Sprevádza vás manžel alebo partner na dôležité miesta?
Ahojte, sprevádza vás manžel a partner na miesta, kde potrebujete? Napríklad keď idete na nejaký chirurgický zákrok, keď idete do nemocnice na kontrolu? Myslím, keď je doma, nie je v práci, aby si musel brať voľno. Alebo keď idete niečo dôležité vybaviť, vyriešiť, kúpiť, apd?
Nie ani to nechcem som svojpravna a dospelá keby to bolo nutné išiel by samozrejme ale zatiaľ to nutné nebolo. Akurát bol pri pôrode dobrovoľne 😀
@anonym_autor áno
My chodíme v podstate spolu takmer všade ..čo sa týka takých dôležitých vecí
Po operačnom zákroku v plnej anestéze zostáva pacient v nemocnici. Mohli by doma nastať pooperačné komplikácie.
@anonym_b4c1e5 nie, môj chlap nepotrebuje nikam vodiť, lebo ako on povedal, nie je malé decko. Raz som ho vyzdvihla po operácii, lebo mal operovanú nohu a nemohol chodiť dobre. Mohol si zobrať taxík, jasne, že áno. Ale bola som tam s ním.
@anonym_autor tak co potom riesis ked si viete kaudy vybavit svoje veci sami??
Po operačnom zákroku v plnej anestéze zostáva pacient v nemocnici. Mohli by doma nastať pooperačné komplikácie.
@evkatk po operačnom zákroku, kde je krátka anestézia je pacient v rámci jednodnovej chirurgie prepustený domov. Takto som mala mimo iného robenú divulziu uretry 2x, trhanie zubu 2x, kolonoskopiu 1x 1x analgosedácia - tiež potreba doprovodu. Pri žlčníku si ma nechali do 2. dňa.
@anonym_autor nečítam všetky komenty. Áno ide so mnou , keď ma voľno mi to navrhne aj sám keď je v práci a vidí, že som z niečoho mimo tak si vezme volno. Človek keď musí zvládne veci aj sám, ale nie je nad to "keď sa máš o koho oprieť"
@evkatk po operačnom zákroku, kde je krátka anestézia je pacient v rámci jednodnovej chirurgie prepustený domov. Takto som mala mimo iného robenú divulziu uretry 2x, trhanie zubu 2x, kolonoskopiu 1x 1x analgosedácia - tiež potreba doprovodu. Pri žlčníku si ma nechali do 2. dňa.
@anonym_autor
Myslím, že je v poriadku keď si sklamaná, že pre partnera nie si na prvom mieste, keď ty robíš prvé/posledné. Aspoň teda v čase, ked ho naozaj potrebuješ a nie je to pre teba banalita. Ženy čo tu píšu, sú očividne emočne na tom podobne ako tvoj partner, bohužiaľ. Tu si už musíš sama položiť otázku, či to neprekročilo hranicu, ktorú si ochotná akceptovať. Viem si, žiaľ, predstaviť ako sa cítiš.
Tiez som mala zdravotné problémy a boli situácie, keď ma partner "zranil" ale ustála som to a šli sme ďalej. Možno časom nad tým hodíš rukou alebo to bude krok k niečomu "po ňom ". 🍀
@anonym_autor pokial ho tam potrebujem, tak samozrejme, ze ide so mnou. Tak ako aj ja s nim do nemocnice ked bolo treba. Tam si aj volno zoberieme, ked treba.
Dolezite veci ci rozhodnutia robime, riesime vacsinou spolu. Ale technickym veciam nerozumiem, tak to si riesi sam...ako ja riesim taky nakup oblecka detom a pod.
@anonym_autor tak to mi je luto, ze mas vedla seba takeho hňupa ci sebca. Auto a technicke veci okolo domu riesi on, ja deti a skolu. Nieco spolu, nieco on sam a su veci co ja sama riesim.
Co sa tyka nemocnice, tak vzdy isiel so mnou. Ked ideme s detmi, tak ideme obaja ked sa da...urgent, prijem do nemocnice...hoci ja riesim, manzel je sofer a psychicka opora.
@zuzubb007 ale nehovor? Lebo 99% žien tu hovorí, ako všetko zvládnu samé a sú samostatné a muža vlastne ani nepotrebujú.
@anonym_autor nemas pravdu...99% percent žien tu tvrdí že pokiaľ to nie je nutné, tak to zvládnu samé ale napriek tomu ich psrtner je ochotny ist s nimi..mňa môj mm napr.ked ho požiadam a môže, ze je teda doma odvezie aj k zubárovi.. dokonca príde po mňa aj do roboty s deťmi( ked treba zajde po ne predtym po nich do skoly) hoci mám auto v práci ale mám problém s jazdenim v centre mesta a parkovaním v meste, zbytočne platenie parkovisko atď. A potom ide po svojom a decká idú domov mhd a ja do práce späť tiež...ale keby povedal že nie tak sa svet nezrúti....idem sama...a že si ty klamala lekárom že ťa dole niekto čaká je tvoj problém...to si partnerovi povedala, že je nutný doprovod pri prepúšťaní?
