Som milenka. Zdieľanie skúseností a rád.
Caute,
je mi jasne ze sa tu nestretnem len s pochopenim no potrebujem sa vypisat/ precitat si nejake rady, skusenosti zien co si presli niecim podobnym.
Som uz skoro rok milenka muza s ktorym pracujem. Nieje zenaty, nema deti. Nieje to o peniazoch- zarabam viac ako on, mam svoj byt, svoje auto..S jeho partnerkou su spolu nieco cez 3 roky a byvaju spolu v prenajatom byte / nemaju spolocne zisdne majetky/ . Zacalo to nevinne, inicioval to on. Postupne to preslo do lasky z oboch stran. Dovod preco ju neopusti je vraj ten, ze jej nechce ublizit / je to psychicky nestala osoba, mava depresie, vyhraza sa mu ublizenim si atd /. Podla mna ju urcite aj lubi a nieje to len o tom ze by sa o nu bal. Byva mi zo seba zle, nikdy som nechcela ublizit inej zene kvoli vlastnemu stastiu ale prvy krat v zivote citim ze som naozaj zamilovana. Uz som to aj par x ukoncila avsak vzdy sme si k sebe opat nasli cestu, bud to inicoval on alebo ja. Mam pocit ze s tymto clovekom naozaj nevieme byt bez seba a citim uprimnu lasku aj od neho.
Ja som ale matka, jeho partnerka je bezdetna. Bojim sa ze aj tento fakt ovplvynuje jeho rozhodnutie.
Neviem ako dalej, ci este cakat, alebo ako sa z tohto trojuholniku vymanit. Co by ste robili vy ?
Dakujem za kazdy slusny nazor.
Jooj, blbá si veru veľmi. A súhlasím so všetkým vyššie podpísaním. Ale kto chce kam, pomôžme mu tam.
@lauzibr Si naivna. Zijes sama s dietatom, zrejme si sa uz raz popalila a teraz sa vrhas do este vacsieho ohna, ale tak si dospela, robo, co uznas za vhodne. Za mna-treba to okamzite ukoncit a hladat v uplne inych vodach.
Čo ti tento "vzťah" dáva?
Prestan ho zachranovat. Ty stracas cas, cakas, si stale k dispozicii, po ruke, pripravena pre neho.
On si vybera. Uziva si.
Dnes mam chut na priatelku alebo milenku? Hmmm, uvidim, na co budem mat naladu. Mozno ani na jednu, pojdem radsej s chalanmi von.
Ty si ho prikraslujes, aky je citlivy, mily, ohladuplny. Ovencujes si ho martyrskou korunou, ako trpi. Chudacik.
A on si hovori: Vazne mi to stale zerie? Nemozem uverit, ako malo jej staci. Ty vole.
Preco sa nevzda priatelky? Lebo by zas mal len jednu, teba. Navyse by si si zacala hned mysliet, ze ste oficialny par (nehovor, ze nie) a mat podla toho oficialne poziadavky na neho.
Takto si ticho, ohladuplna, ustupciva, chapes, ze musis chapat jeho,… proste v tejto pozicii si pre neho dokonala. Davas a nic neberies.
Obcas robis vietor, ale vzdy tomu staci dat cas, nasadit smutnu tvar a ty sa skludnis a pricupkas.
Navyse ignorujes moznych lepsich partnerov, lebo oci, usi, mozog mas na tomto… muzovi.
Stoji ti vo vyhlade.
A ty sa citis este poctena, ze ti zavadzia.
Urob si jasno.
Chces s nim byt? Tak nepindaj a bud.
Uzivaj si to, uzivaj si prijemne pocity, ber plnym priehrstim, vycucaj z toho, co sa da, kym to strati definitivne stavu.
Chces sa rozist, necitit sa previnilo a nestracat tuto cas? Tak sa rozid.
Jedno alebo druhe. Netvar sa, ze si hlavna hrdinka romanu, emocionalne rozorvana, ktora sa tacka tym smerom, ktorym zrovna zaveje vietor nevyspytatelneho osudu lasky.
Vsak bud k sebe uprimna.
Nehovor omacky, ake je to tazke, ako to nikto nechape… figu, ty nevies prekonat svoju zavislost na hormonoch, ktore z neho mas. Nie je to tazke, chce to vydrzat iba detox. Abstak.
A hned ho zacnes vidiet inymi ocami. Triezvymi.
Sama si povies, ze je to idiot, ktory si nevie vyriesit ani vlastny problem a taha do toho este druhych.
Resp. ze mu ten “problem” vlastne celkom vyhovuje.
Lebo ked mu das zbohom a on pochopi, ze vazne je to koniec, o nejaky cas zistis, ze uz natahuje dalsiu.
A ked sa jej len tak mimochodom spytas, ci jej uz ukazoval aj smsky od tej jeho “hysterky”, tak ostane ako obarena.
Lebo pochopi jeho techniky.
