Správanie manžela na dovolenke bez manželky: Je to správne?
Hneď na úvod chcem požiadať o slušnú diskusiu. Na útočné komentáre nereagujem.
S manželom sme mali pol roka zakúpenú dovolenku, samozrejme poistenie storna dovolenky pre každý prípad. 3 dni pre odletom mladšia dcéra dostala kiahne. Predtým ako sme zavolali do cestovky a poisťovne mi manžel oznámil, že on so staršou dcérou pôjde. On sa na dovolenku tešil, že nech zostanem ja doma s mladšou. Vraj ako odškodné môžeme íst na víkend na Liptov. Vraj čo keď nám nevrátia peniaze, poisťovne klamú atď. Každý rok si platíme poistenie, že keď ktokoľvek z nás štyroch ochorie, vrátia 90 percent zaplatenej sumy.
Navrhla som mu, že môžeme ísť na nejaký last minute v auguste celá rodina. Vraj to nemám komplilovať, pobalili sa a na druhý deň ráno odleteli.
Občas poslali foto alebo správu kde mi akože zo srandy napísal ako sa mi varia obedy na Slovensku v takých horúčavách a tiež aké pekné ženy sú tam. Tiež ako sa mu páči dovolenka bez manželky a už bude chodievať len sám. Mám zmysel pre humor ale jeho slová mi veľmi vtipné neprišli. Popri starostlivosti o choré dieťa a domácnosť.
My absolvujeme každý rok len jednu spoločnú dovolenku. Peniaze za nás dve nám vrátili. Manžel z toho vydelil na Liptov a zvyšok vraj odložíme na budúci rok. Boli by ste sklamané z jeho správania?
@anonym_autor Poznáš ho a zrejme ti je jasné, že ťa rád naťahuje.Momentalne si z toho smutná, čo viem pochopiť, ale ja by som mu nedopriala tú "radosť,, vidieť ma smutnú a sklamanu
@anonym_737b5d och, ze smutna a sklamana, ja by som bola doslova nasrata, ze ma odstavil od dovolenky a este ma sproste reci. Pri prvom pokuse o takyto "humor" by som.mu to dala pocitit, ake to je, daco tak fajne odpapulovala, ze by sa rychlo spamatal aj s tym.jeho "humorom".

@januska12323 Dala som mu ich ešte v júni na zaplatenie druhej polovice.
@anonym_autor preco musis davat polku na dovolenku, ked on zaraba omnoho viac? Ozaj je to manipulatorske hovado, ktore ta financne tyra.. preco suhlasis? To si od zaciatku nevidela, aky je? Konecne vstan a otvor si usta. Znici ta..