Som tehotná a priateľovi som v skrinke našla fotorámik s bývalou
Baby mam priateľa a čakáme bábätko. Áno som trošku precitlivelá ale toto ma nasralo. Upratovala som byt a v skrinke som našla fotoramik so spoločnou fotkou s bývalou partnerkou môjho priateľa. Nasralo ma to a to naozaj. Hlavne mi šla otázka načo ju tam ma "schovanú". Okej viem ze ma milión fotiek s nou v mobile, okej boli spolu 3 roky majú spoločné zážitky tak to beriem ze fajn ale ta fotka ma dostala. Co vy nato? To je hrozné ale je to sebavedomím? Ze ho mam nízke a preto ma to tak zobralo??
Mňa by zaujímalo ci bývate v spoločnom, ale by ci si istá bývať ty k nemu.
A po ďalšie bývalá je z nejakého dôvodu bývalá. Možno aj ja mam niekde v krabici v pivnici zaramikovanu fotku s ex. On je minulosť aj keď určitým spôsobom bude cely život aj v prítomnosti. Ale to eln preto ze mi mame aj dieťa, ale to neznamená ze k nemu cítim niečo viac.
Ty poznas nejakeho chlapa co by upratal fotorámik🤣🤣🤣 iba ho proste odložil ale nic za tym nehladaj. Kludne sa ho spytaj, ci mozes ten fotoramik vyhodit a hotovo.
Čakáte rodinu,to je nová etapa vášho života,čo zašil nech si nechá ako fotky v pamäti,ak ťa ľúbi a je šťastný vyhodí a vymaže fotky.😉
Zmazať fotky .... spáliť rituálne... všetko po nej zahodiť 😅 a fungovať ďalej.... chlapi zabúdajú na takéto drobnosti ..... oni málokedy vedia kde co majú
Ahoj,podľa mňa sa tým netráp,chlapi rozmýšľajú inak ako my ženy. Proste ju tam upratal (v jeho zmýšľaní vyriešil) a vybavené. Myslím,že keby to chcel pred tebou skryť,urobil by to. Spýtaj sa ho na to, pokojne, udrž svoje emócie pod kontrolou a uvidíš, čo povie. Prajem ti šťastné tehotenstvo, partnerstvo a radosť z bábätka 🍀
Skús sa zamerať na rozdiel medzi mužským a ženským vnímaním a celkovým rozmýšľanim.........ženy prikladajú fotkám videám s partnermi a podobným záležitostiam až prehnaný význam ( z pohľadu chlapa), poznáš chlapa, ktorý by mal dobrovoľne po celom byte dome porozvesane fotky ? Ja teda nie🙂))) Ad dva utierala si prach, robila poriadok....to je tiež zásadne ženská záležitosť čo predpokladám tvoja polovička často a tiež dobrovoľne nerobieva, čiže je veľká pravdepodobnosť že aj zabudol že tam niečo také je🙂))) Nemáš prečo žiarliť, práve preto je bývalá, že to zrejme neklapalo. Neboj sa, keby niečo spolu mali, tak ver tomu že poschovava ich všetky spoločné fotky a robil by úplne niečo iné, akoby sa rozplýval nad spoločnou fotkou🙂))))Nerieš, tes sa z bábätká, rodiny, pokrot hormóny a bude dobre..
Pozri, ak chces mať dušu na mieste a pokoj v srdci, daj ten rámik tak, aby si vedela, či sa s ním hýbalo... čiže tak za mesiac pozri, či je na pôvodnom mieste, v pôvodnej polohe. Vtedy zistíš, či si ju chodí nostalgicky pozerať alebo vobec ani netuší, že tam nejaký rámik je.
Toto radím už ako pre mňa úplne od veci ale ak ťa to ukľudní 🤷🤷🤷
Podla mna si teraz viac precitlivela, kedze hormony robia svoje. Je to chlap, nic by som za tym nehladala. Nemyslim si, ze by sa chodil modlit k tej fotke, len ju proste neodpratal, neriesil to, strcil ju do skrine a tam to konci. V klude sa ho opytaj ci si tu fotku chce nechat, alebo tam mozes dat vasu spolocnu. Keby bola super, tak je s nou a netesil by sa na babatko s tebou 🥰.
Ze mas nizke sebavedomie? Nie, preco by si mala mat? Ze ti prekaza druha zena ktoru ma tvoj partner tak rad ze ma vsade spolocne fotky? To je myslim ze normalne. Preco by si sa mala delit s nejakou zenou o miesto v jeho srdci? Pokial tam ma viac zien, nieco nie je ok. Fotky v ramiku? Tak asi sa s nou nevie rozlucit. Tiez mam byvalych, ale ked raz skoncime vztah, tak si nenechavam spomienky na nich v ramiku, ani v mobile, nikde. Naco? Staci ze to mam v hlave. S niektorymi mam aj dobre vztahy ale nie su vobec podstatni v mojom zivote ako moj muz, preto si nemam preco uchovavat ich fotky, ved pre nieco sme ten vztah ukoncili. A keby sa to dozvie partner, tak asi by mu to ublizilo. Mala by si byt pre neho jedina dolezita, ktora si zasluzi to miesto v ramiku...moj nazor. Mne by to vadilo tiez.
