icon

Snažím sa zotrvať v nefunkčnom manželstve

23. nov 2021

Asi to bola len otazka casu, snazim sa zotrvavat v nefunkcnom manzelstve, kde sa vela hadame.
Mame male dieta.
Zalubila som sa do kolegu, svojho podriadeneho, o tri roky mladsieho odo mna, ktoreho som nikdy nevidela nazivo - nie je slovak.
Piseme a volame si vo volnom case ako kamarati.
Mame toho vela spolocneho, odkedy sa bavime, citim sa byt stastna.
Bez vsetkych detailov to znie sialene a hlupo. Mozno by to tak znelo aj s nimi.
Mozno iba skusenosti, ak ste niekto nieco podobne zazili, ako to dopadlo?
Odlubili ste sa casom a nijako sa to nerozvilo a vratili ste sa k snahe zotrvat v nefunkcnom manzelstve?

Strana
z2
janickacrazy
24. nov 2021

Zostávať v takom manželstve je naozaj zbytočné, viem, že to nie je ľahké, ale uvedom si, že takto len stracas čas, kedy by si mohla byť sama a v kľude hľadať niekoho iného bez výčitiek, že si vydatá a podvádzas manžela. Držím palce, aby si dokázala ukončiť to trápenie.

dadis
25. nov 2021

Citala som si teraz aj tie starsie temy. Je evidentne, ze zostavas v tom nanic vztahu iba kvoli svojmu strachu zo samoty a dieta bolo len barlickou. Evidentne ti tak udupal sebavedomie, ze ta zacne balit prvy chlap a tebe sa rozklepu kolena. Si sikovna, samostatna a asi aj pekna baba. Aby ti niekto hovoril, ze si jebnuta, tucna a posielal ta na plastiku - ten clovek uz davno nemal bht v tvojom zivote. Ty si zivot dokazes vybudovat aj sama. Urcite neodporucam sa s niekym zapliest, kym toto manzelstvo neuzavries. Velmi to skomplikuje rozvod, ex sa bude citit ublizeny a tie konflikty akurat tak poznacia dieta. Ukonci to, usporiadaj si zivot, bud chvilku sama, aby si sa nadychla a nabrala sebavedomie. A nikdy uz nedovol, aby sa takto k tebe niekto spraval.

Strana
z2