Som manipulátor alebo len empatický muž?
Ahojte, pisem sem uprimne, pretoze ma zaujima, ako to cele posobi zvonku, ked to poviem takto nahlas. Nie som typ muza, ktory by vynikal vzhladom. Som skor priemerny, mozno nie ten, co by sa okamzite zapisal do pamati v dave, ale v interakcii so zenami sa mi deje nieco, co si viem sam tazko uplne vysvetlit..Velmi rychlo vnimam, v akom su stave. Kedy potrebuju citit pokoj, kedy chcu pozornost, kedy hladaju blizkost, nehu, pochopenie, alebo len niekoho, kto ich na chvilu unesie z reality.... A ja im to viem dat... Nie silou, nie natlakom, skor presnym naladenim sa na to, co v tej chvili chyba.. Viem byt jemny, viem byt pozorny, viem vytvorit pocit dovery velmi rychlo... Viem ponuknut lasku v tej forme, v akej ju zena v danom momente potrebuje citit ci niekedy je to pocit bezpecia, niekedy neha, inokedy intenzita, alebo vasen.. Nehram to ako hru, aspon nie vedome.. Ale zaroven si uvedomujem, ze vdaka tomu sa veci medzi mnou a zenami casto posuvaju rychlejsie, nez by mozno mali a naslednu samotu. Ano mohol by som to nazvat manipulaciou, aj ked to slovo mi nie je prijemne.. Nejde mi o pocet, ani o dokazovanie si niecoho. Skor zijem velmi v pritomnostou, v tom, co sa deje medzi dvoma ludmi prave teraz..
Ale zaujima ma ,, ako na takeho muza pozerate zvonku vy, zeny.… posobi to ako nieco pritazlive, alebo skor ako nieco, z coho by ste mali neprijemny pocit?
Mozno si psychopat, ty maju take schopnosti rychlo namotat ludi
Manipulácia by to bola, keby si tuto tvoju "schopnosť" nejako zneužil. Takto mi prídeš ako veľmi empatický človek.
@anonym_c3ed2e prave od zien po rozchode casto pocuvam tuto vetu, ze som ich zmanipuloval a ani nevedeli ako a preco to urobili, ze som dostal to co som chcel, co v niektorych pripadoch bol iba sex. Ale v niektorych pripadoch aj kratsi ci dlhsi vztah. No zasadne sa opakuje to, ze ani netusia ako som ich "dostal".
Mozno si psychopat, ty maju take schopnosti rychlo namotat ludi
@anonym_5f5f5c zial, toto nevylucujem.
To neznamena ze je to nieco zle, keby som ja bol tak to vyuzivam a tesim sa z toho :D
To neznamena ze je to nieco zle, keby som ja bol tak to vyuzivam a tesim sa z toho :D
@anonym_5f5f5c ako priklad uvediem moj minulotyzdnovy romanik. kedy dama 3x stravila noc u mna a v utorok, ked sme to uzatvarali, mi tvrdila, ze nechape preco to robila, ked nevie ani moje meno, a ze uz jej bolo blbe sa ma pytat na meno. Jedine co vie je, ze na dverach mam pred priezviskom "R"
Vitaj v klube! Ale ja som žena. Presne to isté mám. Ešte sa mi nestalo, žeby ma nejaký muž odmietol, alebo žeby som sa mu nepáčila (aj po fyzickej aj po psychickej stránke). Každý jeden mi hneď "padol k nohám". Až pokiaľ som nestretla muža, s ktorým bol rovnaký scenár ako s ostatnými, len bol vážne psycho a nevedela som sa ho dlhé roky zbaviť. Takže si dávaj pozor, aby si raz nenatrafil na nejakú psycho ženu. Ja od tej doby sa už ani s nikým nezoznamujem, takú lekciu som asi v živote potrebovala.
Podstatné je, že tie ženy rýchlo prídu na to, že si o ničom a včas zduchnu. Takže nenamyslaj si, ako to so ženami vieš, pretože od teba zdrhaju.
Fúha keď si toto chlap prizná to je už čo povedať teda ak sa tým nechce aj pochvaliť 🤔😀.. ja to vidím jednoznačne tak, že ženy využívaš a zmeniť to asi nehodláš .. nechýba ti normálny vzťah?
@anonym_5f5f5c ako priklad uvediem moj minulotyzdnovy romanik. kedy dama 3x stravila noc u mna a v utorok, ked sme to uzatvarali, mi tvrdila, ze nechape preco to robila, ked nevie ani moje meno, a ze uz jej bolo blbe sa ma pytat na meno. Jedine co vie je, ze na dverach mam pred priezviskom "R"
@anonym_autor tak možno priťahuje s také submisivne ženy, s nízkym sebavedomím, ktoré sa nechajú viesť a ktoré "ani nevedia ako, hupnu sa do situácie a nevedia povedať nie". Napr v tvojom prípade, keby ta žena vie viac zastať samu seba resp vie zobrať zodpovednosť za svoje spravanie, tak sa nevyspí s mužom, ktorého meno ani nevie. Tu nie ty si ho shypnotizoval, bola to jej slobodná vôľa, mohla povedať po jaj, ani nepoznám tvoje meno, neidem s tebou na byt.