@anonym_autor Podľa mňa len chceš, aby s tebou chodil na každú blbosť ako chvostík. Niektoré ste tak posadnuté tými svojimi chlapmi, že sa bez nich nejdete ani vy*rať🙈 Choré toto👎
@anonym_autor nemas pravdu...99% percent žien tu tvrdí že pokiaľ to nie je nutné, tak to zvládnu samé ale napriek tomu ich psrtner je ochotny ist s nimi..mňa môj mm napr.ked ho požiadam a môže, ze je teda doma odvezie aj k zubárovi.. dokonca príde po mňa aj do roboty s deťmi( ked treba zajde po ne predtym po nich do skoly) hoci mám auto v práci ale mám problém s jazdenim v centre mesta a parkovaním v meste, zbytočne platenie parkovisko atď. A potom ide po svojom a decká idú domov mhd a ja do práce späť tiež...ale keby povedal že nie tak sa svet nezrúti....idem sama...a že si ty klamala lekárom že ťa dole niekto čaká je tvoj problém...to si partnerovi povedala, že je nutný doprovod pri prepúšťaní?
@anonym_5e61a4 samozrejme, že som ho to poprosila a rovnako som mu povedala, že by som potrebovala doprovod, lebo budem po narkóze. Výsledok bol, že nie som malé dieťa a keď nechcem šoférovať, tak si mám zobrať taxík.
@anonym_autor Vždy ma sprevadzal, ak som bola na lôžku chodil za mnou, po návrate domov mi pomáhal, skrátka tak ako sa sprava milujuci človek. Teraz ho sprevádzam ja, celý život bol zdravý ako orech,. teraz, žiaľ, je vážne chorý. Hľadáme s dcérami riešenia, hľadáme pomoc kde sa dá, zatiaľ už skoro pol roka vyšetrenie za vyšetrením, dnes, dúfam, posledne. Na Onkologickom ústave Sv. Alzbety sme dnes strávili pol dňa, výsledky by mali byť do dvoch týždňov. A potom, dúfam, konečne začne liečba, držte palce, prosím vás.
@anonym_autor Väčšinou áno,. A kedysi mal inu prácu tsk všade spolu. Ak potrebujem odviesť a je doma tak vždy, ak treba vie si vymeniť. Ale na dvoch operáciách som blla sama aj tam aj naspäť. Robil a keďže to bolo v našom meste nepotrebovala som garde.
Áno, keď sa mu da, ide so mnou. Naposledy konkrétne na zákroku bol so mnou a podporoval ma. Nechápem niektoré odpovede žien...ale neriešim, každá to máme s partnerom inak. Samozrejme keď sa nedá, idem sama. Ale keď sa mu dá, brala by som to ako podraz
@anonym_5e61a4 samozrejme, že som ho to poprosila a rovnako som mu povedala, že by som potrebovala doprovod, lebo budem po narkóze. Výsledok bol, že nie som malé dieťa a keď nechcem šoférovať, tak si mám zobrať taxík.
@anonym_autor si mala povedať je nutný doprovod....nie budem potrebovat
Ženy, hovorím o udalostiach - kedy máte vážny chirurgický zákrok v rámci jednodňovky, máte napríklad invazívne vyšetrenie. Nie zubár, nie čistenie kanálikov, ani usg, ani gynekológ. Keď idete do banky riešiť možnosti úveru/pôžičky, kupovať auto, chladničku, niečo veľké do domácnosti, alebo vybavovať pohreb rodičovi. A on by bol doma a mal voľno.
@anonym_autor tak keby bol doma, lebo má voľno, prirodzene, že by išiel so mnou. Ak by mal niečo dôležitejšie, myslím, že chladničku, či dokonca aj pohreb rodiča, viem vybaviť a dokonca som úpsešne vybavila aj sama.
@elviku11 išlo o chirurgický zákrok s celkovou krátkou celkovou anestéziou. Žiadne estetické úpravy, ani znamienka.
@anonym_autor po narkoze musis mat doprovod a hlavne 36hod.musi byt stale niekto pri tebe,preto mam aj v piatok dovolenku,lebo narkozu ma muz zajtra o 10tej.Ale vezie nas syn 17r,muz bude vzadu a ja ako dospely sofer vedla syna.
môj ide, alebo sa aspoň opýta, či má ísť, ak je to niečo viac, ako bežná prehliadka, alebo plombovanie zubu. ale napr. sa opýta aj či má ísť so mnou k mojej babke (pár km od domu), kde väčšinou chodím sama a jeho to tam až tak nebaví. ale opýta sa aspoň.
tvoj nakoľko je doma, nemal ani rozmýšľať nad tým, či áno, alebo nie. ale keď ti aj povedal, že nie si decko, možno si mu mohla povedať, že by ti bolo lepšie, keby tam je. a tiež si nemala ísť za každú cenu sama domov, keď si nebola OK. mala si mu aspoň vtedy zavolať, nech zdvihne riť a príde.
nič v zlom, ale snažíš sa byť silná, samostatná, krátko po operácii už ťukáš do PC, chceš mu dokázať, že všetko zvládneš a potom sa čuduješ, že chlap všetko nechá na teba...
@anonym_7d338e samozrejme, že som mu to už povedala, po tom, čo som sa včera rozplakala doma a plakala som dnes. Toto takto už ďalej nepôjde. Rozvodové papiere dokážem podať sama, na to nepotrebujem doprovod.
@anonym_autor no vidis aka si samostatna. Ak zvladnes podať rozvod , tak nepotrebuješ ani doprovod k lekarovi. Tvoj muz nepotrebuje vybrat paragrafy na teba, on si vybera paragrafy na ine ucely.
@anonym_autor naposledy ma sprevadzal 6 rokov dozadu do porodnice. Gauc som kupila sama. Som svojpravna a viem ist na dolezite miesta sama.

Ked je doma tak ide somnou vsade aj smeti vyniest,cize ak mam vtedy lekara a podobne srandy tak automaticly ide somnou
. Ak je v praci berie si volno podla situacie (zubar vzdy a obycajna kontrola ci navsteva dr idem sama )co sa tyka operacie ci vaznych vaci to by si automaticky bral volno .