Som žiarlivá
Ahojte.Potrebujem poradit.Som rozvedena tri roky mam vztah.Priatelovi som parkrat prisla na nejake klamstva a prestala som mu verit.klamal mi povacsine vo veciach tykajucich sa inych zien. Napr povedal mi ze ide s kamaratmi na dve h na pivo.Odrazu niekto pridal foto z baru kde ma kamaratku okolo krku.Cize z panskej jazdy bola jazda kamaratov a kamaratiek.Taktiez si dopisuje s kolegynami,kamaratkami aj keď tvrdi se nie. Je u zien velmi oblubeny,lebo...v podstate vdaka reciam ake so zenami vedie,zbalil aj mna. Problem je,ze vďaka tomu,ze som ho neraz pristihla pri klamstve tak som mu prestala doverovat.vkuse striehnem,ak mu niekto vola pise...nehovorim nepytam sa ale strasne to vo mne vrie a nici ma to . Nie je to ziaden casanova.Ma 115 kg ziadne vlasy a 50 ku na krku. Velmi mi zacalo vadit ak ide s kamaratmi na pivo.stale si predstavim,ze tam bude balit ine zeny a samozrejme ja sa nic nedozviem. Najnovšie ide s firmy na akciu kde budu dvaja muzi a sest zien...a ja uz tyzden nespím. Poradte mi,ako ho "mat v pazi"? Nikdy som nemala problem so sebavedomím ale prave jeho zatajovanie a klamanie mi,mi jo rapídne dalo dole. Nechcem byt ziarliva,nechcem sa trapit co robi.viem ze ho uviazať nemozem ale neviem ako zit dalej k spokojnosti oboch.viem ze ho nevlastnim viem ze ak ma podvedie zamiluje sa do inej,nespravim s tym nic. Ja potrebujem si zachovať triezvu mysel a nenicit sa.teoriu ovladam ale prax bohuzial nie
Však ti klamal o tých ženách... Ktorá by z toho nebola nervózna... Tá žiarlivosť je úplne prirodzená. Prečo vlastne nechodíš s ním? Nie teraz s kolegami, ale predtým s "kamarátmi" na pivo? Nepriznáva sa k tebe? Nechce ťa tam? Prečo? Toto by mi skôr vadilo, že ma separuje od svojich kamarátov/kamarátiek. Podľa mňa je prirodzené, ak ide o zmiešanú partiu, že vezmem aj svojho priateľa a snažím sa ho do tejto partie nejak začleniť... Tvoj naopak, radšej zaklamal, aby si si myslela, že išlo len o pánsku spoločnosť. Prečo?
Nuz, je to tazke. On sa nezmeni. Sama vravis, ze aj na teba to fungovalo - a ak on este vo svojej 50 nie je usadeny v trvalom vztahu, zrejme je zvyknnuty na takyto neviazany zivot. Toto nezmenis. A nemala by si do neho projektovat svoju predstavu idealneho partnera. Bohuzial. Toto idalny partner nie je, ak ta neberie so sebou a ak sa objima s inymi zenami, pokial to tebe vadi. Ked by si mu dala ultimata, zrejme to vas vztah pokazi a on z neho vycuva. Otazne je, co mu poskytujes ty, co nie tie ostatne zeny? Zazemie, istotu, teplu veceru, byvanie, odpustanie...?
@jan510 ja som sa s nim pred rokom rozisla,uprosil ma,aby som mu dala sancu,ze mi uz všetko povie.aj mi povie,a v podstate uz ani nejako nikde casto nechodi,len ja mu neviem zacat opat doverovat a to je ten problem. Aj mi povedal ze ide z prace a s kolegynami.nezatajil len ja mu neverim ze mi bude verny.proste ziarlim a neviem sa z toho dostat.v zivote som nebola ziarlivostny typ az teraz
No ja si myslim, ze vacsina zien by s takym typom nebola. On by sa mal snazit aby si mu doverovala hlavne a zatial to tak nevyzera, jedine ze sa urobis slepa, hlucha, flegmaticka ale aj tak ta to bude zozierat
Ved ak s tymi zenami ide na pivo, neznamena to, ze ta s nimi podvadza. Moze ich brat uplne rovnako, ako berie muzov - kamosov. Ze je to proste partia kamaratov, len ti tie zeny zataji, aby si zbytocne neziarlila. Neni to sice idealne, a ja osobne preferujem moznost, ze viem, ze v apolocnosti su aj ine zeny, ale zas dokazem pochopit, ze sa na to ten chlap mozno pozera trochu inak. Myslis si, ze ta aj podvadza?
