Som zaslepený láskou, alebo len nerozumiem partnerke?

xyzxyz007
26. mar 2024

Poraďte mi lebo asi už neviem rozlíšiť objektívne niektoré vzťahové problémy. Mám partnerku boli sme nejaký čas spolu a strašne dlho sa rozhodovala medzi svojím priateľom a mnou. Zachvilu to bude 10 mesiacov čo sa takto rozhoduje. S ním býva a so mnou sa stretáva, všetci o sebe vieme. Včera prišla za mnou s tým že teda by to chcela skúsiť so mnou, bol to fakt krásny deň. Bývame od seba 80km. Sľúbili sme si oporu, pravdu, jednoducho všetky tie pekné veci. No prišiel taký malý háčik, že nechce sa ku mne hneď nasťahovať, ale že začneme spolu chodiť ( i keď toto už máme za sebou ) a že sa potom časom všetko ukáže. Odišla odomňa a že ide domov a že dnes tam bude sama lebo že teraz s ním nemajú dobrý vzťah ako sa dozvedel že bude so mnou. No ale dnes som ju chcel prekvapiť doma a dozvedel som sa teda že ona je s ním na chate na ktorú za ním išla ešte vtedy keď odomna odišla. Prišiel som až tam lebo som bol zvedavý na jej vysvetlenie. Miesto toho bola viac menej ticho. Žiadne ospravedlnenie, nejaké výhovorky typu že sa mi to bála povedať, lebo že by som bol nahnevaný.... Povedal som jej že ak teda to nie je tak ako to vyzerá a stále platí to čo sme si sľúbili aby išla so mnou ku mne. Aby sme prežili pekny večer a nejako tu neistotu vo mne potlačila. Na to mi povedala, že nikam nejde a že príde za mnou niekedy po veľkej noci. Som ozaj zaslepený laskou alebo to niekomu dáva zmysel??? Ďakujem za každú konštruktívnu radu alebo názov.

unicornlady
26. mar 2024

Si zaslepený. Tebe nevadí, že ťa podvádza? Či podvádza priateľa s tebou? Máte zaujímavú trojku, fakt.

deti95060810
26. mar 2024

prosím ťa nájdi si iné dievča.. z tohto tu čo si napísal žiadny normálny vzťah nebude...
ale ja pevne verím že je to len nejaký výmysel, však žiaden normálny chlap nemôže byť až tak sprosto slepý...

sindla
26. mar 2024

Ty mas kolko rokov pre boha? 😅😅 Dufam, ze toto cele co si napisal, je len jeden velky vtip 🥲

lindous
26. mar 2024

Ty nie si len zaslepený, ale aj hluchý a na hlavu padnutý, ak je toto všetko pravda, lebo teda znie to ako pokus o zápletku v zlom románe 😅 ale odpoviem vážne, s priateľom to kvôli tebe neukončí, keby chcela, už ste spolu dávno…a aj keby, tak by si jej dokázal veriť? Že by nehľadala pozornosť a pohladenie ega zase u niekoho ďalšieho, kým by oficiálne chodila s tebou …si si istý, že ten jej priateľ o tebe vie? Lebo neverím, že našla dvoch takých somárov, ktorý jej toto žerú… ukončí to, rázne, nenechaj sa namotať na blbosti a citové výlety, normálne ju pošli kade ľahšie a zablokuj, ak sa bojíš, že neodoláš

mabenn
26. mar 2024

"Bývame od seba 80km" - toto je velka nevyhoda uz na zaciatku, plus to, ze ona mala ten vztah pred tebou...zacal si s nevyhodami, treba si povedat narovinu...ako dlho bola s tym priatelom? natahuje ta dost dlho, to je pravda, ma tam vazby...

muchacici
26. mar 2024

Ty čo?? Nemáš absolútne žiadnu sebahodnotu??? Veď ani sa nečudujem, že ťa nechce, keď necháš po sebe tak šliapať a zametať, veď načo sa trápiť s niekým, na koho pocitoch a hodnote nezáleží.... 🤦‍♀️ Bože, chlope, vzchop sa! Je mi ťa ľúto. Nepíšem ti to v zlom alebo aby som ťa urazila, ale správaš sa ako chcanka, vzmuž sa a otvor oči

januska12323
26. mar 2024

Akej partnerke? Ty si prinajlepšom jej milenec ak nie len kamarát na telefóne. Dospej a potom hľadaj vzťah s normálnou ženou.

thereisabear
26. mar 2024

No hlavne nemáš žiadnu partnerku...

