Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?
Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...
Urcite.
@pralinka25 no dobre skúsim
Určite sa jej spýtaj, si na tych fotkách, predpokladám, že ich dala do schránky len tak, bez sprievodného listu. Pre neho bude jasné, že si to urobila ty a nie tvoja sestra.
Vy to mate asi v rodine? Nejaka diagnoza? Toto normalna matka ani dospela sestra nerobi - bud to je diagnozou alebo uz zacali prazdniny
Autorka si si vedomá ze takéto prenasledovanie je trestný čin?
Čo "akože nič"? Tak čo si jej na to teda povedala, keď nie "nič"?
@elli333 bol by z tohto výborný thriller 😄
Ale toto vyzerá tak, že si to mame a sestre ty kázala robiť, oni sa nemajú čo do toho starať.
Ten muž by mal na vás podať trestné oznámenie a ani sa nerozprávať a špiniť s takouto
nenormálnou rodinkou.
ale ved jasne´, ze je to vymyslene, snad si ludia nemyslia ze take zvraty sa udeju behom tyzdna vid stara tema. do tyzdna bola u psychologa, a udialo sa tolko toho ze je to cisty fake. Poznam zeny, co tu chodia vypisovat somariny aby to tu zilo. Len na termin u psychologa sa caka min 2 tyzdne ....ale ako na zabitie nudy celkom dobry pribeh
@klementinka58 zas u psychológa zozenies termín aj do hodiny, cez stránky ako Mojra, hedepy atď

@pralinka25 myslíte že sa mám opýtať?