Som divná ja alebo manžel? Kto má problém?
Je normálne (podľa mňa nie)že nemôžem manželovi povedať napríklad že som unavená,alebo že dieťa má nejaký problém ktorý treba riešiť alebo tak
On to berie ako ,, útok,,hneď po mne nahúka a je zle ..oduje sa a ja som zlá
Na dieťa som stále sama ,nemám žiadnu pomoc ..on pomôže minimum keďže je furt v práci.
Občas sa zahrá ,kus zoberie 5-10 min kým ja napríklad idem niečo zobrať..toto sa až teraz občas deje po xxx výčitkách a keď si už dieťa samé pýta otca
Nikdy neokupal, nekrmil, neprezliekol nič a ja som vždy ta zlá
Nemôžem sa proste ozvať,nemôžem sa vyjadriť lebo je zle
Keď napríklad volá z práce a povedala som že dieťa má zlý deň a už nevládzem tak už musí ísť robiť a zloží telefón.
Som divná ja alebo on?lebo čím ďalej si už začínam myslíte že chyba je vo mne ..ale tá bude už len v tom že som stále s ním a toto trpím 😔
@anonym_c92d8b No a to je presne ten problém... Myslíš, že deti trápi nejaký debilný mercedes a dajaka kuča dakde v prdeli sveta? Neboli by radšej, keby mohli byť nejaký čas s otcom?
Btw, tiež podnikam. Mam opel crossland, hypo na pár rokov a veľký dom v dedine, 30km od okresného mesta. Robote venujem 5-6 hodín denne. Zbytok deťom, žene, domu...
@thirstymonk
Prijmi pozdrav od nahovno otca perfektnému otcovi. Vieš, nemôžeme byť všetci dokonalí.
Aj moja žena ťa pozdravuje, tú, ktorú si zhodnotil slovami: „Lebo sú hlúpe, neschopné, bezcharakterné, nemajú ambície, nemajú vzor, nechce sa im pracovať, alebo je im pohodlnejšie, ako by sa mali samy postarať o svoj život, alebo nie sú vzťahovo zdravé.“
Na rozdiel od teba má dve vysoké školy a naše deti si nemusia cez sezónu prenajímať auto v tej kúči na konci sveta. Mercedes je teraz plný detských sedačiek pre vnučky.
Doma mas ko...ta. Idealne by ho bolo vymenit, ale ked to nie je mozne alebo nechces pristupit k tomuto kroku, tak ho skusit ,,osvietit". (I ked pochybujem, ze to zaberie pri takom kuse hnupa ako je ten Tvoj.) Navrhni mi, nech ide na matersku (plne platenych par mesiacov) a ze Ty pojdes do prace. Pravdepodobne to neveznem, ale mozno sa aspon zamysli nad vsetkym, co doma robis a musel by on. Pripadne mu navrhni poradnu, ze sa snazis zachranit Vas vztah a zabranit rozvodu. (Mozno sa uvedomi, ked zisti, ze Ta moze stratit) a pridala by som k tomu aj debatu, ze ci v priade rozvodu preferuje platit mastne alimenty alebo chce 50 na 50 starostlivost.
@anonym_autor ...vyzerá to, že nemá záujem fungovať v rodine...ale prečo? Tešil sa na dieťa, alebo "stalo sa"...V každom prípade to chce kľudnú debatu v kľudnom prostredí...cez víkend, keď keď dieťa spí...pozvi ho na spoločnú kavičku, vínko do kuchyne, na terasu...ak odmietne, vydrž a skús to opäť neskôr...popýtaj sa ho, čo v práci, povedz mu, ako sa naňho tešíte s dieťaťom, keď z nej príde...riešte niečo o dome, záhrade...čo treba opraviť, pokosiť, kúpiť...vytváraj nitku, ktorou si ho postupne k sebe skúsiš navinúť...musíš byť silná, zabojovať, ale nie prosiť o romantické gestá a starostlivosť, nekričať, nerúcať sa...keď Ti aj tak bude utekať, nestrať pôdu pod nohami...si žena vyzbrojená mnohými zbraňami ako je napríklad intuícia a herectvo...použi ho...možno niekedy postačí sa ku nemu nenápadne priblížiť a s úsmevom mu povedať Chýbaš mi, keď stále utekáš... My ženy sme silnejšie a odolnejšie ako sa zdá a muži sa zväčša nechajú radi viesť...
On si velmi dobre uvedomuje ze nic nerobi a v nicom nepomoze a tak ako obranu pouziva utok.. ale teda toto bolo tvoje vedome rozhodnutie
@thirstymonk
Prijmi pozdrav od nahovno otca perfektnému otcovi. Vieš, nemôžeme byť všetci dokonalí.
Aj moja žena ťa pozdravuje, tú, ktorú si zhodnotil slovami: „Lebo sú hlúpe, neschopné, bezcharakterné, nemajú ambície, nemajú vzor, nechce sa im pracovať, alebo je im pohodlnejšie, ako by sa mali samy postarať o svoj život, alebo nie sú vzťahovo zdravé.“
Na rozdiel od teba má dve vysoké školy a naše deti si nemusia cez sezónu prenajímať auto v tej kúči na konci sveta. Mercedes je teraz plný detských sedačiek pre vnučky.
@anonym_c92d8b Človeče, to nie sú moje slová, ktoré cituješ. Takže nie ja som tvoju ženu zhodil...

@thirstymonk no nechcem byť zlá , ale ono si takéto treba nájsť . Láska je jedna vec ale tá pri takomto systéme rýchlo vymizne. Autorka toto je typický priebeh toxického vzťahu. Toxický človek presvedčí toho normálneho že ten normálny je pokazený. Takže nie , nevieme síce realitu úplnú, možno aj on by mal k tomu čo povedať ale teda z toho čo píšeš rozhodne nie si mimo ty. Lenže ja sa ťa opýtam ...ako si ho zapajala od novorodeniatka? Ako to že nevie nakrmit? Dam mu fľašu do ruky , misku a odidem keď vidím že sa k tomu nemá. On by potreboval s tým dieťaťom zostať úplne sám. Neboj sa ako by kmital teda pokiaľ nie je psychiatrický pacient. Vieš nemôžeš od každého chlapa čakať že bude vysnený princ. Niektoré sme museli z chlapov tých princov vysekať. Ale to už je príbeh že nemám jedno dieťa doma , ale dve. Alebo som matkou vlastného muža.
@anonym_486efe To si asi nechcela napisať mne, či?