokojná a sama si uvedomuješ, že to nie je v poriadku, utekaj od neho. Keby prišla choroba, finančné problémy a deti, čo by to až bolo... Lepšie je vrátiť sa z kratšej cesty a časom určite nájdeš lepšieho, s ktorým nebudeš musieť riešiť na fórach to, ako sa tvoj priateľ nemá správať.

ruzovakrava
3. júl 2023

@2006_1211 ty si ročník 2006? Jedine toto mi pripadá ako dôvod toho ako žiješ, hádam s vekom príde rozum. Samozrejme že nemôže za to v akej rodine vyrastal, ale aby sa ľudia vo vzťahu tĺkli 🙈

dankanka
3. júl 2023

Keby mi.povedal ze ma cas do 7 tak by som mu povedala ze uz nemam ani zaujem sa stretnut. Nechcela by som partnera ktory by o mna tak malo stal..kasli na neho

Strana
z3