icon

Som milenka

7. mar 2022

Pisem sem s vedomím odsudenia a pohorsenia,ale aj tak potrebujem radu.S manzelom som bola 15 rokov. Posledne roky som zazivala nasilie,ktore som ospravedlňovala tym, ze nic strašné sa nedeje.pred siestimi rokmi mi vstupil do zivota iny muz, bohuzial ženatý. Ukazal mi coho som hodna a vdaka nemu som manželstvo ukoncila.avsak,ukoncila som ho len ja.Sme "spolu" sest rokov.ma 19 r dceru a manzelku s ktorymi byva.manzelka ma svoj zivot dovolenky zajazdy s istym muzom.na tieto akcie berie aj dceru.raz som jeho manzelku stretla s panom xy v meste.bozkavali sa,drzali sa za ruky. Takze moj milenec ma nevodi za nos tym,ze by mi tvrdil ze s manželkou nema dobry vztah a realita by bola ina. Viem ze ziju spolu a sucasne kazdy svoj zivot avsak mne takyto zivot prestava stacit.ak som chora pride nakupi mi,donesie mi lieky,ale chyba mi ten bezny zivot,aky zazivaju ine pary,chyba mi zaspavanie a budenie sa vedla niekoho...ked som mu navrhla rozvod.nestotoznil sa s tym.vraj maju s manzelkou dom,a navzajom sa nemaju z coho vyplatit. Vraj co potom ak by sa rozviedol,vyplati ho,pride ku mne ale bohuzial za tu polku hodnoty,s ktorou by ho vyplatila nekupi nic a teda kde skonci ak by nam to nevyslo a vykopla by som ho. Ma 50 r. Ja 42.a neciem co robit.milujemho,vidim ze aj on mna ale mne takyto vzťah nestaci.chyba mi partner na kazdy den. S nim sa vidim tak 4 dni z 10..ak je chory,nevidime sa aj dva tyzdne.

mackamizjedlaskrec
8. mar 2022

@makakova 6 rokov mu robi iba zastrcku a ide pisat o lubeni ...to sa kraasne cita nam dvom ze ?🙈

miadi
8. mar 2022

Velmi pobožna žens by nechodila na dovolenky s cudzim muzom.

rubia10
8. mar 2022

@jaskolka 🙏🏼 amen @autorka
Presne aj to mi napadlo, ze treba chapat to v tomto zmysle, ze ked sa nilenka prehupne do toho nornalne vztahu, zivota, tak to po case bude zas ten isty zivot, ten stereotyo. Co prave to ten chlap nechce. Nie je to o tom, zeby tu milenku nemal rad. Ale nechce si ju "zdomacnit" a vymenit ju prakticky za tu svoju manzelku🤔 uplne vazne, mozno to treba brat cele aj takto. Ano, v konecnom dosledku to niekomu ublizi, ale, mozno nemusi, ked je zena ochotna to znasat, otazka je, dokedy, zjavne tuto autorku to prave teraz zacina prechadzat...

lailaveve
8. mar 2022

@zmrzlinka2021
Muz sice podvadza manzelku ale ani pisala ze aj ta jeho manzelka ma niekoho s kym "chodi"..takze su si rovni a asi o tych svojich oficialnych neoficialnych bokovkach navzajom vedia ale nechcu sa rozchodzat kvoli majetkom🙄

siskapav
8. mar 2022

Autorka napíšte mi správu

any_soj
8. mar 2022

Odporúčam ti super podcast - Ako si nevziať teľa. Prvá časť - 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. O tom, čo si všímať na druhom (aj na sebe), či je schopný ozaj milovať. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob... Máš pravdu, máš väčšiu hodnotu ako ti ukazoval tvoj manžel. Ale aj oveľa väčšiu, než ako to vníma tento chlap.

miadi
8. mar 2022

V sukromnych spravach ti poradia ze si ho mas nechat na sex 😆kym nestretnes nieco lepsie. Ja by som si na tvojom mieste nasla single mladsieho ked vraj v tvojom veku su vsetci zadani. Okolo 30ky aj keby to nemalo buducnost. Radsej by som si chvilku uzivala slobodne verejne kde chcem kedy chcem.. nie cakat doma ako pes kym si “ Evicka” odskoci s kamosom aby za tebou mohol panko prist .

