Správala som sa drzo?
V zime som potrebovala pomoc jednej mojej kamaratky z detstva aj ked sme uz par rokov neboli v kontakte tak som sa jej ozvala lebo som vedela ze by mi vedela pomoct. V skratke slo o to ze mi bola ukradnuta 400€ bunda, vedela som kto mi ju ukradol, dokonca sa s nou slecna odfotila na socialnu siet a tato moja kamaratka ju poznala, tak som ju kontaktovala ci mi od nej nevie nieco zistit lebo ked som ju kontaktovala ja, ze odkial tu bundu ma tak ma inhed zablokovala. Kamaratka si ma vypocula, a na moju prosbu ci by mi v tom teda vedela pomoct kedze dotycnu pozna mi povedala len tolko, ze mi na druhy den zavola a porozpravame sa o tom no nikdy nezavolala a vyhovarala sa ze musi ist do obchodu, je chora, spadol jej mobil do vody atd. Dnes sa mi ozvala po pol roku, ze ako to dopadlo s tou mojou bundou a v zapati sa ma spytala ci by som nemala zaujem s nou spolupracovat v nejakom biznise (tipujem ze je to nejaky pyramidovy marketing) a ze by mi velmi rada zavolala a vysvetlila princip a ak nemam zaujem tak by jej velmi pomohlo ak by som vyplnila jej dotaznik k diplomovke. Aj ked o take veci nemam zaujem, bola by som si ju aspon vypocula a vyplnila ten dotaznik no spomenula som si ako mi “pomohla” ona ked som to potrebovala a mala som v nej nadej. Napisala som jej, nech sa nehneva ale nie, lebo nemam rada taketo jednostranne veci a ked ma kontaktuje niekto len vtedy ked sa mu to hodi zatial co na mna sa vykasle. Mam zo seba teraz blby pocit lebo taka nezvyknem byt. Urobila som podla vas spravne?
@oblaacik no, veď ste obidve rovnaké. Ty si ju tiež kontaktovala až keď si niečo potrebovala, ona urobila to isté. 1:1
Ty si sa jej ozvala až keď si niečo potrebovala a jej to isté vytknes? Mala s tebou jednať priamo, v tom si ty spravila dobre, ale tiež sa ozveš len keď niečo chces. A bolo by mi nepríjemne niekomu písať, že hej ty, okradla si moju kamarátku z detstva? Na čo ju do toho tahas? Tiež nad sebou trochu porozmýšľaj a nie len jej písať
@oblaacik veď si sa zachovala správne a dokonca si aj dôvod uviedla, čiže z toho vyplýva, že by sa dotyčná kamarátka m
@oblaacik veď si sa zachovala správne, dokonca si aj dôvod uviedla a ostáva len veriť, ze kamarátka sa z toho do budúcnosti poučí. Môžeš kľudne spávať, nemaj z toho ťažkú hlavu 😉
@oblaacik ... určite, človek nepotrebuje tzv.vyciciavacov
@oblaacik podľa mňa ste si kvit. Ty si sa jej tiež po rokoch ozvala, lebo si niečo potrebovala…
Inak, teraz som si prečítala tvoj pôvodný príspevok. Takže tvoja známa mala ďalej osloviť svoju sestru, aby konfrontovala svoju kolegyňu ohľadom krádeže? Písala si, že pracuje v nechtovom salóne, pokojne si tak mohla urobiť sama, jednoduchšia cesta ako sa k dievčaťu dostať hádam ani neexistuje…
@oblaacik v prvom rade pri ukradnutej bunde, ked si vedela aj kto je páchateľ, si mala kontaktovať policiu a nie na vlastnú past si to riešiť a zatahovat do toho tvoju kamosku🤦🏻♀️ a na druhej strane je ok ze si ju ty odnietla. Mas na to narok, presne tak, ako ona mala narok nepomahat ti s tou bundou
@oblaacik dobre si urobila. A k tej bunde, odkiaľ a ako ti ta dotyčná ukradla bundu?

@oblaacik áno správne