icon

Som milenka

7. mar 2022

Pisem sem s vedomím odsudenia a pohorsenia,ale aj tak potrebujem radu.S manzelom som bola 15 rokov. Posledne roky som zazivala nasilie,ktore som ospravedlňovala tym, ze nic strašné sa nedeje.pred siestimi rokmi mi vstupil do zivota iny muz, bohuzial ženatý. Ukazal mi coho som hodna a vdaka nemu som manželstvo ukoncila.avsak,ukoncila som ho len ja.Sme "spolu" sest rokov.ma 19 r dceru a manzelku s ktorymi byva.manzelka ma svoj zivot dovolenky zajazdy s istym muzom.na tieto akcie berie aj dceru.raz som jeho manzelku stretla s panom xy v meste.bozkavali sa,drzali sa za ruky. Takze moj milenec ma nevodi za nos tym,ze by mi tvrdil ze s manželkou nema dobry vztah a realita by bola ina. Viem ze ziju spolu a sucasne kazdy svoj zivot avsak mne takyto zivot prestava stacit.ak som chora pride nakupi mi,donesie mi lieky,ale chyba mi ten bezny zivot,aky zazivaju ine pary,chyba mi zaspavanie a budenie sa vedla niekoho...ked som mu navrhla rozvod.nestotoznil sa s tym.vraj maju s manzelkou dom,a navzajom sa nemaju z coho vyplatit. Vraj co potom ak by sa rozviedol,vyplati ho,pride ku mne ale bohuzial za tu polku hodnoty,s ktorou by ho vyplatila nekupi nic a teda kde skonci ak by nam to nevyslo a vykopla by som ho. Ma 50 r. Ja 42.a neciem co robit.milujemho,vidim ze aj on mna ale mne takyto vzťah nestaci.chyba mi partner na kazdy den. S nim sa vidim tak 4 dni z 10..ak je chory,nevidime sa aj dva tyzdne.

fazulka21
8. mar 2022

Dala by som mu podmienku že buď sa rozvedie alebo finito. No a neodpustím si komentár že na svoj vek si teda riadne hlúpa.

iveta1970
8. mar 2022

Poviem ti čo by som urobila ja. Okamžite by som sa s nim rozišla a povedala by som mu, že si zaslúžim byť šťastná, zaťala by som zuby ....preplakala niekoľko nocí....ale urobila by si veľký krok pre seba. Ak ťa skutočne miluje vráti sa, ale potom už nesmieš ustúpiť ani o milimeter. Povieš mu, že môže zazvoniť pri tvojich dverách len keď bude rozvedený. A ešte niečo...... Bývalá kolegyňa bola milenkou ženatého muža asi 15 rokov. Odišla pracovať do zahraničia, kúpila si tam dom, on išiel za ňou ešte ženatý žil s ňou, ochorela na coronu.... nedal vedieť ani jej najbližšej rodine, že je v nemocnici.....nečakane umrela .....4 mesiace pred jej smrťou sa na Slovensku rozviedol. Nemal ani toľko slušnosti, aby urnu odniesol rodičom na Slovensko. Pohreb ešte stále neprebehol. Pomerne čerstvá záležitosť, umrela v decembri.

dadka128
9. mar 2022

Hmm, naozaj ta miluje? Veríš tomu? Je až moc vypočítavý, doma má všetky technické služby, pohodlie, jedine, čo mu dávaš ty je, že sa spolu vyspíte. Takto by nikto nechcel teda žiť.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
janka2273
9. mar 2022