Ak sa to stále opakuje, určite to má svoju príčinu, radšej vyhľadaj psychologa, ak chceš relevantnu odpoveď, či si alebo nie si manipulátor a psychopat.
Nehovorim, ze by si ma urcite nedostal, ale najskor nie. Po par skusenostiach s manipulatormi to viem uz tak nejak vycitit, kto sa ku mne chova uprimne, a kto sa len na mna naladi, lebo nieco chce.
A manipulator by musel byt naozaj opatrny a vzity do role, lebo v podstate mi staci jedna veta, pohlad, gesto, nieco co mu takto na sekundu nezapadne do konceptu a mne zasvieti kontrolka a v priebehu nasledujucich minut si uz len overim, ci sa nemylim.
Preto nehovorim, zeby sa ti to nepodarilo zaujat ma a chciet sa s tebou bavit. Ale zaroven by som najskor vycitila, ze tvoj zaujem nie je naozaj hlbsi. Ze mi len nieco ponukas. Hras.
Takze najskor po nejakom prijemne stravenom rozhovore by sme sli kazdy svojou cestou. Pre teba teda strata casu.
Do názvu témy si napisal hajzel, asi vies prečo. Niečo na tom bude.
Problém ja skôr vidím v tom, že ty sám vieš čo dokážeš a sám sa nestopneš keď sa to deje. Vieš, že dokážeš v žene vyvolať dobrý pocit, to je v konečnom dôsledku dobre. Problém je, že ty musíš vedieť určiť svoju hranicu.
Sám seba musíš skúmať a pochopiť, čo vlastne chceš. Lebo aj keď sa ti ta myšlienka ako ta chce v prvom momente páči, vieš dobre, že ty to necítiš a vieš dobre, že časom si to uvedomí aj ona.
Podľa mňa nie si psychopat ani nič také. Jednoducho máš dar vidieť podvedome signály, čo môže byť dar pre teba a časom aj pre tvoju partnerku. Ale musiš sa s tým darom naučiť pracovať, aby ten dar bol darom aj pre ľudí okolo teba.
No skús to na mňa, uvidíme. Mňa zo 100 mužov osloví maximálne 1. Tak poďme na to bro.
@anonym_autor empatia je velke plus. Mne imponuje ked je muz muzny, ak mas obe, vyhral si u mnohych🙂
@anonym_autor Nie si empatický ani náhodou, proste máš len schopnosť povedať to čo chcú ľudia počuť a zneužívaš to kde sa dá. Si proste taký Cassanova, galantný kurevník. Rozumná žena vie, že viac než pár nocí od teba čakať nemôže.
Nie si ani manipulátor - tí bývajú o dosť "šikovnejší" niektorí dokážu obeť oblbovať mesiace , daktorí do spločného bývania, poniektorí až do narodenia prvého dieťaťa.
Ale ako vidíš v diskusii máš záujemcov ktorí sa chcú tvoje praktiky naučiť, rozhoď sociálne siete, sprav dobrý branding a v manosfére zúfalcov máš o zisk a úspešnú kariéru postarané.
@anonym_autor Nie si empatický ani náhodou, proste máš len schopnosť povedať to čo chcú ľudia počuť a zneužívaš to kde sa dá. Si proste taký Cassanova, galantný kurevník. Rozumná žena vie, že viac než pár nocí od teba čakať nemôže.
Nie si ani manipulátor - tí bývajú o dosť "šikovnejší" niektorí dokážu obeť oblbovať mesiace , daktorí do spločného bývania, poniektorí až do narodenia prvého dieťaťa.
Ale ako vidíš v diskusii máš záujemcov ktorí sa chcú tvoje praktiky naučiť, rozhoď sociálne siete, sprav dobrý branding a v manosfére zúfalcov máš o zisk a úspešnú kariéru postarané.
@anonym_c7c4f7 ja by som doplnila, že je to skvelá "schopnosť" pre predajcov poistení, vozidiel, nehnuteľností,... - tí s pocitom menejcennosti to kúpia a ani nebudú vedieť prečo 😂
@anonym_autor ako casto lovis ženy za účelom sexu? Aj ti nejaký vzťah vydržal dlhsie?
@anonym_autor
Už ti chýba len ten biely kôň...pán princ🙈🙈🙈
Mňa zaujalo slovo láska,ty jej dáš lásku akú potrebuje?a to aj cítiš alebo iba to zahras
a ked dosiahnes svoje je po láske 😅?
Si myslíš, že ani jedna z nich nechcela lásku na celý život? ked si ty tak strašne empatický oddaný prečo doteraz ani jednej si ju neposkytol?
