icon

Som lakomá, keď odmietam financovať partnera?

Včera o 17:01

Ahojte, zaujímal by ma váš úprimný názor na mňa. Som lakomá keď nechcem platiť za chlapov? Som aj hlúpa lebo som sa doteraz vždy pozerala na to, aký je človek, nie na financie. Lenže takýto muži vedia byť strašne vychcaní, povedať také rozprávky ako o všetko prišli, aký je život zlý.
Skrátka, môj terajší partner nič nerobí, opustil sa, sedí doma a hrá sa na počitači, smrdí tam, neznášam ho v poslednej dobe. Keď si vypýtam nájom, tak na mňa zazerá, pľuje nadávky typu zlatokopka, špina čo by mu všetko len brala.. potom sa ukľudní. Vypýta si na večeru hovädzinu, vravím dobre, choď ju kúpiť a urobím ti, tak vraj aby som sa zadrhla🙂. čaká že budem financovať všetky nákupy, s týmto som skončila a jedávam vylúčne v práci. Čo sa mu nepáči, ale on ten nákup neurobí. Auto som odparkovala o paneláky ďalej, lebo si myslel že mu budem robiť šoféra, tak som povedala že je v servise a treba 1000€ na opravu 🙂.. chcela som vidieť reakciu, či by bol ochotný prispieť. Samozrejme reakcie bola : to je na pic*.
Ked sa sním chcem rozísť on tvrdí že nie je dôvod na rozchod, že on nemôže za to že som zlatokopka. V podstate sa ho neviem zbaviť. Rozmýšľala som, že pôjdem za majiteľom bytu , že už proste nezvládam platiť, nech si nechá môj depozit a s tým debilkom si spravia niečo sami, keďže nájom je na oboch.
Ja som z neho zúfala, najhoršie že on ma stále slovne napáda že to o mne počul že som k*rva, na peniaze a podobne, že ako ľudia mali pravdu a on si ma zastával.
V živote som nemala úver(iba hypo na byt o ktorom ale on nevie), dlžobu, sekeru, nič. Vždy som všetko za seba zaplatila a nečakala od žiadného chlapa, ale tiež nemusím za iných platiť, alebo??

Strana
z2
anonym_34ccf7
Včera o 17:04

Áno, chyba je v tebe. Dávno si od takého úbožiaka mala byť preč. Takýto ľudia sa nikdy nezmenia, ty môžeš svoj život zmeniť. Neverim že je toto reálna téma a jedna žena je taká hlúpa. Prečo nejdeš do svojo bytu?

anonym_2eae69
Včera o 17:08

s týmto chudákom by som ani nebývala v jednom byte. By som sa bála že mu jedného dńa prepne a mne niečo spraví.
toho sa len tak ľahko nezbavíš. Možno by som skúsila dlhodobú prac. cestu do zahr. a on nech si byt platí, alebo odsťahovať sa ku niekomu - kamarátke, rodine na pár týždňov a jeho nechať v byte - nech si platí sám.
život s týmto povaľačom nemá zmysel.

viestta
Včera o 17:09

Este si ho nevyhodila? Ked nie, tak mozes aj hned. Na co cakas?

enmery
Včera o 17:11

Vyhľadaj urýchlene terapeuta. Jeho povolenie na rozchod nepotrebuješ, ani mu to zdôvodňovať. Terapeut ti možno pomôže pochopiť, prečo zabíjaš čas s týmto "píííp" a nie si schopná sa odpútať. Toto okolo chlapa sni z lietadla neletelo!

anonym_da0dff
Včera o 17:11

@anonym_autor si hlupa.ANO SI. uz davno si ho mala vykopnut.

anonym_34ccf7
Včera o 17:12
@viestta

@viestta ako ho môže vyhodiť z bytu, ktorý jej nepatrí?

anonym_9955c6
Včera o 17:13
@viestta

@viestta nemoze ho vyhodit -kedze je byt oboch ... @autor daj vypoved z najmua utekaj kade lahsie... potiahnut chvilu ked vidis ze sa snazi o zmenu je ok ..ale mat takehoto debila ok nieje a nikdy nebude

autor
Včera o 17:14
@anonym_34ccf7

Áno, chyba je v tebe. Dávno si od takého úbožiaka mala byť preč. Takýto ľudia sa nikdy nezmenia, ty môžeš svoj život zmeniť. Neverim že je toto reálna téma a jedna žena je taká hlúpa. Prečo nejdeš do svojo bytu?

@viestta Na najomnej zmluve sme obaja, to sme si brali nájom ešte keď pracoval a bol normálny

@anonym_34ccf7 To je iba jednoizbák po babke, a sú v ňom moji kamaráti v prenájme. Tiež ich nemôžem zo dňa na deň vyhodiť. Rozmýšľam že pôjdem k rodičom

crazy_cat_lady
Včera o 17:14

Ano, si hlupa. S majitelom bytu sa dohodni bud na ukonceni prenajmu a nech si mlady pan hlada byvanie sam, alebo nech tam ostane sam a plati si prenajom. Uz davno si to mala riesit

viestta
Včera o 17:15
@anonym_autor

@viestta Na najomnej zmluve sme obaja, to sme si brali nájom ešte keď pracoval a bol normálny

@anonym_34ccf7 To je iba jednoizbák po babke, a sú v ňom moji kamaráti v prenájme. Tiež ich nemôžem zo dňa na deň vyhodiť. Rozmýšľam že pôjdem k rodičom