Ešte je tu podľa mňa aj ďalšia varianta,že síce majú každý iného partnera,že majú kľudne aj rozdelenú domácnosť,že muž vie,že jeho žena má dlhé roky milenca, ale...
Ale ten muž ju stále miluje a nechce si to u nej pokaziť,tak preto sa tvári, že on milenku nemá 🤔A chudák čaká,kým mu dá jeho neverná žena znova šancu...
Ale samozrejme môže platiť aj pôvodná varianta,že sa síce majú obaja na háku a žijú spolu len z pohodlnosti a kvôli financiám 😉

anita6666
9. mar 2022

Tvoj obstarozny "milenec" ma pravdu a zmysla celkom racionálne,narozdiel od teba. V tvojom veku mi príde veľmi zvláštne tvoje snilkovanie, mala by si si brať z neho príklad. Mimochodom keby si videla dedula ráno sa vedľa seba zobúdzať a všetky jeho maniere, hneď by bolo po snilkovani. Keď už milenca ok,ale nie starého chrena,však sau za chvíľu ani nepostaví,potom ti bude načo? Aby ti doniesol nákup keď budeš chorá???? To ti môže zabezpecit hocikto iný.

charlottha
9. mar 2022

je to zapeklita situacia a verim, ze v jeho situacii sa mu do rozvodu nechce. toto sa podla mna nezmeni, takze je to len na tebe, ci budes akceptovat takyto vztah alebo nie

momoqui
11. mar 2022

autorka, daj nam vediet, ako si sa rozhodla

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
14. mar 2022

@brembo navrhla...odpoved, co potom ak ho vykopnem po roku, ci si myslim ze pride spät domov akoby sa nič nedialo..

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
14. mar 2022

@brembo ano povedala, vraj to chápe ale dať viac mi momentálne nevie

brembo
Autor odpoveď zmazal
jullianna24
14. mar 2022

"vraj to chápe ale dať viac mi momentálne nevie"... nie ze nevie ale doslova NECHCE!!!! keby chcel na svojom nefungujucom vztahu cosi robit,tak to davno urobi, ale on NECHCE

amiaja
14. mar 2022

kasli na neho.. nie ze nevie ale nechce
Keby chcel tak urobi aj nemozne a nic ho nezastavi aby bol s tebou
Strata casu, kopni ho do riti a najdi si niekoho normalneho

autor
14. mar 2022

no, aspon v tom mi neklame a mam jasno co chce, resp. nechce. bohuzial

hrehusa
14. mar 2022

budz za to vďačná, ak by ťa len vláčil za nos, bolo by to ešte horšie, keďže by si žila len v mylnej predstave

brembo
Autor odpoveď zmazal
amiaja
14. mar 2022

Hlavne sa ho uz zbav, stracas cas s hentakym.....
Doma full servis a s tebou pekne chvile, dobre si to panko zariadil
Neberie ohlad na to co chces ty a tvoje pocity
Mas na viac

autor
14. mar 2022

@brembo ano mas pravdu, nechce, nechce sa mu nic riesit lebo musel by riesit aj ked doma neziju ok, tiez to nie je len tak ze sa dnes zbalim a zajtra idem...je pohodlny aj mi sam povedal, ze vie ze je to divne a ze to nie je spravne ale proste on zo svojho domu odist nechce, nie od zeny, od tej by odist problem nemal, z domu...

momoqui
14. mar 2022

Tak potom jeho dom je prednejsi ako si ty. Aj jeho zena tiez. Tazka situacia ale jedine riesenie na neho zabudnut

momoqui
14. mar 2022

Zazila som nieco velmi podobne a uplne tak chapem

ankare
14. mar 2022

Mňa by tiež takýto život nebavil. Je to málo, čo Ti dáva. Držím palce!

brembo
Autor odpoveď zmazal
lili1381
Autor odpoveď zmazal
spadnutaslivka
25. dec 2022

@lili1381 podľa mňa už spolu nie sú, ale uvidíme, či sa ozve

ppavlinaa
31. dec 2023

Ahoj,pohlo sa to u vas niekam?🙂 alebo si stale v tom?🙏🏼som na tom celkom
podobne🫣

miriam11
Autor odpoveď zmazal
sofia1979
Autor odpoveď zmazal
autor
1. jan 2024

Ukoncila som to az teraz cez Vianoce.uz som na tom bola a aj stále som velmi psychicky zle