Ja si naopak myslim, ze je chore, aby 50 rocny muz musel vysvetloval priatelke, preco na nejake pivo s kamosmi isli aj zeny alebo preco sa s niekym fotil 🤦♀️ alebo teba ukludnovat ako male decko, ze ide na firemnu akciu ale nepodvedie ta..
Nie, tvoje sebavedomie nie je v poriadku, ale nezvaluj to na neho.. pokial mu neveris, tak si najdi ineho.. ale skor si myslim, ze ziarlivost je tvoja choroba, nie jeho problem.. toto iste si kludne vymyslis a nahuckas vo vlastnej hlave aj pri dalsom chlapovi
nebola by som vo vztahu, na ktory ma niekto 'uprosil' .. ak sa vo vztahu necitis dobre, nehladaj, v kom je chyba, nesnaz sa to ustat a potlacit to, ako sa citis.. proste to ukonci a najdi si vztah, kde sa budes citit dobre a nebudes musiet riesit ziadne chyby..
Nie ste ziarliva, vy mu vobec nedoverujete. A to je velky rozdiel... Ma vobec zmysel byt s takym clovekom?
a inac ten nadpis mas dobre, si ziariva 🙂 🌞 tak sa nenechaj nicim zatemnovat
tak uprimne 115 kg typek bez vlasov, toho ti asi ziadna neukradne, ale ked ta ubija, ze vkuse musi davat komplimenty inym zenam, klame a ty nespis, naco ostavat
Na čo si s niekým kto ti klame?
Nepises, kolko mas rokov. Predpokladam okolo 40-45, kedy mozu byt obavy opravnene, ze si lepsieho nenajdes. Nie, ze by si bola neatraktivna, ale slobodni muzi 50+ nie su slobodni, lebo boli super partneri.
Ja by som sa s nim rozisla. Vobec by som sa nad tym nezamyslala, ci mu tym ublizim, alebo ci je to voci nemu spravodlive.
Oklamal ta, dala si mu sancu, a zistila si, ze s rozbitym dzbanom sa ti chodi po vodu tazko.
Nevin ho, nevyvinuj sa pred nim, spytaj sa, ci chces tak zit.
On ta nemiluje, jemu vyhovujes. Vyhovuje on tebe?
to ti ten plešatý klamár s (možno) nadváhou stojí za to, aby si sa trápila a celé noci nespala? Aspoň na chvíľku si zlož tie ružové okuliare a pozri sa naňho objektívnym pohľadom
Pri Tvojom príspevku má hneď napadlo odporučenie párového terapeuta, že presne v takýchto prípadoch ho majú ľudia vyhladať. Potrebujete pomoc ak vám obom záleží na tom ostať spolu a chcete to zachrániť. Tebe možno pomôže najsť k nemu dôveru a jemu možno dá návod ako Ti dať ten pocit, že si pre neho jediná a vyvolená, že Ťa veľmi ľúbi. Ja si myslím, že Ty nevieš zabudnúť na tie klamstvá aj pre to, že ešte stále necítiš z neho že si pre neho výnimočná a jediná. Ono keď je jeho podstatou byť tak priatelský a spoločenský aj k ženám a tým Ťa aj zbalil, tak Ti to imponuje, tak by bolo asi škaredé chcieť od neho, aby to nerobil, keď je sám sebou. Len by od neho bolo pekné aby Tebe dodal pocit, že Ty si aj tak pre neho top. Určite to všetko nebude ľahké a skúsila by som vyhľadať pomoc.
@anketkarka toto je podla mna dobra rada ☺
Mať v pazi- iba rozchodom......
Nuž, v bývalom vzťahu som bola tiež šialene žiarlivá pretože som mala na to aj dôvody. V terajšom vzťahu som nežiarlila nikdy za 11 rokov. To tým chcem povedať, že to nie je tvoja chyba že žiarliš. Ale jeho
myslim, ze to nie je len o tvojom ziarleni, ale aj o tom, ze klame, ze toto je strasna kombinacia, od takehoto cloveka by som bocila, lebo podla mna sa toto neda mat nejako v pazi, ignorovat

prakticky zijes s klamarom a pytas sa ako to mat v pazi? Ved problem je on ze je klamar nie? Ja neviem co to za dobu ked zeny ziju s idiotmi a chybu hladaju v sebe. Napadlo Ta ze chyba je on?
Lebo bezna reakcia je skoncit vztah s klamarom ak zistis ze klame, kto klame v banalitach nema problem klamat aj vo vaznych veciach.