@unicornlady velmi som v zivote trpela a nie vladtnymi rozhodnutiami, byvala som velky samotar a workoholik co aj stale som. Mam taku svoju bublinu v ktorej je len dieta a praca. Jediny cas ktory citim ze som fakt stastna ze som s niekym inym, ze sa mam s kym plnohodnotne porozpravat, ze sa bavim s niekym kto mi rozumie a komu rozumiem ja je ten cas ktory travim s nim. Verim na to, ze kazdy mame vo svete niekde druhu polovicu. A nanestastie resp obavam sa ze ta mija polovica je on.
@fantaghiro21 A kym mali ten kamaratsky vztah rozmyslal o rozchode, potom presiel dalsi rok a stale rozmysla o rozchode. A stale nic, hoci je to len priatelka
@lauzibr a už si mu o týchto svojich pocitoch povedala? keď máte taký super vzťah a výborne ti rozumie, mala by si mu na rovinu povedať ako sa cítiš... buď to ním pohne a niečo s tým spraví, či už do jednej alebo do druhej strany alebo mu to bude jedno a až tak sudení si nebudete, keď mu nerobí problém, že sa kvôli nemu trápiš...
@lonely66 citam. Vsetko spomenute tu mi je v hlbke mna jasne aj samej. Nezacinala by som tuto diskusiu keby som bola slepo a hlupo v iluzii o tom ako ma neklame, ako ju coskoro opusti atd. Nezeriem seno, nepokladam sa za hlupeho cloveka, inteligencne som na tom myslim ze vcelku dobre. To ze niekto je mozno mija druha polovica neznamena ze s nim budem, ze budeme mat deti dom a svatbu. Chcela som si precitat skusenosti a rady inych zien ktore si podobnym presli, mozno zmenit pohlad.. viem ze rozhodnutie musim spravit sama, no ako som uz vyssie spomenula- ja nemam tieto veci s kym prebrat. Preto som sa uchylila k debatam na internete.
@lauzibr on nie je tovja polovica, ani ho nemilujes
tebe sa zacala pacit predstava, ze nezijes v svojej bubline .On vyuziva to, ze si neskutocne naivna a hlupa . Mohla by si si to aj na celo napisat, v podstate on ti to uz sam tam dal - som /je/hlupa a naivna ...(dopln si) Smeje sa z teba
Tebe sa paci pocit, ze ta "zachranil " z tvojej deprimujucej bubliny.
Pravdepoodbne nemas kamaratov. Paci sa mu pocit, ze si na nom zavisla a on si tak ego zdviha. To je vsetko....
ak by to s tebou myslel uprimne zaujima sa aj o deti. Co nepadlo ani slovo
ak by nahodou velkomozny to myslel s tebou vazne, svojim detom o nom co budes vypravat?
to je "nahradny otec" , s ktorým som znicila jeden vztah. ktorý klatil 2 možno viac zien naraz a nici zivot vsetkým a ty detto?
Ak sa ti paci pocit , ze ta niekto zachrani z tvojej bubliny, najdi si dlhodobe priatelstva, venuj sa priatelom,kamaratom , kamaratkam, nie toto....
@lauzibr on sa s nou rozist nechce, pretoze nema dovod. Pri nej ma 90% toho co potrebuje - zazemie, upratane, navarene, pohodu, klud, polovicu zaplatenych nakladov (ktovie, mozno aj viac) a kedze deti nemaju tak ziadne extra starosti. No a pri tebe ma tych zvysnych 10% - nova suska, iny sex a tiez ziadne starosti a ani vydavky navyse, kedze si viac financne nezavisla ako on.
Povedz, aky by mal dovod na zmenu?
Si mu dobra len na sex
@lonely66 lenže kým nedá termín ona sa bude umárať čo keď si to niekedy rozmyslí a dobehne za ňou. Takto bude mať definitívnu bodku, keďže vieme, že chlap si ju nevyberie.
@lauzibr ty chceš veľmi počuť, ze určite sa s ňou o chvíľu rozideni, a budete šťastní až do smrti. No neklam samu seba. Toto je klasické oblbovanie, ake robi XY chlapov, aki podvádzajú svoje partnerky.
Keď teda chodil taky zničený a nešťastný, prečo to vtedy neukoncil?Keď také hrozné to medzi nimi je, tak už dávno to mal riešiť. Nemajú deti tak co ich spolu (podľa teba) drží? Ozaj veríš, ze je taka labilna, ako on ti popisuje? V nervoch po hádke hocikto môže napísať hlúposť (narážam na tie smsk) nevieš, ci sa trebárs tesne predtým nepovadili.
Okrem toho kde máš istotu, ze aj keby ste aa dali dokopy, tak o pár rokov neurobí tebe to isté? Podviedol raz podvedie kľudne znova. Treba ti takého chlapa do života?
Aby ti pri takom čakani a "zberani omrviniek" neprešiel cez prsty niekto, kto by ti dal celý voňavý chlebík.
Aká tvoja polovica preboha. Už sa ozaj spamätaj žena. Veď máš doma dieťa, daj mu príklad, ako žiť.