xyzxyz007
autor
26. mar 2024

A to poznáte len malý kúsok...
Takže doplním to trochu len nerád by som bol keby sa v tom ľudia spoznali. Mám stredný vek a ona o 10 menej a jej partner o 3 menej ako ja. On bol vo väzbe keď sme sa spoznali. Keď ho tam zobrali o pár dní sa im narodilo dieťa. Nikto z nás biedou netrpí. Ja som ju spoznal cez nejaké pracovné veci a začali sme byť v intenzívnom kontakte. Malého som vychovával ako svojho chodil som tých 80km denne za ňou, Google mi raz spočítal za mesiac 2600km. Snažil som sa jej byť oporou a milujem ju(bohužiaľ). Keď sa blížilo to že ho majú prepustiť , tak som začal byť veľmi nervózny, nezvládal som emócie a ona stále len sľubovala že sa rozhodne. Nakoniec sa rozhodla že mu dá šancu spoznať malého a potom sa uvidím...odkedy ho pustili prešlo 5 mesiacov a áno vieme o sebe lebo sa občas aj konfrontujeme v rámci slušnosti. A aj tak je toho o mnoho viac...či sem ale nemôžem napísať.

evelyn246246
26. mar 2024

.. nic dobre to nebude ... vyuziva ta..honi si ego ..je nevyzreta ?...vsetko len nie to co chces ...nikdy z toho nic dobre nebude a ty si zbytocne stratil cas ..utec kym mozes aby nebolo aj s tebou dalsie dieta ..

pralinka25
26. mar 2024

@xyzxyz007 prepac ale z tohoto pre teba naozaj nic dobre nebude. nie toto nie je materal na kvalitny vztah. rozhoduje? neexistuje. ked by ta milovala vie presne co ma urobit a nemusi sa rozhodovat. nie si topanky. ci chce ruzove alebo biele. zasluzis si lepsie.

alickapusinka
26. mar 2024

TY nemáš žiadnu partnerku ONA chodí s tým druhým a teba vodí za nos. TY nemáš žiadnu seba úctu nájdi si priateľku ktorá bude s tebou a nie nejakú pobehajku ktorá ťa klame a robí si s teba srandu. Nikdy sa nerozíde s tým frajerom vždy budeš druhý. Ak aj by sa s ním rozišla tak na chvíľu a ak zapíska ten chlap pobeží pokiaľ jej nohy budú stačiť. Takže TY a ONA o žiadnej láske nemôže byť ani reči .Jasné chce s tebou chodiť ale nechce s tebou bývať asi prečo aby bola s ním. Už len tým ako sa chová že si s tebou robí čo chce že príde za tebou a odrazu skončila s ním na chate. To je už len klamárka. ONA ťa nikdy nechcela a ani chcieť nebude. Vždy budeš druhý prvý je ON u nej na jej mieste. Nerob si nádeje skonči to s ňou a nájdi si dievča ktoré ťa bude ľúbiť tak ako TY ju. A nie byť 3 koleso na voze.

xyzxyz007
autor
26. mar 2024

Ďakujem za naloženie 😀 vedel som že si to zaslúžim...chvala Bohu som nenapísal čo všetko som pre ňu spravil lebo by ste ma ukameňovali. Aké takto, keď sme si sľubovali všetky tie pekné veci do budúcna a bolo na nej vidieť nejaký pokrok v správaní tak som začal veriť. A keby sme vylúčili aj to že s ním spala, lebo vie že nie na tej chate ale hlavne ma klamala a žiadne prepáč nevyšlo z jej úst dokonca som to zahral na ultimátum že ak sadne do auta a zajtra a príde...že sa to dá pochopiť, jednoducho som bol zvedavý či sa dokáže obetovať, pri jej povahe by to bol pokrok. Samozrejme, že povedala že sa jej nedá, lebo má to, to... samozrejme že to nie je žiadna transplantácia srdca.

lenkasarka
26. mar 2024

@xyzxyz007 vykasli sa nato. Nájdi ai inú ženu. Máj hrdosť a nenechaj so sebou zametať, nenechaj sa klamať a nečakaj 5 rokov na jej rozhodnutie. Možno by sa rozhodla hneď,keby ho zas zavreli,ale to už by si snáď pochopil že sa nerozhodla z veľkej lásky k tebe.

domkakvet
26. mar 2024

@xyzxyz007 je to az moc zamotane, vyzera, ze nie je pripravena na ziadny vztah.

pralinka25
26. mar 2024

@xyzxyz007 ale my ti nakladat nechceme. teda aspon ja isto nie. len ti davame pohlad s odstupu ktory ty nemozes mat ked si citovo zaangazovany.

tykat
26. mar 2024

@xyzxyz007 proste potrebuje mat viac chlapov, co na tom nechapes?

