icon

Sprevádza vás manžel alebo partner na dôležité miesta?

Včera o 09:26

Ahojte, sprevádza vás manžel a partner na miesta, kde potrebujete? Napríklad keď idete na nejaký chirurgický zákrok, keď idete do nemocnice na kontrolu? Myslím, keď je doma, nie je v práci, aby si musel brať voľno. Alebo keď idete niečo dôležité vybaviť, vyriešiť, kúpiť, apd?

Strana
z5
memma
Včera o 19:53

@anonym_autor na operačný zákrok ma zaviedol, aj na pohotovosť. Vybaviť niečo zvládnem sama. Mam auto odveziem sa. Nakupit ako kedy, keď je doma vacsinou ideme spolu, aj keď to neznasa. Aj s detmi po lekároch som chodila sama, aj keď boli male aj teraz. Naposledy musel ísť s nami keďže s jednou trebalo ísť na gastro a s druhou na hematologiu v rovnakom case

nekonecna_katastrofa
Včera o 21:23

@anonym_autor áno, chodí so mnou ak je to potrebné. Na kolono, operáciu očí, ak sa mu dalo, tak aj na posledné poradne pred pôrodom, aj s deťmi napr k zubárovi (dávame si prehliadku naraz, tak ja s jedným v ordinácii, on stráži druhé) - ale teda má takú prácu, že si v ten deň naplánuje voľno, málokedy ide na paragraf. Vyberať kuchyňu, nábytok do detskej...také veľké veci riešime spolu. Jasné, ešte za slobodna som bola na kolono v anestézii a domov som šla po svojich, ale keď mám jeho, nevidím dôvod, aby som sa hrala na sebestačnú a trepala sa sama busom, či dokonca šoférovala, napr po spomínanej kolono. Zas ale nie sme zrastení, na bežné prehliadky si idem sama, minulý rok to inak nešlo a sama som aj dovolenku vybavovala v cestovke.

hopsas
Včera o 21:25

@anonym_autor keď ho požiadam tak ide. Závisí od situácie. Raz so mnou sedel v čakárni na gynde, keď som sa bála výsledkov.

evkatk
Včera o 22:09

Som svojprávna dospelá osoba, nepotrebujem byť nikam sprevádzaná inou osobou ani mužom. Sprevádzanie potrebujú dementní a psychicky labilní dospelí. Módnym trendom je to aj v rómskych komunitách, kde kamkoľvek jedinca sprevádza celá rodina. Napr. pred týždňom na pohotovosť s mladou slečnou prišlo asi 20 Rómov od mladých až po starých a kopec detí, ktoré tam narobili desný hluk, behali,...

margotka17
Včera o 23:11

@anonym_autor viem sa odviezť sama, ale ak viem, že mi budú ťahať zub, ide so mnou, ja už potom nie som schopná riadiť auto. My sme ako sa hovorí 24/7 spolu doma aj v práci. No bežné veci riešime za pochodu kto čo, nemusí byť so mnou v každom obchode.

kristina2412
Včera o 23:43

Do pôrodnice išiel so mnou, ale bežne ho so sebou nepotrebujem. Úprimne, ja nemám väčšej zlosti, ako keď v čakárni u lekára sedia 3 - 4 chlapi sprevádzajúci ženy a naozaj chorí ľudia stoja. Môj manžel sa riadi tým, čo mu poviem, netlačí sa kde ho nechcem a ide, keď mu poviem, že ho treba . Čo sa týka úradov atď. radšej chodím sama, on je netrpezlivý. Spotrebiče vyberá sám, ja schválim a on ich ide kúpiť..

Strana
z5