Nato že máš dieťa si fakt naivna.Nie je nič jednoduchšie ako slobodný bezdetný chlap nema zaväzky nemajú spoločný majetok ak by chcel bol by s tebou.Pochybujem že by žil pri labilnej žene somarina sama tým hlúpostiam neveriš.Vieš ako zistiš že ťa dokonale miluje a patrite k sebe ak zostaneš tehotna s druhým dieťaťom a povie TI zbohom ostavam pri nje a budem TI len platiť.Potom sa TI oči otvoria.Si staršne naivná.Ak ostaneš s dvomi deťmi sama.Ten tvoj za nič nestojia nemá žiadnu labilnu ženu to si len namyšľaš a zhltla si mu to aj s navijákom. Fakt si mysliš že nejaký muž slobodný bezdetný s labilnou osobou by bol ak by boli deti dajme tomu ale bezdetný nič ich nespaja a navyše ONA trošku akože chorá tak by s ňou bol sama tomu neveriš.Len sa utešuješ rozišli sme sa a dali znova dokopy viac krát no vie ako na teba.Chodite niekde spolu zažitky boli ste v kine na výlete s tvojou dcérou či len sa stretavate v robote potom idete spolu spať a to je všetko. Toto laska nieje len sex nič viac.Nechce ťa máš dieťa možno by bolo inač ak by si dieťa nemala ale teraz ma dobre ak by bol s tebou vo vzťahu oficialnom tak by sa musela podieľať aj na starostlivosti tvojho dieťaťa nechce sa starať.Sú chlapi čo prijmu ženu s deťmi ale sú aj taký čo chcu len svoje deti cudzie nie. Nevrím že ak by si spoznala tu ženu jeho priateľku že je labilna.Píšeš že si ju videla len či to bola ONA. Ak by bola labilna slobodný bezdetný by s ňou nebol.Takže si nenamyšľaj že ťa miluje ak ho svrbí čvirik niektorý chlapi vedia tak farbisto opísať ženu že by si sa sama nestačila diviť.No vieš komu nie je rady tomu pomoci.Pokiaľ nezostaneš sama s dvojim deťmi zrejme to nepochopiš.ON vie ako na teba vie že čo na teba plati nejake sľuby nejake pekne rečičky a TY naivna mu an to skočiš. Never vôbec neverím že je labilna.Má istotu možno sex u nich nefunguje preto mu je s tebou dobre ale ak by prišlo na lamanie chleba ostal by s ňou nie s tebou.Mám kamarátku od základnej školy jej otec sa zaľubil do susedy o 25 rokov mladšej nechal im všetko byt, majetok peniaze a odišiel od 3 už sice veľkých deti ale z dlhoročneho manželstva.Nič ho nezastavilo takže si myslim že ak by ťa miloval tak ako opisuješ slobodný bezdetný bez majetku navyše s labilnou priateľkou nič by mu v ceste nestalo.V prvom rade si sama pozisťuj ako to je a že nie všetký rozpravky a bájky sú pravdive.Takže ten tvoj klamar a podvodnik ťa nechce a chce ostať s labilnou priateľkou.Na to že si dopela matka tak si veľmi naivna.Ak zostaneš tehotna potom sa preberieš a si budeš buchať hlavu o múr.Veľa šťastia.
blahozelam - vraj dobre platena praca....prepac, tu ironiu, ale vela pises a malo konas. nie si milenka, si len zaskok, ktovie kolko zien by sa ozvalo, keby si to zverejnila inde - ze aj ony su jeho milenky
@lonely66 diky za odporúčanie
Myslím si že ťa klame ako klame aj partnerku... Takže nikdy nebudeš prvá a on si masíruje ego ako obrába dve ženy, pritom skutočne neľúbi ani jednu
A to mu ozaj zeres hento? Jasné. Je psychicky labilna a čo ešte? Príde daka tretia vykasle sa na frajerku aj na teba a hneď sa bude môcť aj rozist - keď mu to bude vyhovovať!!!
Takého trula čo podvádza frajerku/manželku by som v živote nechcela aj keď by to bol jediný muž na zemeguli a bol by to neviem aký krasavec. Henten "tvoj" má totižto hnily charakter. A ty si chudera ktorú má len potajomky a uspokojujes sa zo zbytkami. To ti nevadí že spava s tebou aj s frajerkou? Či nebodaj veríš že s ňou nespava 😂😂😂
Ano a ked sa s nou nahodou aj rozide a budete spolu, zrazu sa z neho stane verny milujuci typ. A teraz tu o cervenej karkulke..srala by som aj takeho muza, pozbieraj zvysky svojej sebahodnoty a kopni ho do prdele

Nie je nič ľahšie ako sa rozísť s frajerkou keď nie sú spoločné deti ani majetky. Dala by som mu deadline povedzme o mesiac dovtedy sa nestretávajte a nech sa konečne rozhodne. Ty sa zatiaľ venuj dieťaťu a hádam ti to otvorí oči.