Som ženatý a mám mladšiu priateľku: Čo ďalej?
Našiel som o 10 rokov mladšiu priateľku, ja som ešte ženatý ale zvažujem rozvod. Dve deti a manželka neprístupná. S touto žienkou si veľmi rozumieme, je to vzájomne. Chcem s ňou žiť a zdieľať všetko krásne. Ako neublížil manželke? Myslím že sama vie že to už dlhodobo nie je v poriadku v našom vzťahu.
Akanje tvojanmanzelka okrem toho,ze nema zaujem o sex?Aky je to clovek?
mily autor, zastavaju si ju preto, lebo v idealnom svete si sa mal najprv rozviest, ak si si myslel, ze vas vztah nema zmysel. A nie najprv najst milenku. No, ale kedze v takom svete nezijeme( a ani taky neexistuje) stalo sa, tak musis preto zniest sprsku kritiky. Ako som uz pisala, navod ako jej neublizit neexistuje. Tak ci onak, budes za rozbijaca rodiny, co podvadzal manzelku. Vies aj preco, ste sa dostali do vztahu " bez lasky a sexu? " pretoze stali ste sa manzelmi kvoli laske a deti vznikli zo sexu, predpokladam. Co sa pokazilo potom? Mas uz plan ako bude pokracovat tvoj vztah predovsetkum s detmi? Kde bude byvat a tak podobne?
autor a ako si sa snažil? veď napíš čo všetko si pre manželku robil , ako si s ňou trávil čas, čo si jej kúpil , kde si ju zobral , ako ste trávili spolu čas večer atď. Počúval si ju čo ti vraví , vnímal si ju ?
Takto sa to nerobí, je to primitívne a ukazuje veľa o tom aký vzťah Vás dvoch s milenkou asi čaká. Ak nie som spokojný v manželstve a chcem sa zachovať ako chlap, tak sa najskôr s manželkou oficiálne rozidem ( ak nepomoze nič iné), odstahujem sa a potom sa začnem pozerať po novej partnerke. Lenže ty si potreboval mať už istotu, však? Si zbabelec. A tvoja milenka je tiež číslo, najmä ak vedela, že si ženatý, a vôbec jej to nevadilo. Vlastne ani neprekvapuje, že si rozumiete, ste rovnako primitívni obaja. Tvrdé? Možno. Ale 100% pravdivé.
Nemáš si co vyčítať. Ak manželka odmieta sex a riešiť vaše problémy, tak si urobil dobre . Uži si nový život a milenku 😉 a nehľadaj rady na ženskom fóre 🙈
Ak tam nefunguje sex, tak holt smola, ublížiš jej tak ako ona ublížila tebe ked ti odopiera sex. Toto jej mozes s kludnym svedomím povedat, ze ked ti bude odopierat sex tak ti jednoducho berie tvoju muzskost a mužskú energiu. Lebo aj odopieranie sexu je forma sexuálneho týrania. Ty mas na nu chut a ona sa trasie pritom od hnusu. Skor by som ale riesila preco ti ten sex odopiera.
@liv1 nie , neopýtam . Žena ak príjima , potom aj dáva a plným priehrštím. Je to 1000 rokmi overený vzorec. Daj žene lásku , úctu , rešpekt , komfort vráti ti to 100 násobne. Nedaj jej nič , dostaneš naspäť s prepáčením hovno . Preto sa pýtam čo pre ňu konkrétne on urobil , čo jej kúpil , kam ju zobral ,koľko času s ňou strávil mimo detí , ako sa k nej choval .
Tak ako podvádzajú muži,tak tiež aj ženy. To závisí od povahy a nie od pohlavia 😏.
@subartic Ale sú aj muži, ktorí ženy vnímajú, zaujimajú sa o ne, riešia problémy, komunikujú, snažia sa, rešpektujú, úctia si...a stačí, že si prdne...a už je oheň na strechce 🤣 ja svoj názor nezmením...ale po tom, čo čítam na MK, som toho názoru, že ženy si za všetko môžu samé...tak nech neplačú, keď si ich muži nájdu lepšie, krajšie, usmievavejšie, pozitívnejšie...
Treba si spraviť deti a čakať, že bude všetko také ako predtým. Ako chlap tu napíšem - prírodu a hormóny nikto neoklame 🤗
Chudáci chlapi v dnešnej dobe, všade a vždy aby boli dokonali a nedaj Boh aby boli nespokojni s tým čo majú doma . Ženy môžu byť emancipovane ale len tam kde chcú a koľko potrebujú a čo ti chlapi,kedy sa oni môžu vyvliect z tých stereotypov a byť vo vzťahoch a v láske rovnocenný ženám, byť milovaní .Chlapi, tak ako aj ženy potrebujú lásku,dotyky a sex a veľa chlapov má rado sex z lásky a potrebujú nehu,aby dokázali byť sami sebou .Muž sa má cestou v aute spýtal čo čítam a prečítala som mu túto diskusiu,zostal zhrozený aké sú ženy zle a ako berú chlapov
U nás doma napríklad je môj muž, čo potrebuje nehu a lásku a ja tá čo si potrebuje dobre zatr..ať
Muž zistí väčšinou že má problém keď žena prestane s ním spávať. Dostáva sa do diskomfortu . Dovtedy nevníma, nerieši ...pre neho je to hlavne o jeho pohode. Vtedy prvýkrát spozornie že sa " kurva " niečo deje. Miesto toho aby riešil , začne tlačiť na ženu , vyčítať, zhadzovať , nájde si milenku a zbabelo uteká ako taký zajac. Muži ktorí sa spamätajú, začínajú situáciu riešiť, transformujú svoje správanie , dokážu často , nie vždy ,stav zvrátiť. Žena zmenu vníma , veľmi rýchlo , na zmenu reaguje a často pozitívne.
