icon

Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?

17. dec 2024

Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...

llull
18. dec 2024

ty kks to si zase ty, uz vyhladaj konecne psychologa, resp. ty uz skor psychiatra, si chora, nemusis mu nic pisat on vie ze ho chces

autor
18. dec 2024

@llull ja mu nechcem povedať že ho chcem

autor
18. dec 2024

@margotka17 stále mám kamarátky tam,ta konkrétna napr nemá rada jeho ženu

petronelag
18. dec 2024

To nie je podstatná vec, či nejaké kamarátky z minulej práce majú radi jeho ženu,
ale takéto veci robiť niekomu, to môže nahlásiť na políciu, to je minimálne obťažovanie.

pralinka25
18. dec 2024

Vsak v uvodnom prispevku pises ze chces aby vedel o tvojich pocitoch.
No on o nich isto vie. Nepis prosim ta nic a uz vobec nie do schranky. Naco preboha.

llull
18. dec 2024

ale prosim ta, chces sa len pripomenut, to nema nic spolocne s tym ze ty nechces aby si myslel nieco zle a bla bla bla, priznala si to hned na zaciatku ked si napisala ze "sa ti vratila zamilovanost" - priznaj si to a chod sa liecit, nie si v poriadku, daj mu pokoj

enmery
18. dec 2024

Uf, rada by som Ti poslala, ale to už bolo možno v lete a ja vôbec netuším, ako sa diskusia volala.🙄Možno tu nejaká baba vie. A zase ja som zmeškala tú s "hore kopcom, dolu kopcom,.samá zákruta".😁

oblecenie99
18. dec 2024

Fakt naozaj v dobrom ti radíme, aby si svoj stav riešila, intenzívne a dlhodobo a dohodni si stretko u odborníka aj pre zvyšok tvojej rodiny, ako čítam. Ja neviem, čo chceš ešte riešiť, ale čo vyriešiš s tým kontatovaním je akurát to, že: 1. strápniš sa a sa ponižuješ sa, úplne, ale že úplne, až po zem. Už len z nejakej ženskej hrdosti že ti nie je trápne až do tej miery sa strápniť, že sa na tebe rehoce (v lepšom prípade) celé tvoje bývalé pracovisko, jeho a jej rodina..? Kamošky na bývalom pracovisku? Prosím ťa, ešte sa ti nečká? Lebo že si téma numero uno pri každej možnej klebetnej príležitosti, tak to si píš, a informáciami navyše ťa akurát tak hecujú a sa vyžívajú v tom, ako sa znova naštartuješ a oni si majú na kom zgustnúť poza chrbát. A môžeš byť rada, ak to zostane len tam, a neprenesie sa to na tvoje nové pracovisko. 2. máš extrémne šťastie, že dotknutí (on a snúbenica) sú slušní a trpezliví ľudia, narazila by si na hysterku, ktorej puknú nervy, riskuješ, že si ťa niekde odchytí a vyšklbe ti vlasy, 3. to, čo vystrája najmä časť tvojej rodiny môže byť kludne trestným činom, a ja sa ešte naozaj čudujem, že vás neupozornili oficiálnejšou cestou a nezačali riešiť: fakt vám chýba k šťastiu taký výsluch na polícii?

autor
18. dec 2024

@oblecenie99 ja osobne im nijak neublizujem

oblecenie99
18. dec 2024

Ty nie, a čo zvyšok rodiny? A čo tvoj úvodný príspevok? "mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch" ? To, čo ty cítiš, nie je zamilovanosť, ale patologická posadnutosť. Preto som ti aj písala, že len skús sa znova na nich nakontaktovať, a budeš mať prúser taký, že dovidenia.. lebo oni to už potom zrejme začnú riešiť, nikto by to len tak nenechal.

grof_monte_christo
18. dec 2024

No ja sa fakt čudujem, ze obťažovanie zo strany tvojej rodiny ešte neriešia cez TO.

petronelag
18. dec 2024

Toto ani nevyzerá ako zamilovanosť, to je skôr závisť, že má inú priateľku a snaha kaziť im vzťah, čo našťastie odhalili.

konikmodry111
18. dec 2024

Tu sa skôr niekto extrémne nudí alebo ma priveľa voľného času. Neverím že je cela tvoja familia psycho ako ty. Tieto tvoje rozprávky môžeš písať inde

beloved
18. dec 2024

@konikmodry111 Podla mna toto vsetko robi autorka a aby tu pred nami nevyzerala ako uplny magor, tak pise, ze to robi mama a sestra 🙄

bielasovicka
18. dec 2024

@letfenixa na 1.strane poslala link lucylaw

autor
18. dec 2024

@grof_monte_christo tak boli sme kamaráti dlho

autor
18. dec 2024

@beloved nie,nerobím to ja...

margotka17
18. dec 2024

No vy ste sa tam našli teda.

autor
18. dec 2024

Mám otázku, je možné že je naozaj tehotná a stále nemá žiadne brucho?

ns994
18. dec 2024

A naco ti to je ? Nechaj to tak. Nestaraj sa. Aj keby nakoniec nebola tehotna alebo mala brusko az neviem kedy. Co ta do toho. Nechaj tak. A ano. Niektorym zenam brusko vidno az neskor.

margotka17
18. dec 2024

Ty si fakt myslíš, že brucho narastie z večera do rána???

enmery
18. dec 2024

Ty čo ju stallkuješ, že vieš, aké má/nemá brucho?Či keď nebude tehotná, alebo potratila, začneš ho obhánať zas a myslieť si, že chce len Teba?Ty si normálne nebezpečná.

crazy_cat_lady
18. dec 2024

chlapik mal rovno zabezpecit aj zakaz priblizenia, lebo ty si chora na hlavu...

autor
18. dec 2024

@margotka17 tak za nejaký ten mesiac snáď trochu

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. dec 2024

@enmery nestalkujem, videli ju na akcii firmy

crazy_cat_lady
18. dec 2024

niektore zeny nemaju brucho aj do piateho mesiaca.. boze mat tvoje problemy..

enmery
18. dec 2024

Kiežby túto komunikáciu niekto z Košíc spoznal a vedel o koho ide, dal info chlapíkovi a on Ťa následne poriešil súdne. Toto, čo robíš aj s mamou a sestrou, je na kazajku!

candii
18. dec 2024

Nechce ťa. Zmier sa s tým

bielasovicka
18. dec 2024

A možno potratila, kvôli tebe