autor
8. mar 2022

@miadi ale ja nemam chut ani potrebu si užívať.Ja s nim nemam ani nejaky pravidelny sex kedze ma casto bolesti (ma so zaludkom problemy) ale ani mi to "viac" nechyba.

mandarinka555
8. mar 2022

@eeffka Presne tak....a keď ho omrzí, vráti sa naspäť ku žene....

miadi
8. mar 2022

Tak si najdi takeho kamarata ako mà jeho zena. 😊

lulu_lu
8. mar 2022

Dat mu tvrde ultimatum, ak teraz nepoziada o rozvod, vy 2 rozchod. A vy si nájdete muza, co oceni, co vo Vas bude mat.
Pokial neziju so zenou spolu, tak sa cudujem, ze nie ste spolu

miadi
8. mar 2022

@lulu_lu to sa len tak hovori milenkam ze so zenou davno neziju ako par..

slovakboy
8. mar 2022

On ťa miluje ale vyhovuje mu takýto stav lebo ťa ma istú.

izumi
8. mar 2022

Jeeeda zena vsak si nevesaj na krk 50r klamara, ano nikto nechce byt sam ale ked sa zamerias na seba a na svoj vztah ku sebe tak je dost mozne ze najdes co hladas. Zatial si pust podcast PS:jaau to bolelo s Evelyn a Petou Polnisovou - urcite sa tam niekde najdes aj ty, rozpytlis sa, zasmejes a ziskas nadhlad...😃drzim palce

radacak
8. mar 2022

Nájdi si niekoho iného..už nemáš 20.Roky utekajú, aby si to neskôr neľutovala.Ja by som nešla do vzťahu zo ženatým

lubkavargova1
8. mar 2022

No moja, ty si riadne vychcana..na mieste jeho, blikali by mi vsetky kontrolky ako Las Vegas, "ze nech ti vyplati hypoteku aty ho das na list vlastnictva"....no ani nahodou, nech si dava pozor. Tebe nechyba sebalaska.
Uz vidim ako sa rozvadza, vyplaca manzelku z toho mala o ma, a mlada studuje na VS tak platit vyzivne a este tebe platit hypo..no urcite nie. On vie velmi dobre, ako ta ma a na co konkretne, ale na zivot to nebude...

lulu_lu
8. mar 2022

@miadi hej ale pani pise, ze ona ma tiez svoj zivot🤷🏼‍♀️

autor
8. mar 2022

@lubkavargova1 prepac ale nerozumiem o com rozpravas

miadi
8. mar 2022

@lulu_lu nech mà co len chce 😜ale to neznamena ze autorka nebude dalej sama doma cakat na pana ktory sa zariadi podla pani manzeky. Stale je autorka na poslednom mieste. Ked jej to tak vyhovuje no nemam z nej ten pocit ... Keby ju miloval davno by odisiel uz je to zaspate ..

kittykat22
8. mar 2022

vies co je horsie ako milenec ktory klame, ze opusti manzelku? Taky ktory hovori pravdu, ze ju neopusti. Pretoze ten tu zodpovednost za situaciu hodi rovno na teba. Tvoj milenec je super sebecky idiot a je cas, aby si sa na to pozrela realne. Zacni si hladat noveho partnra - nemusis milencovi nic hovorit. Ty mu nic dlzna niesi.