Preto sa pýtam čo autor spravil pre svoju ženu, kam ju zobral , čo jej kúpil , ako s ňpu trávil čas , ako jej prejavoval náklonnosť . Či vníma kedy nastala zmena a či niečo vážne neurobil čo k tej zmene viedlo . Úplne jednoduché otázky.
Ako snažiť sa tak že žene dám priestor aby bola sama ! a venovala sa sebe , je naozaj strašne málo na to to aby sa tá intimita obnovila.
Autor píšeš- vy by ste zotrvali vo vzťahu bez sexu a lásky? No ale ty si ten čo v takom vzťahu zotrváva, otázka je prečo... Keď uz máš inú.. hm? Ešte ťa nová láska nezavolala k sebe žiť? Tak len preto? Pochybujem, že to je len preto aby si neublížil svojej žene ako si písal .. lebo jej už ubližuješ...
@dharmasanata ja som ešte presvedčená napríklad že on city voči svoje žene ešte prechováva. Milenka je len náhrada a dočasný únik z toho marazmu v ktorom sa oni dvaja ocitli . Ťahá ho síce k nej , lebo je to niečo nové , bezproblémové , zároveň ho doma drží aj manželka , lebo ešte stále tam niečo je ( aj keď možno poprie ), záleží mu na tom aby ju to nepoložilo . Pritom by možno stačilo tak málo , zobrať ju na začiatok na večeru , kúpiť jej po ceste čo má rada, začať to budovať od začiatku . Za pokus to stojí .
Jasne, ze na zaciatku skotacis s milenkou ako zajac. Ono to casom padne do tej zivotnej rutiny a potom uvidis
Teraz Ti tu odpisalo asi 50 zien, ktore maju dokonale vztahy, dokonalych muzov a nevera je nieco, co sa im v zivote nestalo a nestane;) 49 z nich riesilo aky si hajzel a robis to kvoli sexu;) Ak milujes tu novu zenu, tak naber odvahu a sprav vo svojom zivote zmenu. Zena sa nastve, bude robit peklo. Deti si casom zvyknu na novy rezim. A neklad si otazku ako neublizit zene. Poloz si otazku, ci teraz neublizujes tej novej, kedze sa stale vracias inde....
Vsetci si zvyknu. Tak si daj sancu byt v zivote este stastny.
A tym poburenym damam: tu uz nejde o sex, ale o city, ktore doma nemal a inde ich ma.
@jaza81 Ja som práveže podvedená bola, preto píšem to, čo píšem 😄 síce sex bol každý deň...ale s odstupom času (skoro 5 rokov) si uvedomujem, kde som robila chyby. Tiež som sa zo začiatku bila do hrude, že mal všetko, že som mu dala všetko...dokonalá som nikdy nebola, a rozišla som sa s ním ja...pekne, s rešpektom a úctou, bez zbytočných hádok a napriekov....ale teraz si uvedomujem, že som veľa chýb robila aj ja...nie len on...a takto to je vo väčšine prípadov...chyby robia dvaja...nikdy nie jeden...
Ja už momentálne city k manželke žiadne neprechovávam. Bolo jej jedno že si nájdem jednorazvku. Ja už asi nemám čo riešiť. Dúfal som že sa situácia zmení ale vyzerá to tak že nie.
Pre tie ženy, čo ste písali ako som sa snažil - moji rodičia deti strážili aby sme s manželkou mohli niekam vypadnúť, na večeru, na drink… manželke som búdy kúpil čokoládu alebo kvety cez sviatok lebo ona kvety nemá rada. Zniesol by som matke svojich deti aj modré z neba ale ona si to nevazila.
Bez lásky a sexu sa vo vzťahu žiť nedá a už kôli deťom vôbec nie,deti nie sú kotva ⚓ a teda ak to nefunguje a nemá snahu tak kašli na to a urob to čo uznaš za vhodné a rozidte sa ale hlavne neklam ,,,povec pravdu nech už je akákoľvek ak nevie o tvojej novej priateľke tak jej to povec aspoň ja by som to tak chcela a teda mám z mužom dohodu že ak sa mu zunujem ja či on mne nebudeme si klamať a proste si to povieme a hotovo ,,,láska na prvom mieste a samozrejme dôvera

@autor ak vravis pravdu, rozumiem ti, mala som to podobne. Nasla som si este pocas vztahu priatela, s ktorym som doteraz, uz 11 rokov. Nebol to ziadny ulet, bolo to vedome rozhodnutie po tom, ako nam to s ex nefungovalo, no ani jeden nemal gule na to, aby s tym sekol. Mna nakopol az novy muz. Rovnako som si vypocula, ako sa na mna vykasle, ako sa nebude chciet starat o cudzie decko, ako ho ja isto podvediem, lebo kto podvedie raz, bude podvadzat naveky a bla blaaaa. Nie som na seba hrda, ze som to riesila tak, ako sa nema, no som stastna, rovnako ako aj dcera, to je pre mna podstatne.