@anonym_autor tak chod od neho prec

anonym_c9547b
Včera o 17:17

vsak daj vypoved najmu a chod odtial prec a zrusit snim vsetky konakty a napisat mu pa pa . kde je problem?

anonym_34ccf7
Včera o 17:17
@anonym_autor

@anonym_autor a koľko je už takýto? Asi nie pár dní. Čím skôr rieš situáciu s kamarátmi, že potrebuješ ísť do svojho bytu. Následne kontaktuj prenajímateľa, aké kroky by si mohla podniknúť. Neplať za neho nič, je to dospelý človek, musí sa postarať sám o seba.

siska53
Včera o 17:18

@anonym_autor On ta vyciciava, ale ty si zlatokopka?
Posli ho dakam!

motylik2559
Včera o 17:22

@anonym_autor Autorka, toto nemyslis vazne?!? Uz minuly mesiac bolo neskoro na rozchod🙏🙄 Vazne sa s nim rozid, ved ta len ponizuje a ty si to nechas?🤦‍♀️ Bez neho ti bude ovela lepsie.

bystrozraky
Včera o 17:23

@anonym_autor Si dobrá osoba a on ťa jasne využíva a manipuluje. Vždy radím rozchod ako úplne poslednú možnosť, ale v tomto prípade už včera bolo neskoro. Jasne mu oznám, že je koniec. Nenechaj sa prehovoriť kecami, že ty si zlatokopka. Lebo fakt je ten, že on je príživník, manipulátor a nezrelý človek.

anonym_b1da08
Včera o 17:50

@anonym_autor to vždy takýto debilkovia, čo nemajú ani fuka sa ohanaju zlatokopkami. Nagrc mi je z neho...utekaj co najskôr nech ti prepadne depozit hocičo už nestracaj ani deň s tým zlatokopom

anonym_c5d0b2
Včera o 17:54

@anonym_autor tomuto pánovi by si mala povedať v jeho reči “zbaľ sa a choď do pi.e” 🙂. Ja som s mojim mužom x rokov, do dnes neviem aké máme poplatky za bývanie (okrem hypo, lebo mi svieti v appke). Nič okrem jedla a dovoleniek/vyletov som neplatila - aj to je z mojej vlastnej iniciatívy. Som zlatokopka? Vôbec nie, pracujem, vedela by som sa postarať o seba aj sama, ale chlap má byť chlap - ten čo sa stará o financie a bodka.

ivik4
Včera o 17:54

Prosim, mozem ho prist vyhodit miesto Teba ? 🥺

nikoleta2010
Včera o 18:16

@anonym_autor okamžite sa zbal a utekaj od prizivnika zaslúžiš si schopnejsieho a skúsenejšieho priateľa ktorý si ťa bude vážiť veď ten sa k tebe správa horšie ako k psovi

simonkazga
Včera o 18:50

Vraj to nie je dôvod na rozchod? Kks. Dohodni sa s rodičmi, pošli výpoveď prenájmu, zbal si veci a čau.

cacianka
Včera o 18:55

Ešte sa pýtaš či si lakoma zlatokopka ?!
On je prizivnik a zlatokop !

tiezjedna
Včera o 19:09

Nájom je na oboch, takže každý z vás posiela polovicu k nejakému dátumu? V tom prípade by som išla za majiteľom, vysvetlila mu situáciu, vyplatila svoju polovicu za obdobie podľa zmluvy (nechala podpísať) a okamžite sa odsťahovala do svojho bytu. Nechápem, čo riešiš.

lentakyterapeut
Včera o 19:33

Si len hlupa

olimuc
Včera o 19:38

On ma vtaka zo zlata? Naco chovas doma debila? Co ta opustili vsetci dobri duchovia? Keby nepracoval, ale bozkaval zem po ktorej chodis … este pochopim, ze sa nevies odputat. Ale jedno nevychovane, lenive a hnusne prasa? S majitelom bytu to pories hned zajtra a chod k rodicom. Takeho rumburaka najdes pred kazdou 5 cenovou…

marca12
Včera o 19:45

@anonym_autor Manipuluje s tebou a ty sa nechas. Ani den navyse uz s nim nemozes stravit.

1sally12
Včera o 19:56

No ešteže to píšeš so smajlikmi🙄

anonym_d42c45
Včera o 20:05

To myslis vážne že toto hovado bez chrbtovej kosti živis? Veď to je hajjzzell najhrubšieho zrna

nyusika
Včera o 20:43

@anonym_autor
Chlapa sú musíš hýčkať, lebo sú vzaaaaacni

Kks, ale toto je už fakt cez čiaru, tieto fejkové trmy

sovica
Včera o 21:05

@anonym_autor
V úvodnom príspevku píšeš, že máš hypo na byt, o ktorom on nevie. A potom, že máš byt po babke. Tak ako teda?🙄
A ak je toto reálna téma, čo sa mi zdá pritiahnuté za vlasy, tak už dávno si sa mala zbaliť, s majiteľom vyriešiť svoju časť nájmu a priateľovi dať zbohom. Neverím, že žena, ktorá zarobí, má vlastný byt aj auto a vie sa sama o seba postarať sa pýta, čo má robiť, keď ju nejaký tupec využíva, manipuluje a ešte jej aj nadáva.

romiada
Včera o 21:23

@anonym_autor davaš mu zrkadlo do ktoreho sa zle pozera ked v ňom vidi skutočne seba aky je. Takže ked ti nadava že si ku... a zlatokopka ,tak v skutočnosti hovori o sebe. Ja takymto hovorim "kur.a v mužskom vydaní" . A množi sa to furt. Je to horšie ako chripka....

Strana
z2