icon

Sprevádza vás manžel alebo partner na dôležité miesta?

Dnes o 09:26

Ahojte, sprevádza vás manžel a partner na miesta, kde potrebujete? Napríklad keď idete na nejaký chirurgický zákrok, keď idete do nemocnice na kontrolu? Myslím, keď je doma, nie je v práci, aby si musel brať voľno. Alebo keď idete niečo dôležité vybaviť, vyriešiť, kúpiť, apd?

Strana
z5
zojazoja
Dnes o 09:29

@anonym_autor napriklad na vyberanie znamienok nesprevada, na operacny zakrok by ma tam odviezol samozrejme, ked idem nieco kupit velmi velmi velmi dolezite ano, ked idem do banky nieco vybavit nie, pokial tam nie je potrebny podla zakonov.

biba_18

keď to potrebujem, tak ma sprevádza. keď nepotrebujem, nesprevádza ... je to taká všeobecná vágna otázka 😒

grolmulina

pravdaze ano.. teda pokial je doma ako pises. ak by to bolo nieco vazne, nejaky chirurgicky zakrok, co mi nespravia na pockanie, tak istotne ano.

anonym_8fcba8
Dnes o 09:30

Áno,iba keď ja nepotrebujem aby išiel,tak nejde ale to ajtak chce ísť 😅

A aj ked je v práci,hned sa pyta ci má zobrať voľno

parvinka0001
Dnes o 09:30

Ano všade má vozí kde potrebujem ísť keď je doma . Po 12tke nočnej tiež nemá problém že nebude spať a ide má odviezť
Ale beriem to že chce a nie že musí . Lebo nemám problém ísť aj sama ale na taxiku

malalienka85
Dnes o 09:31

NA chirurgický zákrok ma sprevádzal a vzal si volno v praci kvoli tomu, do nemocnice na kontrolu pokial som schopna soferovat tak nie netreba aby mi pri tom držal hlavu, ak je niečo dôležité na vybavovanie že tam musíme byť obaja tak ideme spolu ak nie ide len jeden z nas,,,,, na nákupy chodime vacsinou spolu....

anonym_7da9ca

Nie.
Jedine že by som nemohla chodiť po zákroku. Prípadne odviezť na operačný zákrok. Bežne ma nesprevádza, dokážem sa o seba postarať sama 🙂. Taktiež ja nesprevádzam jeho, pokiaľ to nie je zdravotne nevyhnutné.

hopatko

Nie, kedze nema ulohu sprevadzajuceho ani bodygarda, som samostatna dospela osoba a manzel je rovnocenny partner a nie nohsled, ide so mnou ak je to potrebne a nevyhnutne.

sissy27
Dnes o 09:32

@anonym_autor ak by to bol zakrok, po ktorom nie som schopna soferovat alebo prejst sama, tak samozrejme ano. Ak je to bezne vysetrenie / osetrenie / kontrola, tak nevidim dovod, naco? To iste “nieco kupit” - ak to je potrebne, tak pojde, alebo ak sa nudi a chce ist so mnou tak ide, ale aby som to vyzadovala ked idem na bezny nakup, tak to fakt nie.
Mam dve zdrave ruky, nohy, auto, som dospela, svojpravna, aj peniaze mam k dispozicii - nepotrebujem aby ma niekto vodil za rucicku alebo mi stal za ritou.

ivik4
Dnes o 09:32

Tak keby idem na operaciu ano ,vsak aj veci odniest atd ale ked idem bezne do nemocnice kazdy mesiac skoro tak nie, co tam bude zavadzat 😃. Naco, niesom male dieta. Na nakup ideme spolu lebo kazdy si vezme co chce . A odviest nepotrebujem skoro nikde,bud idem pesi alebo sa zaveziem sama

anonym_4e4a67
Dnes o 09:35

Áno vždy keď môže. Ale tak my to neberieme ako sprevádzanie dieťaťa alebo stráženie, ale ako spoločne trávený čas. Väčšinou potom skočíme na obed, kávu, ak sme ďalej od domu tak aj výletik niekam, pamiatky atď. On keď išiel niekam tak tiež som šla s ním. Ono záleží od toho, ako toto sprevádzanie vnímaš. Ja som rada keď ide so mnou alebo ja s nim.
Ale zasa nemám na mysli bežnú návštevu zubára, pošty alebo kaderníčky ... to samozrejme každý sám

petamich
Dnes o 09:36

Na bezne vysetrenia, kontroly a drobne zakroky nie, ked sme riesili nejake urgentne veci alebo operaciu, tak ano, a pod. zalezi od situacie.

anonym_94413b
Dnes o 09:37

Ked je doma aj ja som ideme vsade spolu aj na nakup.Vo stvrtok ide na operaciu,beriem si dovolenku aj na piatok,teraz mam do stvrtka volno ale po operacii a teda narkoze ma byt doma s niekym.Behala som s nim aj vcera po nocnej,isiel este k internistovi a anesteziologovi.Ak by to bolo opacne tak isto on beha zase somnou.Nenechal by ma samu behat kade tade aj ked ja mam svoje auto,muz svoje.

minenkaa
Dnes o 09:38

@anonym_autor keď potrebujem ano,nahlási si dovolenku a ide
Tak isto aj ja idem, keď on potrebuje

anonym_d4c694
Dnes o 09:40

Nie, nevidim dovod aby sme chodili dvaja niekde, kde ho vobec netreba. Ak je to nieco vazne alebo ze by som to sama nezvladla, vtedy ide so mnou. Inak nie, na take bezne veci sprevadzame deti, nie sami seba.

anonym_1085b9
Dnes o 09:41
@hopatko

Nie, kedze nema ulohu sprevadzajuceho ani bodygarda, som samostatna dospela osoba a manzel je rovnocenny partner a nie nohsled, ide so mnou ak je to potrebne a nevyhnutne.