Láska nieje len slovo alebo obchod
Si manipulátor
A teraz čo s tym?chces sa zmeniť?nie...ide ti len o to ako to vyzerá a pôsobí
Tiež som pre veľa chlapov bola neodolateľná ale nikdy som nezneuzivala to ,ani ich slabosti a s usmevom čakať, že sa mi poďakujú
Si to ospravedlňujes tým, že si myslíš, že im niečo dáš nehu,pochopenie, lásku potom ich prefiknes a potom oni vlastne su Happy a žijú z toho ďalších 10 rokov
Si veľmi naivný a
môžeš byt pseudoempatický,ani jeden pocit nevies skustocne prežiť precítiť aby to v tebe zanechalo niečo viac
@anonym_autor Ale prosím ťa pekne 😀 Píšeš, že nie si výnimočný vzhľadom, tak si si našiel techniku, hráš to na emocionálneho záchranára. A predostieraš nám to tu, ako hlboké prepojenie. Je to len obyčajný lov na ženy, ktoré majú práve vtedy keď ťa stretnú, ťažké obdobie a potrebujú podporu. Intuitívne si vyberáš ľahké terče, nasadíš masku dokonalého poslucháča a keď dostaneš, čo chceš, zmizneš s výhovorkou, že žiješ v prítomnosti. Je to priehľadné a lacné. Si učebnicový príklad emocionálneho manipulátora. Rýchle budovanie dôvery, zameranie sa na zraniteľné ženy a následný útek zo vzťahu. Ak to naozaj nehráš ako hru, prečo tie ženy po tom rýchlom posune zažívajú samotu? Ak by si bol skutočne citlivý a empatický muž, neopúšťal by si ich vo chvíli, keď sa na teba po tvojom divadle naviažu.
@anonym_autor Ale prosím ťa pekne 😀 Píšeš, že nie si výnimočný vzhľadom, tak si si našiel techniku, hráš to na emocionálneho záchranára. A predostieraš nám to tu, ako hlboké prepojenie. Je to len obyčajný lov na ženy, ktoré majú práve vtedy keď ťa stretnú, ťažké obdobie a potrebujú podporu. Intuitívne si vyberáš ľahké terče, nasadíš masku dokonalého poslucháča a keď dostaneš, čo chceš, zmizneš s výhovorkou, že žiješ v prítomnosti. Je to priehľadné a lacné. Si učebnicový príklad emocionálneho manipulátora. Rýchle budovanie dôvery, zameranie sa na zraniteľné ženy a následný útek zo vzťahu. Ak to naozaj nehráš ako hru, prečo tie ženy po tom rýchlom posune zažívajú samotu? Ak by si bol skutočne citlivý a empatický muž, neopúšťal by si ich vo chvíli, keď sa na teba po tvojom divadle naviažu.
@anonym_637f00 presne tak,ma jediné citlivé senzory ako svoju jedinu mužskú výhodu ale o empatii nemôže byt ani reč
A ešte rozhodnúť za ne ako to je presne to čo potrebujú 😅
@anonym_637f00 presne tak,ma jediné citlivé senzory ako svoju jedinu mužskú výhodu ale o empatii nemôže byt ani reč
A ešte rozhodnúť za ne ako to je presne to čo potrebujú 😅
@anonym_cf88c8 Najviac manipulatívne na tom celom je, že on sa pasoval do role boha, ktorý rozhoduje za tie ženy, čo presne v danej chvíli potrebujú. Tým ich oberá o vlastnú vôľu a znižuje ich obranyschopnosť. S empatiou to nemá nič spoločné; empatický človek rešpektuje hranice a pýta sa, zatiaľ čo manipulátor rovno koná a berie si, čo chce.
@anonym_autor podľa mňa ak s tym nevieš prestať (byť zachranca, napomocny, naladit sa na kazdeho) tak mozeš uškodiť veľmi aj sebe. Pišeš ,že pokušaš sa naladiť na to čo potrebuju vždy ženy .Otazne je či potom maš hranice pre svoju ochranu, aby Ťa ostatni kvoli tej dobrote takpovediac "neroztrhali". Pre rovnovahu treba aj trochu sebeckosti mať v sebe a nebyť len "slniečkom" pre každu neštastnu dušu ked vycitiš,že to potrebuje.
Si egoisticky manipulátor s narcistickými črtami.Využívaš zranené, osamelé ženy pre svoj ego boost.Keď už nemáš výzor tak máš aspoň svoje manipulátorské taktiky ako tie ženy získať….
Okolo empatie, rešpektu, lásky, akceptovaniu hraníc to nešlo
@anonym_autor tvoj najdlhší vzťah?
@dasenka26 31 mesiacov. Ale bolo to uz davnejsie.

Manipulácia by to bola, keby si tuto tvoju "schopnosť" nejako zneužil. Takto mi prídeš ako veľmi empatický človek.