icon

Som ja tá zlá?

matkap
28. jún 2025

Ahojte. Ako znie názov témy, čo myslíte som naozaj ja tá zlá? Svokra bola minulý týždeň na operácii. Po návrate domov mala predpísaný fraxiparine. Sama si ho nedokázala pichnúť, ako som ju bola pozrieť sa ma spýtala, či jej to pichnem lebo svokor nemá odvahu. Vravím, nikdy som nieco takéto nerobila, tak dnes určite nie,zajtra sa môžem spýtať kolegýň a uvidíme. Dobre....ako som šla domov, hneď som volala kamarátke zdravotnej sestre či nemá čas a nemohla by prísť pichnúť...no,povedala,že nie . Na druhý deň doobeda, volám svokre ,sadám so sestričkou do auta, ideme Ti to pichnúť. Nie,už nie je treba ona s dedkom to zvládli už nepotrebujú a už to zvládnu. Tak ok,hovorím si super. Večer mi volá manžel (nevedela som,že je u svokry ) ideš "pichať?" Hovorím,nie prečo? A zložil...prišiel domov a nebavil sa so mnou. Hovorím, čo sa deje....no a vraj keď mám niekedy niečo urobiť pre jeho rodičov tak vraj nikdy nič neurobím. Ja otvorená pusa,slzy v očiach, ako čo prosím? Že mama plače, že som jej to sľúbila pichnúť atď. Ale veď ráno mi povedali, že to už vedia oni dvaja. Samozrejme manžel si to nedal vyhovoriť. Celý týždeň sme sa bavili len tak okolo detí, atď....mňa to veľmi ranilo čo povedal. Dnes celý deň ako tak v pohode a teraz navečer sa ma spýtal prečo som nebola u jeho rodičov. Vravím a to tam mám ísť prečo, keď ma máte za kravu. Tak sme to opäť rozoberali celé zas a znova....no ale ja som tá zlá. Fakt?

Strana
z2
motylik2559
28. jún 2025

Ahoj, urcite nie si na vine ty. A keby svokra chcela dalsi krat pichnut, tak by som jej povedala,ze ked vladze takto klamat synovi, tak urcite vladze si pichnut sama.
Inak nie je to nic zlozite na tom "pichnuti". Mozno prve dva razy je to take vselijake, ale clovek si zvykne si to pichnut. Ale chapem aj ludi, co to sami nedaju, a tiez nechapem preco ziada o to prave teba, ty niesi povinna, a prave ked si netrufas. Manzel zareagoval ako debil, mal ta normalne vypocut a verit ti...kludne mohol tebe aj povedat, ze ked si netrufnes to skusi on🤷‍♀️ To bude asi nejaky mamckin maznacik🙄🙏
No je mi ta luto popravde, lebo si to schytala a uplne za nic, za co ani nemozes...a za svokrine hnusne klamstvo...uz by som sa asi divala na nu inymi ocami do buducna, lebo v tomto by ma sklamala...a ked dokaze klamat v takejto veci bohvie coho je este schopna😐 Ale vazne by som jej druhy krat povedala to co som ti napisala na zaciatku tohto komentara. Drz sa🍀

cukroska
28. jún 2025

@matkap Prečo ste si to nevysvetlili hneď so svokrou.Viem aký sú starší ľudia..
Tak ja by som išla teda hneď si to vysvetliť .
Nič si s toho nerob.

petulda333
28. jún 2025

No ja by som muzovi tak vycistila zaludok,ze az potom by mal dovod byt urazeny. Magor. A hned by som dvihla mobil,zapla reprak a diskutovala s milou svpkrou. A nie,neplakala by som. Zurila by som

ruxandra
29. jún 2025

Svokre by som zavolala a vyčistila žalúdok. Lebo tuto asi zauradovalo jej ublížene ego, keď si neprisla prvýkrát, tak sa potom tvárila, ze ta uz nepotrebuje a synacikovi sa posťažovala, ze si proste neprisla. Plus by som jej rovno povedala, ze som s nou skončila a nech si nabudúce pomoze sama, nech by šlo o čokoľvek.. uz by som s nou nikdy neprehovorila. Nenechám si o nikoho takto 💩 na hlavu.

staryjarec
29. jún 2025

Áno, manžel má pravdu, ste zlá, zlá žena.

eva8
29. jún 2025

Nedoslo len ku komunikacnej chybe? Chcelasi aplikovat raz denne v rovnaku hodinu (riedenie krvi) Predchadzajuci den to svokra s jej manzelom zvladli, teda v dobe tvojho telefonatu ta nepotrebovala. A automaticky si myslela, ze yeda pridete so sestrickou vecer, len ta "zabudla", nepovazovala to za nutne, ta poprosit. A ty si, prirodzene, povazovala vec za uzavretu, ved to predchadzajuci den zvladli, nepotrebuju ta, ani sestricku.

viera012345
29. jún 2025

@matkap Vyzerá to ako manipulácia svokry, ale možno sa len nepochopili.V každom prípade by som si nedopustila konfrontáciu, lebo neznášam, keď niekto robí zomna klamára

bambulka224
29. jún 2025

@matkap mal sa Ťa zastať, nie si zdravotná sestra.
Môj sa má veľakrát zastane, keď ma niekto blbé reči.
Neboj sa, on sa odrazí (ak sa urazil). Dobre si urobila, že si tam nešla. Pôjdeš tam aj s partnerom. Nech je aj on so svojimi rodičmi . 😁
Veď Ty chceš byť aj s ním.... 😁

pikachu999
30. jún 2025

Manžel je chromy že nevie vlastnej matke pichnúť?

huxy
30. jún 2025
@pikachu999

Manžel je chromy že nevie vlastnej matke pichnúť?

@pikachu999 vieš, že niektorým chlapom, ale aj ženám príde nevoľno len pri predstave ihly atď? Vôbec nezastávam konanie muža či svokry, ale treba si uvedomiť, že každý je iný a nie každý to dokáže. V podstate to je aj obhajoba autorky, možno ani ona by si netrúfla, alebo nezvládla to

pikachu999
30. jún 2025
@huxy

@pikachu999 vieš, že niektorým chlapom, ale aj ženám príde nevoľno len pri predstave ihly atď? Vôbec nezastávam konanie muža či svokry, ale treba si uvedomiť, že každý je iný a nie každý to dokáže. V podstate to je aj obhajoba autorky, možno ani ona by si netrúfla, alebo nezvládla to

@huxy hej ale za to nemusí jebat do nej keď to sám nevie spraviť

pikachu999
30. jún 2025

Za mňa to mal jej syn a manžel riešiť ešte keď bola na operácii veď bezne sa to predpisuje po operácii tak si mohli niekoho nájsť dopredu na to

martin96321
30. jún 2025

@matkap sebe by som ako tak pichol,ale niekomu inemu nie. A pri tom som nemal problem osetrit a zaviazat,ked si kolega prsty prerezal na pile,alebo ked druhemu betonovy preklad spadol a strhal mu nechty. Ale pri injekcii ma trasie. Tak ked tam bol muz,mohol pichat on

Strana
z2