icon

Splodil dieťa a odišiel k bývalej

27. nov 2021

Mám 31 rokov, som vydatá a mám 5 mesačného synčeka. Manžel má 38 rokov. S manželom som sa zoznámila keď som mala 25 , on mal 32 rokov a bol po jednom rozvode, lebo jeho manželka nechcela deti , vedel o tom keď vstupoval do toho manželstva a myslel si že si to rozmyslí , ale ona si to nerozmyslela a dodnes jeho exmanželka deti nemá . On deti veľmi chcel , po 4 rokoch sme sa zobrali a v manželstve sa nám narodil syn . Syn je náročné uplakané nespavé bábatko , večne nespokojné. Manžel bol z neho nervózny, čo furt reve prečo nespí nervy mal nadranc. Viackrát mi povedal že hlboko ľutuje že splodil decko , keby mohol vrátil by to späť. Pred týždňom sa zbalil a odišiel odo mňa k bývalej žene , vraj zistil že nie je otcovský typ , že mu to je ľúto , ale on proste potrebuje svoj kľud , pohodu, posedenie s priateľmi a to sa pri malom decku nedá . Včera mi jeho bývalá žena poslala dva vyškerené škodoradostné smajlíky s extom Trpezlivosť ruže prináša.
Psychicky som v koncom , takto som to veru nechcela . Bola som presvedčená že manžel deti chce stále hovoril čo bude s nimi robiť , kam chodiť , keď som bola tehotná obskakoval ma ako kráľovnú . Naviac k tomu príčinou jeho prvého rozvodu bolo to že manželka deti nechce. Obidve strany rodiny sú z jeho správania zhrození , svokra mi radí počkať a neriešiť to rok , dať mu čas a potom začať konať ( rozvod ). A ja neviem čo spraviť. Moja mama mi vraví , vypráskaj mu všetky veci pred dom , oznám mu to , vymeň zámky ( dom je môj zdedený ) , urob hrubú čiaru a viac sa neobzri . Ale dá sa to keď svojho muža mám stále rada ?Veď to nie je že zahodím špinavé ponožky do prádla.

Strana
z6
ailiba
29. nov 2021

@charliee1980 to, že zazmetkoval by sa ešte dalo pochopiť, ale on sa rovno odsťahoval k bývalej... Co nie je rozhodne normalne, najmä keď s autorkou bol už 6 rokov. Aký vzťah potom udržiaval s bývalou? Určite nie bezny.
Ale neber to prosím ta v zlom.

brembo
29. nov 2021

@kingstonka kokso ja som prehliadol.že má 38. Som bol v tom,že má 30. Ako 30 ročný by už mal mat rozum a svedomie a nie to ešte 38 ročný. V 70 bude mat rozum ako 25 ročný.Je to hajzel bez akejkolvek zodpovednosti. Toto by som žiadnej neurobil,nech už by bola akákolvek. Odíde,ked ho najviac potrebuje a ešte k bývalej,s ktorou sa rozviedol. A tá jeho bývalka je tiež pekné číslo,tý dvaja sa dlho museli hladat-ani jeden nemá svedomie,zodpovednost a ani uctu. škoda písmen na takého hajzla

brembo
29. nov 2021

@dadis pokial sudca nevidí dokaz o rozvrátenom manželstve,tak spravidla rozvod odmietne.

brembo
29. nov 2021

@brembo malo tam byt: A ona,chúďa bude musieť riešiť,že z čoho uživí seba i dieťa. Za chýbajuce A sa ospravedlnujem.

maminkadeticiek
29. nov 2021

Tak v kategorii debil je toto korunovany debil.

dadis
29. nov 2021

@brembo No ano, to viem. V zasade je ale jedno, kto o rozvod poziada, podla mna.

sasa1310
29. nov 2021

Po pravde? Buď rada, že ťa ďalej neťahal za nos. Lebo reálne si myslím, že s exmanželkou bol v kontakte stále. Ona bola a je jeho láska. Ty si len inkubátor. Bohužiaľ som to napísala tvrdo, ale taká je realita. On chcel dieťa za každú cenu. Aj za cenu toho, že odíde od svojej lásky. Myslel si, že vaše dieťa bude niečo viac ako jeho exmanželka. Ale nestalo sa. A tak ti to dal najavo čím skôr. Kým s vami žil, bol nervózny z tej situácie natoľko, že všetko vyčítal tebe. A pritom sám isto dobre vedel, že nie je to také ružové a krásne ako si myslel. Stalo sa. Ak by jeho exmanželka mohla mať deti, tak ver, že ty by si vôbec u neho neexistovala.
Takže máš jednu výhodu. Budeš od samého začiatku na malého sama. Máš ešte kopec času nájsť iného "otecka", ktorému plač tvojho dieťaťa nebude vadiť a pre ktorého bude tvoj syn celým vesmírom. Tento ťa len klamal po celý čas a nikdy ťa nezištne nemiloval.

anonym_ka
30. nov 2021

Draha moja. Tvoja mamina ma pravdu. Viem, ze to nie je lahke, hlavne ked mas male babatko. Ale vykompenzuj celu lasku tomu cloviecikovi, ktory ťa potrebuje a je na tebe zavisly. Ten ta milovat nikdy neprestane.
A ver mi, tvoj (pevne dufam, ze ex manzel) sa ti jedneho dna ozve. Ponizeny, prosiac na kolenach o odpustenie. Si silna zena 🙏 verim, ze to zvladnes

amber74
1. dec 2021

@sasa1310 úplná pravda, podobný môjmu príbehu...

janickacrazy
2. dec 2021

@sasa1310 akurát že jeho ex deti mať može, ale nechce, aspon tak to tvrdil autorke, i ked boh vie, či je to ozaj pravda

lenockaaaaaa
2. dec 2021

A potom keď sa bude chcieť vrátiť a syn nebude už taký uplakany? Tak čo zoberieš ho späť? Jasné sú to malé deti, to si treba odzit. Alebo buď spolu sa podieľať na starostlivosti alebo radšej sama zostať so synom.

lenockaaaaaa
2. dec 2021

Ja mám tiež dieťa, má skoro dva roky a tiež je upistana, ale sú to deti a prejde to. Len nie každý chlap to zvládne a ešte aj ten vek 38....... HM no

luci310
2. dec 2021

Urob to čo ti radi mama, aj keby si ho neskôr zobrala spat, tak nech si to aspoň prežije, že si veci bude zbierať z chodníka a nabudúce bude trocha rozmýšľať, nie teraz, paneček sa pekne vráti po tomto naspäť ako do svojho, veci pekne prichystané, pozehlené, navarené

pleun
2. dec 2021

Nie je to dobrý chlap ! Akokoľvek ti teraz chýba, raz budeš Bohu ďakovať , že to takto dopadlo. Veľmi držím palce, zvládneš to, u mňa by už cesty spať nemal.

pleun
Autor odpoveď zmazal
jarka26011
12. jan 2022

Neboj sa, malý nebude večne uplakany 🙂 mám dve deti, obidve vrieskali nenormaaaalne, to bolo tak naročne obdobie 🤦🏻‍♀️ teraz maju 4 a 2 roky a totalna parada🙏🙏🙏 chlap to oľutuje, chlapec podrastie, ešte mu smutno bude, ale ty sa na neho vykašli už. Rozveď sa a tam nech skuša štastie inde. S ex neostane, to mi ver

zara1357
Autor odpoveď zmazal
veronykacs
1. aug 2023

ahoj, ako sa máte?

Strana
z6