@hopatko su partneri, ktory to urobia radi, nie ako povinnost;)

hopatko
Dnes o 09:44
@anonym_1085b9

@hopatko su partneri, ktory to urobia radi, nie ako povinnost;)

@anonym_1085b9 ja nikomu tu radost neodopieram

kalifka
Dnes o 09:48

U teba je to ako ???
@anonym_autor

ivik4
Dnes o 09:50

Tvoj manzel to nerobi a ty to od neho vyzadujes ? Preto sa pytas ?

anonym_fefe99
Dnes o 09:53

@anonym_autor samozrejme. Keď ho požiadam, tak ide somnou aj keď má prácu. Príde mi to normálne.

rachel36a
Dnes o 09:59

Keď je doma, tak áno...ale to je málokedy, väčšinou idem sama co sa tyka kontrolu, úrady a pod...ked idem na nejaký zákrok, napr mi vyberali znamienka, tak si vzal dovolenku aby išiel so mnou

anonym_cf2c86
Dnes o 10:02

Na obe operácie ma viezol a prišiel potom pre mňa, absolvoval štandardnú návštevu. Inak nie, všetky poradne, soná ako tehotná aj všetky vyšetrenia ako netehotná absolvujem sama, nakoľko som svojprávna a dospelá osoba. Nepotrebujem a ani nemám záujem o sprevádzanie. Keby som to cítila inak, tak nemá problém, ale nie.

anonym_6040be
Dnes o 10:02

@anonym_autor Nie, len keď je to vyslovene nutné,že by som nemohla chodiť. Som dospelá, svojprávna, to by ma ani nenapadlo, aby išiel so mnou k zubárovi, na gyn, preventívku a pod. Úrady obehám ako nič sama. To sú teda nápady.

ivicatolic
Dnes o 10:05

@anonym_autor ak je to lekár ďalej/100km... ideme spolu... Aj prehliadka mesta 🙂👍

anonym_a03153
Dnes o 10:10

Ked potrebujem aby ma sprevadzal ide, ked to viem zvladnut sama nejde. Tak isto to je aj naopak. Aj s dietatom k lekarovi ide len jeden z nas.
Vybavujem si vsetko sama, tak ako to vybavuje on sam.
Na nakupy chodim sama, nepotrebujem ani sprievod ani poradcu. (dokonca ani kamosky nepotrebujem na nakupoch a so ziadnou ani nechodim) Tak isto dokaze samostatne nakupit aj on. Na velke nakupy ideme spolu ale preco by mal so mnou behat po obchodoch ked si idem kupit tricko?

anonym_7d0ab6
Dnes o 10:11

Keď sa zvládnem doviezť sama tak idem sama..

autor
Dnes o 10:12

Ženy, hovorím o udalostiach - kedy máte vážny chirurgický zákrok v rámci jednodňovky, máte napríklad invazívne vyšetrenie. Nie zubár, nie čistenie kanálikov, ani usg, ani gynekológ. Keď idete do banky riešiť možnosti úveru/pôžičky, kupovať auto, chladničku, niečo veľké do domácnosti, alebo vybavovať pohreb rodičovi. A on by bol doma a mal voľno.

parvinka0001
Dnes o 10:13
@anonym_autor

Ženy, hovorím o udalostiach - kedy máte vážny chirurgický zákrok v rámci jednodňovky, máte napríklad invazívne vyšetrenie. Nie zubár, nie čistenie kanálikov, ani usg, ani gynekológ. Keď idete do banky riešiť možnosti úveru/pôžičky, kupovať auto, chladničku, niečo veľké do domácnosti, alebo vybavovať pohreb rodičovi. A on by bol doma a mal voľno.

@anonym_autor áno odvezie má všade a kľudne aj do toho zubára a počká . Či idem na mihalnice ,do solarka všade keď je doma má odvezie a to ešte niekedy berieme aj dvojky ked niesu v škole . Ja vodičák nemám

kiki68
Dnes o 10:16

@anonym_autor Ano, vzdy ked chcem a treba.

minenkaa
Dnes o 10:19
@anonym_autor

@anonym_autor Pri takýchto zákrokoch si moj muz berie voľno v práci a ide somnou ,v prvom rade je zakázané po takýchto zákrokoch šoférovať a mňa teda ani nepustili po operacii bez toho, aby ma odovzdali jemu do rúk

Strana
z5