Som samotárka. Dá sa to zmeniť?
Všetko sa dá ževraj..no keď som samotarka od mala . Chcela by som sa otočiť o 100 percent
Chodiť niekam , užívať si. Lenže neviem to 🤷mám v sebe nejaký Blok
@zmrzlinka2021 mam pocit že nežijem iba prežívam a čakám čo bude . Ak to je moja povaha tak to ťažko sa premáhať budem
Treba na to ísť postupne. Zo začiatku napríklad si skús ísť sadnúť niekam do kaviarne (možno ťa tam niekto osloví), v čakárni u lekára alebo na zastávke sa niekomu prihovor (kľudne sa s daným človekom rozprávaj aj o počasí)... Choď na nejaké akcie spojené s tvojim hobby, s ľuďmi so spoločným záujmom sa jednoduchšie pustíš do reči.
Neboj, v tejto dobe je kvôli vedľajším účinkom internetu samotárskych ľudí čím ďalej tým viac. Hlavne na to treba ísť postupne, malými krokmi.
Kopec vecí vieš robiť aj sama a nemusí ti život pre to utekať 🙂
Ale tak napadlo mi napr. skúsiť niekoho spoznať online, predsa je to také, že keď nemáš akurát chuť neodpovieš... veľa samotárov sa spoznáva cez hry :D alebo potom skúsiť nejaké akcie... proste sa len prekonať, nemyslieť na to :D nemyslím práve niečo extrémne extrovertné, ale proste napr. nejaký kurz...
my vlastne nevieme kto ty si a ako vyzerajú tvoje dni :D a taktiež nevieme, čo vlastne chceš. chceš niekoho spoznať napriek tomu, že sa necítiš byť ako ten typ? alebo chceš sa len psychicky zmieriť s tým, že takto ti je lepšie?

A teda nevyhovuje ti byť samotarkou? Prečo to chces meniť?