dadka1997
27. mar 2024

@xyzxyz007 daj si dole ružove bríle a hneď uvidiš realitu.. podvadza jeho s tebou a teba s nim .. uboha žena

mimikarol
27. mar 2024

Kokos čo má pi.u zo zlata??? (Sorry ale musela som). Ty nie si zaslepeny, ty si doslova sposty. Odputaj sa od nej, proste ako keby neexistovala lebo s takou osobou ťa čaká len trápenie

liv1
27. mar 2024

Dobre ta vyuzila. Nechal si u nej a jej syna kus svojho zivota, takze chapem ze to nie je jednoduche. Ale ona nebude tvoja nikdy. Nikdy chapes? Cim skor sa s tym vysporiadas, tym lepsie pre teba. Nemas tu sancu vyhrat, lebo vzdy tu bude on, ich okruh spolocnych znamych a najma dieta.. vzchop sa, rob nieco so svojou sebauctou a skus ju vymazat zo svojho zivota. Nezasluzi si ta.

majlo1234
27. mar 2024

To co ma, “dusu” zo zlata, ci co ta drzi v tom masochizme? Nema to zmysel. Nerozhodne sa pre teba, ale nechava si ta na povrazku priputaneho a lwn ta natahuje. Je to od nej hnusne, urcite sa najde kopec zien, ktore by skocili po obetavom partnerovi, ak sa rozhodnes ukoncit to

danica2711
27. mar 2024

to fakt nevidíš, že dievča si robí prču z vás obidvoch?

marseillefan
27. mar 2024

@xyzxyz007 kamarát, prepáč mi za úprimnosť, ktorá ťa zabolí... ale ak sa nezmeníš, ona s tebou nikdy nebude, resp. ak aj bude, stále bude trtkať s inými mužmi, lebo ty si len poslušný beta samček, ktorý jej zobe z ruky a zniesol by jej aj modré z neba. Toto žiadnu ženu nevzrušuje... 5 mesiacov si ju trtkal x-krát do mesiaca a ona sa potom vrátila k exovi? Vieš, čo to znamená? Že je sebavedomejší, arogantnejší, suverénnejší... a preto ju trtkačka s ním baví viac. Prečo by si vôbec mala teba vybrať, keď zo seba 5 mesiacov robíš cuckolda? Už za ňou nedoliezaj.. ak zatúži byť ona s tebou? Tak nech príde ona k tebe tých 80km... A popri nej si nájdi inú... povedz jej o tom a garantujem ti, že do týždňa je u teba nasťahovaná a zaľúbená až po uši. Ale ty sa nenechaj opantať a aj tak ju kopni do zadku... a zostaň radšej s tou druhou. Túto budeš mať občas na nezáväzný sex, keď pôjdeš náhodou okolo jej mesta...
Nemáš za čo...
A áno, som ten najväčší perverzák a úchylák na tejto stránke.

rorino
27. mar 2024

@xyzxyz007 nie si zaslepeny láskou,si somár,prepáč za vyraz.Snad máš nejakú hrdosť,je očividne,že sa s tebou len zahráva.

xyzxyz007
autor
27. mar 2024

@marseillefan no ono je to skôr naopak na sex chodí skôr ku mne.

tinka878
27. mar 2024

Ahojte rada by som sa k tomu vyjadrila. Rátam s tým, že ja budem za zlú. Nie nemám vagínu zo zlata. Teda aspoň myslím. Som úplne obyčajná žena ktorá spoznala muža v zlom období života. Muža ktorý stal pri nej ako sa hovorí v dobrom aj v zlom. Áno je pravda, že sa bojím oňho prísť. Ale určite ho nenaťahujem. Neviem či si niektorá prechádzala s rozchodom v ktorom bolo aj dieťa. Je to pre mňa dosť ťažké obdobie. Dostala som sa do pozície kedy neviem čo so sebou.
Obaja sú mi blízky. Jedného poznám za tie roky a viem čo mi ponúka viem aký je v každej situácií
Druhého poznám pár mesiacov a stále ma prekvapí jeho povaha ( v zlom ) stále mám dôvod cúvnuť.
Myslím že nieje správne to takto zavrhnúť keď reálne nepoznáte obe strany príbehu a ani celý príbeh. Len toľko som chcela.

saraxyz
27. mar 2024

@tinka878 si sa ako rýchlo nasla. 🤣 toto bude zaujímavé🍿

fido69
27. mar 2024

Pridám sa 🍿🍿🍿

kiwi3
27. mar 2024

@tinka878 tak potom sa treba rozísť s oboma. Toto je bohapuste využívanie, nech si to ospravedlňujes, ako chces. Prekvapuje ta v zlom, ale si s ním? Ale, prosím ta...

katka700
27. mar 2024

@tinka878 Škoda že život nie je romantický príbeh kde sú tí 2 chlapi bisexuali a v trojke by ste šťastne žili do smrti.
Budeš sa musieť rozhodnúť pre jedného a zobrať ho so všetkými vlastnostami aj tými zlými. Tým že ich oboch naťahujes nevytvorís tretieho ideálneho chlapa čo má dobré vlastnosti oboch.