Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?
Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...
@bielasovicka podľa mňa jej tie bývalé kolegyne dávajú info, lebo potom sa na nej spolocne všetci smejú (neverím, že by jej niekto dával info a myslel to smrteľne vážne)
A čo je teba do jej brucha. Ty ju zrejme sleduješ však? Naša susedka bola tehotná od leta tuším júla, brucho nikde nebolo vidno a v marci mi druhá susedka vraví, že sa im narodilo dievčatko, že tiež nevedela, že je tehotná.
@margotka17 super
Ty aj tvoja rodina ste psychicky narušený. Je extrém čo predvádzate.
Dievča zlaté, smer psychiater urychlene. Už včera bolo neskoro. Tvoja posadnutosť nema hranice a nemyslím si ze toto zvládneš sama. K správaniu rodiny sa nevyjadrujem lebo to je maximálne cez čiaru. A nezabúdaj, na každú svinu sa voda vari a vám všetkým sa to raz škaredo vypomsti. Trestné oznámenie bude tvoj najmenší problém
Ja neverim, ze sa na tejto uchylnosti spolupodiela jej mama a sestra a byt na mieste toho chlapa, uz to davno riesim policiou a trestnym oznamenim. Ak je autorka chora, treba jej sudne nariadit liecbu.
@bielasovicka to je na predchádzajúcu diskusiu tejto narušenej, ale ona spomina nejakú inú.
@letfenixa aha, tak som potom zle pochopila
Tak do 6.-7. mesiaca na mne vobec nebolo vidno ze som tehotna. Potom som uz nosila bundu, vetrovku, tak to nebolo vidno a ked ma sused tesne pred porodom stretol na chodbe bez bundy tak len vyvalil oci ze som tehotna. Na druhy den som porodila.
Ty si chory blazon dufam,ze skoncis zavreta v kazajke alebo v base aj s tvojou chorou rodinou.
To mi pripomína sériu na Nerflixe s názvom Sobík, tiež o takej posadnutého stalkerke 😆😆
Autorka a ako si sa rozhodla? Napísala si mu?
Ale netreba ani všetko veriť kamarátkam, čo nadonášajú správy z firmy, lebo môže to byť aj tak, že každej strane povedia, čo sa jej páči a v robote na ňu nadávajú, aby aj tam oni vyzerali dobre. Žiadne správy už nie sú potrebné. Treba to nechať tak.
@ruxandra áno, len mam to ešte u seba
Tak si to prosim u seba aj nechaj. Alebo este lepsie spal to.
Viešco pošli mu to. Aspoň mu už ozaj pretecie pohár a dá na teba trestné oznámenie, ak ho ešte nedal
Ešte? Snáď mu to nechceš naozaj poslať?!!!
Alebo vieš čo, veď teda pošli, aspoň bude mať dôkaz pre políciu.
Byť na jeho mieste už by si mala trestné oznámenie na krku ty aj tá tvoja chorá rodina.Ak je samozrejme celý tento príbeh pravdivý!
Ty si vôbec uvedomuješ, že Tvoje posledné 1000 napísanie o Tvojich citoch, viedlo k Tvojmu vyhodenie?Teraz mu ideš zase niečo posielať, asi potrebuješ policajtov v živote a súdny zákaz a nariadenú ústavnú liečbu u psychiatra. Tak choď do toho.
A čo si mu tam napísala?
Ja neverím ze tebe ešte nestačilo. Ale ako vidím bolo ti stále málo, tak smelo do toho ale potom bud pripravená znášať následky. A garantujem ti, ze príjemné to nebude
Preco na to reagujete na 5 stran, ked dotycna si spravi po svojom? Narobia sa tu vasne ako sa deju a ona si pojde svoje dalej
Dievčatá, videla niektorá z vás film „Má ma rád, nemá má rád“. (Taký mal názvov v TV, netuším originál. Bolo to dávno.) Hrala tam v hlavnej úlohe Audrey Tautou. Kvôli nej si ho pamätám tiež. Bol to veľmi silný film o psychotičke, ktorá bola posadnutá mužom, ktorý o nej pomaly netušil. A ona mala vybájený ich vzťah. Napokon sa ho pokúsila zabiť. Táto autorka mi to silne pripomína. A áno, je to na liečenie.
Dúfam, že to nebude zas na 80 strán 🤦🏼♀️
Mna sibne fakt ... toto je naozaj na psychiatra. Nemontuj sa im do zivota.
Ja si myslim, ze autorka je chora a myslim naozaj chora. Jej rodina a priatelia by jej mali pomoct, lebo sama si pomoct zjavne nedokaze.

Sa čudujem ze ti vôbec niekto dáva ešte informácie. Alebo ich spehujes ty sama.......