momoqui
8. mar 2022

Je to smutne, ale tie ich rodinne vztahy su totalne nezdrave. Obaja maju milencov, dcere bovoria, ze je to kamos. Jeden pred druhym sa mozno tvaria, ze je to len kamos. Ona ma 10 rokov kamos a on ma 6 rokov kamosku, doma si ocividne rozumejju, ked na teba ma cas iba 4x za 10 dni.
Obdivujem ta, ze si toto vydrzala 6 rokov.
On ocovidne svoj zivot menit nechce, aj teba si chce udrzat. Dolezite je to, co chces ty

miadi
8. mar 2022

Toto je taka calamada ona toho kamosa mozno mà verejne len 10r a v realite ho mà dlhsie mozno ze je otec jej dcery a chodia spolu na dovcu Lebo su rodinka a ten pan doma je len bankomat . Uplna telenovela. Kde milenka je len taka vedlajsia uloha 😜

danulienkalienka
8. mar 2022

Môže sa k Vám nasťahovať aj keď nebude rozvedený,co je ideálne kvôli majetkom.Skutočne to nie je jednoduché si delit majetok a všetko je tak extremne drahé,že si nekupi ani garzonku za polovicu.Asi to kvôli dcére aj takto riešia.Niektoré deti nezvladnu oddelenie rodičov.

miadi
8. mar 2022

Uzivat si som nemyslela trrkosit cele dni . Ako si to pochopila ty 😆ale uzivat si zivot . Byt naozaj zalubena milovana . Chodit na rande . Bez skryvania sa. Proste nebyt Ta druha. Mat normalne pekny vztah aj Keby sa mal casom rozpadnut ked by ten mladsi chlap zatuzil mat deti..

aurorastone
8. mar 2022

@zmrzlinka2021 tak ta jeho manželka je tiež v hovädo, ved autorka jasne napísala, ze ona ma tiež nejakého chlapa, asi si tu časť preskočila: "manzelka ma svoj zivot dovolenky zajazdy s istym muzom.na tieto akcie berie aj dceru.raz som jeho manzelku stretla s panom xy v meste.bozkavali sa,drzali sa za ruky"

momoqui
8. mar 2022

@danulienkalienka alw ich dcera zije totalne v zlej rodine. Omnoho horsia schema akokeby nezili spolu. Mater co dovolenkuje s “kamosom” a robia z dietata hlupanu. Otec ktory sa tvari ze mu ten mamin kamos nevadi a dona sa hraju na rodinku. Otecko ktory hned ako ma 1-2 dni vecer cas tak uteka za “kamoskou”. Co sa tyka delenia majetku - vsetko je pravda ale jed clovek chce tak si to vie pofoesit

minarova22
8. mar 2022

Ja mam toľko slobodných kamarátov okolo 40r....😉

betulinka1
8. mar 2022

Myslim si, ze svoju zenu ma rad a nejde len o lasku k domu. Takze vas ma rad obe ale zena bude mat vzdy prednost. Bud sa s tym zmieriš alebo si najdi ineho. Mas 42 rokov, je na case hladat normalny vztah a nie sa nechat takto ponižovať.

dankuk
8. mar 2022

Ber to tak, ze milenec Ta podrzal v tazkych casoch, ked si naberala odvahu na rozvod. Vdaka jeho psychickej podpore si sa vymanila z manzelstva s nasilnikom. Teraz nechce posunut vas vztah dalej, hoci Tebe to uz nestaci. Ale uprimne, naco by Ti bol starnuci pan so zdravotnymi problemami? Skus sa zoznamit aj cez zoznamky s nejakym rozvedenym/vdovcom/slobodnym. Drzim palce 🙂

maruslienka
8. mar 2022

Nebudem konkretna, ale v nasej rodine mame zenu, ktora je uz na dochodku a asi 30 rokov a viac je milenkou zenateho, presne to iste, on ma manzelku, ziju v jednom dome, ale nerozviedol sa a ani nechce...jej sa rozpadlo manželstvo, uz su rozvedeny, byvali manzel strasne ziarlil a zacal preto pit, nasilie,...hrozne 😢 No ani po tolkych rokoch sa ich vztah nezmenil...prepac, ale aj podla tejto skúsenosti aj dalsich...tento chlap nema budúcnost.
Myslim, ze kazda zena si zaslusi normalneho manzela ♥️ A normalny zivot...vyzera to, ze mu ide len o jedno, ked nechce s tebou zit...bez ohladu na to ake ma k tomu pekne reči, skutky su skutky...