Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?
Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...
Inak mne to tiež sedí, že tú mamu a sestru si vymyslela a robí to za nich ona. Aby mala ďalší kontakt.
Ja verím že ten jej bývalý šéf má rozum a uda ju na polícii, aby sme o tom nepočuli v správach
Práveže to s tou mamou a sestrou jej verím, lebo ešte v prvej diskusii spomínala, že oni sú rovnaké a tiež prebrali svojich chlapov iným ženám, takže to vyžadujú aj od nej. Takto dobre by nikto nevedel klamať.
@ruxandra ja už úprimne nemám životnú energiu na to hádať sa s niekým, prianie na svadbu som dala do koša, sestra ma predbehla listom do schránky...to co urobili, oznámim dotyčnému páru cez bývalú kolegyňu a snáď to tam príde...zaplatili sfalsovanie fotiek...v skratke a doručili
Dúfam že na vás všetky poda trestné oznámenie pretože vy tri potrebujete odbornu pomoc.
Neboj sa jeho partnerke je už dávno jasné že ste j*bnutý a tieto veci robíte vy. Celé toto ich vzťah iba posilní a teba dotyčný bude z duše nenávidieť.
Dúfam že dotyčný ťa nahlási na políciu lebo to v hlave máš veľmi popletené.
Alebo to vsetko naozaj robis ty, uz im naozaj daj pokoj autorka je to ako zo zleho sna toto. Jasne tvoja mama a sestra zaplatia sfalsovanie fotiek, nie sme vo filme,,, 🙄
Píšeš, že máš stále v starej práci kamarátky. Aký máš s nimi vzťah? A ony s tebou? Máš pocit, že ti aspoň trochu rozumejú, že ťa chápu ako ti je? Ako sú to ozaj kamarátky, čo ti radia ony?
Chodíš k psychológovi, to je dobre a rozhodla si sama. Lebo pociťuješ bolesť a tušíš, že niečo čo sa ti deje nie je zdravé a potrebuješ pomôcť. Žiaľ tvoja rodina ti nepomáha a sťahuje ťa to dole.
Takže ty si dala upraviť fotky aby vyzerali že ste na nich spolu vy dvaja áno ? A poslala jemu do schránky ?
Určite na teba už dá trestné oznámenie. Hnus
A mamka so sestrou si čo myslia, že keď ich týmto rozdelia /to sa nestane/, pouteká on za Tebou?Veľmi príčetné. Asi ako aj ty.
Myslim si, ze je to vymyslena tema 🙂. Ale ak nieje tak ma desi, ze ako sa zrazu takata blazniva familia moze zamerat na niekoho a nicit mu zivot uplne beztrestne. Je to hrozne, ved take nieco fakt moze skoncit velmi velmi zle. Ale tak myslim si a tajne dufam, ze to ma len autorka velmi bujnu fantaziu. Mozno by o tom mohla napisat nejaky psychothriller, ja mam taky zaner rada 😀
Jezin telenovela pokračuje? 😂😀
@ema22270 nerobím to ja
@gabikaa96 nie som..
@enmery ja viem ze by nebol so mnou
@klip0 ja neviem co je na nich
@slovakboy ja viem
Fakt? Tak potom prečo ich ešte stále riešiš a rozmýšľaš na tým že prečo jej ešte nevidno brucho?
Sestra ti tie fotky vôbec neukázala? Prečo?
Nechcela by som byť v tvojej koži keď ti všetko zlo co si spôsobila život vráti, lebo vráti a vtedy keď to budeš najmenej čakať.
Si posadnutá a naozaj verím ze na teba poda trestné oznámenie a ty sa pôjdeš konečne liečiť, pretože ľudia ako ty sú nebezpeční
@gabikaa96 len som bola zvedavá
@ruxandra nepýtala som
A odkiaľ teda vieš, že upravili fotky a dali mu ich do schránky. To ti akože sestra oznámila, že to urobila? A ty na to nič?
A prečo si ich nepýtala? To si nechcela vidieť aké fotky, na ktorých si asi ty, posielam kadekomu?
Čím ďalej tým viac som si istá, že sestra a mama sú len jej myslienkovy vyplod a autorka má schizofréniu, kde si tieto postavy vymyslela. Sedí to až príliš...
@h2 akože nič?
@ruxandra nie nechcem sa s tým spájať
Ty nevieš nič a zároveň vieš všetko
Ale ak na tych fotkach si tak s tym spojena si. On si bude mysliet ze su od teba

@beloved neverte no