icon

Som lakomá, keď odmietam financovať partnera?

Včera o 17:01

Ahojte, zaujímal by ma váš úprimný názor na mňa. Som lakomá keď nechcem platiť za chlapov? Som aj hlúpa lebo som sa doteraz vždy pozerala na to, aký je človek, nie na financie. Lenže takýto muži vedia byť strašne vychcaní, povedať také rozprávky ako o všetko prišli, aký je život zlý.
Skrátka, môj terajší partner nič nerobí, opustil sa, sedí doma a hrá sa na počitači, smrdí tam, neznášam ho v poslednej dobe. Keď si vypýtam nájom, tak na mňa zazerá, pľuje nadávky typu zlatokopka, špina čo by mu všetko len brala.. potom sa ukľudní. Vypýta si na večeru hovädzinu, vravím dobre, choď ju kúpiť a urobím ti, tak vraj aby som sa zadrhla🙂. čaká že budem financovať všetky nákupy, s týmto som skončila a jedávam vylúčne v práci. Čo sa mu nepáči, ale on ten nákup neurobí. Auto som odparkovala o paneláky ďalej, lebo si myslel že mu budem robiť šoféra, tak som povedala že je v servise a treba 1000€ na opravu 🙂.. chcela som vidieť reakciu, či by bol ochotný prispieť. Samozrejme reakcie bola : to je na pic*.
Ked sa sním chcem rozísť on tvrdí že nie je dôvod na rozchod, že on nemôže za to že som zlatokopka. V podstate sa ho neviem zbaviť. Rozmýšľala som, že pôjdem za majiteľom bytu , že už proste nezvládam platiť, nech si nechá môj depozit a s tým debilkom si spravia niečo sami, keďže nájom je na oboch.
Ja som z neho zúfala, najhoršie že on ma stále slovne napáda že to o mne počul že som k*rva, na peniaze a podobne, že ako ľudia mali pravdu a on si ma zastával.
V živote som nemala úver(iba hypo na byt o ktorom ale on nevie), dlžobu, sekeru, nič. Vždy som všetko za seba zaplatila a nečakala od žiadného chlapa, ale tiež nemusím za iných platiť, alebo??

Strana
z2
tilly
Včera o 21:25

Urob, ako si písala. Prenajímateľovi oznam, že tam chlapec zostáva sám a odíď. Jemu nič nevysvetluj, to nemá význam.

anonym_499384
Včera o 21:44

svet sa v riť obracia, žena sa má starať o muža . Panebože. Stále tvrdím že do zlatokopiek nadávajú takí muži ženám čo nič nemajú .

autor
Včera o 21:53
@sovica

@anonym_autor
V úvodnom príspevku píšeš, že máš hypo na byt, o ktorom on nevie. A potom, že máš byt po babke. Tak ako teda?🙄
A ak je toto reálna téma, čo sa mi zdá pritiahnuté za vlasy, tak už dávno si sa mala zbaliť, s majiteľom vyriešiť svoju časť nájmu a priateľovi dať zbohom. Neverím, že žena, ktorá zarobí, má vlastný byt aj auto a vie sa sama o seba postarať sa pýta, čo má robiť, keď ju nejaký tupec využíva, manipuluje a ešte jej aj nadáva.

@sovica Panebože, bolo dedičské konanie, byt bol pre mňa a sesternicu (vnučky) ktorú som vyplatila, na to som si zobrala hypotéku lebo som nemala toľko € v hotovosti! A on nie je môj manžel, takže som túto vec pred ním zatajila, lebo v tomto období by ma ešte obvinil že na byte zarábam a s ním sa nepodelím. Ešte dačo?
No keď to tak po sebe čítam analyzujem, už vtedy som mu to vlastne zatajovala a asi som cítila že niečo nie je ok.

enmery
Včera o 21:55
@anonym_499384

svet sa v riť obracia, žena sa má starať o muža . Panebože. Stále tvrdím že do zlatokopiek nadávajú takí muži ženám čo nič nemajú .

@anonym_499384 Tu vôbec nejde o to sa postarať o partnera v ťažkom čase...tento kus je vadný od podstaty a muž ponižujúci AKOKOĽVEK ŽENU, je odpad...a mal by byť navždy vylúčený z rozmnožovacieho procesu.

jimbean
Dnes o 05:04

Zivot mas iba jeden a nie je prilis dlhy. Naco si ho minas a zneprijemnujes s niekym, co ta iba vyuziva a este aj uraza? Odmietnutie financovania lenivej vyzirky nie je lakomost. Nie si jeho mama, ze si povinna ho mat na krku.

anonym_f5e092
Dnes o 07:34

@anonym_autor paneboze to naozaj su zeny take zufale ze musia mat pri sebe takyto odpad

sense
Dnes o 08:08

Podľa mňa sa nechceš naozaj rozísť, dúfam že sa zmení. Keby si sa chcela rozísť ,už to dávno urobíš aj bez MK.

Strana
z2