icon

Som sebec, keď odmietam ísť na svadbu?

Dnes o 19:11

Ako rodina sme boli pozvaný na svadbu kamaráta môjho manžela .Svadba je aspoň pre mna ďaleko skoro 2 h z domu .Mame aj malého syna preto som ja odmietala nechce sa mi neskoro večer šoferovat a trepať sa niekde kde ai to ani neužijem kvôli synovi.
Môj muž ale ide ,mna ani nijak nepresviedčál
Na jednej strane ho chápem že chce ísť ale na druhej sme rodina a mame malé dieta mali by sme byt spolu ,nechcem ho nechávať nikomu kedze ja som jeho mama.
Myslela som si že to odmietne keďže ani ja neidem
Mám pocit že ja sa niekedy obedujem viac pre našu rodinu ako on …
Som hnusná ? Alebo sebecka
Mám mu povedať že mi je tomluto alebo ho nechať ísť sa zabaviť

Strana
z2
anonym_408139
•
Dnes o 21:01
@anonym_d3fa64

@anonym_408139 malé dieťa je super výhovorka keď sa ti niekam nechce, to si ešte nepochopila? 🤭

@anonym_d3fa64 niee nemám ešte deti😁🙈

natalka13
•
Dnes o 21:02
@anonym_d5e796

@anonym_fc27b2 Nikoho by som nikam neposielala. Ak by siel sam, bola by som sklamana. Nevybrala by som si muza, ktoremu je blizsi kamarat, ktoreho uz mozno v zivote neuvidi, nez zena a dieta. Ale kazdy to ma inak. Nie, nedrzala by som ho nasilu. Vybrala by som si muza, ktory ma rovnaky hodnotovy rebricek ako ja. To je cele. Zakazovat niekomu - to nema vyznam. Takze piseme o odlisnych veciach, o odlisnych muzoch.

@anonym_d5e796 v com blizsi? Ma ona oslavu narodenin? Ci maju rodinnu oslavu alebo sa vydava jej sestra?
V com uprednostnil pred nou kamarata? Ze mu ide na svadbu kam je mmch ONA pozvana tiez ale jej "sa nechce"
Niektore manzelstvom a materstvom otupievavate.

anonym_24378d
•
Dnes o 21:03
@anonym_d5e796

@anonym_fc27b2 Nikoho by som nikam neposielala. Ak by siel sam, bola by som sklamana. Nevybrala by som si muza, ktoremu je blizsi kamarat, ktoreho uz mozno v zivote neuvidi, nez zena a dieta. Ale kazdy to ma inak. Nie, nedrzala by som ho nasilu. Vybrala by som si muza, ktory ma rovnaky hodnotovy rebricek ako ja. To je cele. Zakazovat niekomu - to nema vyznam. Takze piseme o odlisnych veciach, o odlisnych muzoch.

@anonym_d5e796 Ty si tiez dobre mimo😃 akoze ked chce ist na svadbu a ty nie, fak mate odlisny hodnotovy rebricek? 😄😆

sissy27
•
Dnes o 21:04

@anonym_autor nie si sebecka, ze odmietas ist na svadbu, to nie je povinnost. Ale ocakavat od muza, ze sa ti vo vsetkom prisposobi je uplne z cesty a horsie ako len sebecke. Nemam pre toto pochopenie.
Keby chcel chodit na nejake panske jazdy kazdy vikend tak chapem, ze ti to vadi, ale svadba, ktora je planovana raz za zivot?

anonym_24378d
•
Dnes o 21:05
@natalka13

@anonym_d5e796 v com blizsi? Ma ona oslavu narodenin? Ci maju rodinnu oslavu alebo sa vydava jej sestra?
V com uprednostnil pred nou kamarata? Ze mu ide na svadbu kam je mmch ONA pozvana tiez ale jej "sa nechce"
Niektore manzelstvom a materstvom otupievavate.

@natalka13 Tieto su "otupene" aj pred svadbou. Drama queens.

pralinka25
•
Dnes o 21:16

no ano si mama. ale nezabudaj ze si aj manzelka. a to ti hovorim ako 20 rokov vydata zena a matka troch deti.
dieta potrebuje aj sirsi okruh nie len mamu. vzdy v celej historii ludstva sa o dieta starala cela rodina. nie len mama a otec.
novodoba historia v tomto robi obr chybu. vobec by si nebola horsou mamou keby si sa jednu noc stala znova dospelou, krasnou manzelkou a uzila si vecer aj s manzelom a kamosmi.
ak sa ti ist nechce je to pochopitelne ale dieta je vyhovorka. dietatu len prospeje byt aj s inym clovekom alebo pripadne aj ist. 2 hodiny je nic. keby si zila inde dajme tomu vo velkych mestach tak len v meste samotnom cestujes dve hodiny. slovensk je krpate tu sa nam zda vsetko vela.
to ze si sa stala mamou nesmie znamenat ze nebudes nicim inym. vypomsti sa ti to aj ked to teraz nevidis.

anonym_1114e1
•
Dnes o 21:52

Fakt je lepsie radsej nevstupovat do manzelstva ako mat doma toto..

Strana
z2