Kým nemá ten rámik vystavený na polici, tak myslím že to je ok a len to proste založil a nerieši. Kamoška tak bola asi 2 roky s mužom, ktorý odmietal rámik s bývalou odložiť...mal ho pekne v izbe vo vitrínke na očiach. 🤦🏻♀️ nechápem doteraz že to s ním tak dlho ťahala... strašne ponižujúce. 🤷
Ja by som mu normalne povedala, ze pozri nasla som tento fotoramik pri upratovani. Nechces si do neho dat radsej nasu spolocnu fotku namiesto tejto s ex? :D
Normalne zober a hoď do koša ,ani nerieš. On na to pravdepodobne zabudol, len to šmaril do zasuvky ako riešenie.Alebo vyber len fotku a tu vyhoď a do ramiku daj vašu spoločnu foto.Kym ti za byvalou neplače ako moj ex tak je všetko OK 😁.
Tiež som u svojho muža v jeho este detskej izbe raz našla knihu s excentrickym venovanim od byvalky... ten na knihu aj zabudol. Elegantne letela do koša 😆
@maranta_leuconeura a tebe by to nevadilo,tak?
Píšeš,akoby to bolo normálne
(Že on predpokladal,že autorke to bude vadiť tak dal do skrine)
Možno aj normálne zaramovat by mohol a dať na stenu nad ich posteľ,nie?
Aurorka- nejde vôbec o sebavedomie, minulosť je minulosť,ma to mat uzatvorené a hotovo
Spýtaj sa ho,či by to nevadilo jemu
@autor a vy ste koľko spolu, keď tri roky s bývalou sa ti zdajú ako dlho?
Neries, ja mam celu skatulu veci s byvalym (fotky , vstupenky a ine blbosti) niekde na povale u nasich, boli sme spolu 5 rokov a nikdy som sa nedostala k triedeniu a aj keby asi to tiez nevyhodim cele do kosa. Mam uz 2 deti s inym ktory ma tiez u rodicov urcite fotky s byvalymi. Kazdy ma minulost 😉
V prvom rade by som nemala babo s niekym kto nemá vyriešené bývalé vzťahy a to teda vyzerá, ze on nema,keby 1 fotka ok,že zabudol na ňu že ju má a nevyhodil ju preto,ale ty vravíš,ze on ma plný mobil fotiek s nou....no nie je to ok, 3 roky sú není zas tak strašne veľa, rozober to s nim,nepotlacaj to v sebe,hlavne teraz keď si tehu,ale teda skus normálnym tónom ,aby sa to nezvrtlo na hádku.
Normalne sa čudujem čo tu píšete. Ja ked som sa rozisla s ex, nechcela som nic. Absolutne. Ziadne fotky, ziadne darceky nic. Preto je bývalý. Mam super muža, ani by ma nenapadlo nostalgicky spominat ci pozerat fotky o ex.
Bola by som zvedavá, keby vasi muzi mali fotky, ci krabicky s vecami byvalej, by ste sa usmievali a mávli rukou.
A ked tu fotku "zapatrosil" a ani o tom nevie, tak volakefy to tam musel dat. Keby to az tak nic neznamenalo hodil by to do koša.
A ešte k tomu ze autorka caka babatko s priatelom. A co? To zaruci ze budu stastny? Ze je úprimny? Denne tu je xy pribehov, ako ich priatel podvadza svoju tehotnu partnerku, ci opusti parmesacne bábatko....
@autor normalne povedz priatelovi, ze si nasla, ci mozes vyhodit....a hotovo vybavené.
U chlapa mi to príde divne,vacsina na fotky nie je zalozena a keď byvate spolu,tak to tam nema čo robiť.ja som vsetky zahodila,áno je to cast zivota,čo bola, ale to uz bolo,na čo si to pripominat.
Vyhod a uvidis či si to vôbec všimne. Možno ani nevie ze ju tam ma.
Aj mňa by to nastvalo. Aj v mobile má fotky s ňou? Och, na kieho si to archivuje?
Koľko ste spolu?
Mna by to tiez nastvalo a spytala by som sa na to. Nechapem zase ja ostatne ako by to im nevadilo…
Podla mna ani nevie, že to tam je. Strčil to tam nech to nie je vylozene. Vyhod to, ak ti vadi. Ja som tak pred sto rokmi nasla a splachla do zachoda :D
Nečítala som všetky odpovede,ale,aj my s manželom máme fotky bývalých.zaozenene v albume a normálne odložené v skrinke,vieme o nich a čo?keď ich vyhodíme,budeme sa tváriť,že bývali neexistovali? Ja som ich dokonca chcela vidieť,keď sme spolu začínali.v ramiku síce nie,ale to ja nemám nikdy ani teraz😉
@katarinakatka57 môj má,dokonca obrúčku odloženú,a čo? Mal ju vyhodiť? Ja z toho horory nerobím,ako,darček som si tuším ani ja nechávala,ale,mala som päťročné vzťah,muž bol ženatý,nebudeme sa tváriť ,že to neexistovalo.a prečo vyhadzovať,ale zas,nespominame,nepozeráme.ale vyhadzovať pre mňa nie je prečo...
A na druhej strane,ak vás bude chcieť podviesť,urobí to...bez ohľadu na to,či foto bude mať alebo nie
Keby to chcel schovat nebolo by to pri telke 🙂 mal to tam zalozene, rozist sa neznamena hned vsetko vyhodit..hod to za hlavu 🙂
Opytat sa ho priamo zoci voci a nie riesit na MK .
Jednoducho ju vyhoď a hotovo. Ani si to nevšimne. Ja mám doma fotky z mojej prvej svadby a terajší manžel sa nad tým usmieva. On má tiež fotky svojej ex a je mi to jedno.
Chyt a vyhod. Hotovo

Ja mam doma svadobny fotoalbum s mojim ex. No a? Nechodim si ho listovat. Bola to cast mojho zivota, nevymazem ju. Netreba hned za tým vidiet nieco zle