Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?
Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...
Určite sa jej spýtaj, si na tych fotkách, predpokladám, že ich dala do schránky len tak, bez sprievodného listu. Pre neho bude jasné, že si to urobila ty a nie tvoja sestra.
Vy to mate asi v rodine? Nejaka diagnoza? Toto normalna matka ani dospela sestra nerobi - bud to je diagnozou alebo uz zacali prazdniny
Ale toto vyzerá tak, že si to mame a sestre ty kázala robiť, oni sa nemajú čo do toho starať.
Ten muž by mal na vás podať trestné oznámenie a ani sa nerozprávať a špiniť s takouto
nenormálnou rodinkou.
ale ved jasne´, ze je to vymyslene, snad si ludia nemyslia ze take zvraty sa udeju behom tyzdna vid stara tema. do tyzdna bola u psychologa, a udialo sa tolko toho ze je to cisty fake. Poznam zeny, co tu chodia vypisovat somariny aby to tu zilo. Len na termin u psychologa sa caka min 2 tyzdne ....ale ako na zabitie nudy celkom dobry pribeh
@klementinka58 zas u psychológa zozenies termín aj do hodiny, cez stránky ako Mojra, hedepy atď

@pralinka25 myslíte že sa mám opýtať?