icon

Spriatelili ste sa s niekým na dovolenke?

18. júl 2025

Ahojte nachádzate si na dovolenke niekoho s kým pokecate? Alebo nejakých známych či Priateľstva? Či keď ste týždeň dva prehodite par slov ale nič extra to nie je? Som na dovolenke týždeň a rodina sa ma pýta ci som si našla kamošky alebo známych 😃 ja teda neviem ci som odľud ale nenasla. Porozprávala som konkrétne s troma ľuďmi par viet a už 🤷‍♀️ nie žeby som nechcela ale nie je s kým. Každý je tu s rodinou a venujú sa sami sebe vzájomne. zasa sestra to ma inak ona sa spriateli všade potom si rodina mysli ze to musí každý takto mat

Strana
z2
karolinakr
19. júl 2025
@eviq

@anonym_autor ani nie, keď napríklad leží vedľa nás niekto na plazí, kto nám sadne, tak prehodime par viet, ale v zásade ja osobne nemám záujem sa spoznávať s inými ľuďmi. Môj muž je taky, ze jemu by to asi nevadilo. Raz, ešte ako bezdetni, sme sa spoznali s jedným párom a bolo fajn posedieť si spolu večer pri drinku. Ale cez som chcela mať samostatný program. Oni naopak čakali, že si budeme robiť spoločný program. Ak by som isla s kamoškami ešte ako slobodná, tak by som sa nejakej sympatickej spoločnosti nebránila. 🙂

@eviq ešte som viac krat počula, ked pary s deťmi išli na dovolenku ako najväčší kamoši a došli rozhádaní na žívot a na smrť, lebo ich dieťa stale bralo hračky ich dieťaťu, nič si nedoniesli, za to všetko zjedli a ešte čakali, že druhi to zaplatí a do nekonečna by som mohla pisať
dosť ma to vystrašilo, že na dovolenky ozaj chodiť len s ludmi, ktorí ti nevadia

slavomira236
19. júl 2025

@anonym_autor teraz som bola v egypte a ano hned druhy den som si mansla kamosov z martina rodinku ja som s humenneho. A prakticky sme boli spolu poobede na toboganoch vecer na drinku aj na vylete aprechadzke. Ked sme sa lucili aj slzicka mi vysla. Aj z karlovych varov som si nasla kamosov rodinku. A otecka s detmi z moskvy. minuly rok v bulharsku robinku zo sabinova a este jednu rodinu teda mamu a dieta uz na letisku v ke pri meskani letu z madarov. Ja chodim sama z detmi a vzdy si niekoho najdem a deti tiez. Na cypre s sa tiez zoznamila s oteckom ktoreho zena ceku dovolenku lezala pri bazene a ja som s nim popijala pivka

sihe
19. júl 2025

@anonym_autor nie nikdy

jamimo
19. júl 2025
@simona20201309

@jamimo keby som mala doma už dospelé deti a takto by sa zachoval môj muž, hneď po dovolenke by mal rozvodové papiere na stole. A to som zásadne za zachovanie manželstva ale toto nie! Maximálne poníženie a neucta k svojej žene. Chrapúň. Kľudne by som ho prenechala tej sliepke

@simona20201309 tak on je taký typ chlapa, že na neho sa rýchlo deti nalepia, venuje sa im. Tak to bolo aj na tej dovolenke, kamarátka len lehátko, časopis, on celý čas vo vode. Ale mu potom vyčistila žalúdok 🙄

muchotrafka298
19. júl 2025

Ked som chodila s CK na poznavacky sama, tak to bolo v pohode, sme tam pokecali aj s ostatnymi kto chcel. Kto nechcel nebavil sa s nikym. Ja som skor introvert, ale z jedneho zajazdu mam znamych, co sme v kontakte. Nikto ma nikdy nebral ako socku, co sa musi na niekoho vesat lebo je sama. Teraz uz chodim sama, mimo CK a s nikym sa nezoznamujem. Chcem byt sama a hotovo. V cudzine to nie je ani bezpecne. na dovolenkach pri mori nas len raz oslovil par z Kanady, co boli Slovaci a stalo sa to na Kube. Oni uz odchadzali druhy den, tak sme vecer boli spolu. Ale ze by som vyhladavala Slovakov na dovolenkach, tak to vobec.

Ako niekto pisal vyssie, tak moja kamoska isla na drahu dovolenku so svojou kamoskou, teda uz nie su kamosky. Oni su absolutne nekompatibilni v nicom a mysleli si, ze dovolenka bude super. Kamoska skoro vstavaju, su pri mori, po vyletoch chodia a idu spat o desiatej. Druha rodina spala do obeda, na plaz chodili o 4, vylety ich nezaujimali, cize boli spolu tak parkat na veceri a programe. Predstava bola, ako sa deti budu spolu hrat a oni si oddychnu.

catherinah
19. júl 2025
@eviq

@karolinakr to znie zaujímavo, kde sa to da vidieť?

@eviq najlepší seriál aký som videla. VYPRAVEJ. skus pohľadať. Malo to veľmi veľa dielov a pamätám si presne to, co píše vyššie. My sme to pozerali niekoľkokrát

karolinakr
19. júl 2025
@catherinah

@eviq najlepší seriál aký som videla. VYPRAVEJ. skus pohľadať. Malo to veľmi veľa dielov a pamätám si presne to, co píše vyššie. My sme to pozerali niekoľkokrát

@eviq
@catherinah to viete, že chodi teraz VYPRAVEJ na Stv každy deň o 17.00 a ráno to opakujú o 9.00 ?

eviq
19. júl 2025
@karolinakr

@eviq
@catherinah to viete, že chodi teraz VYPRAVEJ na Stv každy deň o 17.00 a ráno to opakujú o 9.00 ?

@karolinakr @catherinah dik, baby, ja telku veľmi nepozerám, ficime na netflixe, ale toto znie dobre, určite pôjdem do toho 🙂 už sa teším 🙂

zuzubb007
19. júl 2025

Nie chcem mat svoj pokoj, a nie pol dovolenky debatit, osobne nemám rada ľudí čo sa vtieraju do priazne iných

janulka1802
19. júl 2025

Tento rok s nikým. 3 roky predtým áno, ale bolo to také uvoľnené, nenásilné, nezáväzné... tak nám to vyhovuje. Nič si nesľubujem od takýchto zoznámení, ale určite môže mať niekto ozaj šťastie a prerastie to do trvalého priateľstva.

simcas75
20. júl 2025

Ja nie, nerada sa zoznamujem

Strana
z2