icon

Spriatelili ste sa s niekým na dovolenke?

18. júl 2025

Ahojte nachádzate si na dovolenke niekoho s kým pokecate? Alebo nejakých známych či Priateľstva? Či keď ste týždeň dva prehodite par slov ale nič extra to nie je? Som na dovolenke týždeň a rodina sa ma pýta ci som si našla kamošky alebo známych 😃 ja teda neviem ci som odľud ale nenasla. Porozprávala som konkrétne s troma ľuďmi par viet a už 🤷‍♀️ nie žeby som nechcela ale nie je s kým. Každý je tu s rodinou a venujú sa sami sebe vzájomne. zasa sestra to ma inak ona sa spriateli všade potom si rodina mysli ze to musí každý takto mat

Strana
z2
anonym_b1face
18. júl 2025

@anonym_autor nenasla.

andrea2323
18. júl 2025

Pre mna je na dovolenke si hladat znamych nocna mora. A to som extrovert 😀

cukroska
18. júl 2025

@anonym_autor Nie nikdy. Vždy sa venujem výlučne rodine. Raz a to bola veľká náhoda, že sme v Chorvátsku stretli maminu susedu s deťmi. A presne v tom istom hoteli bývali.Takze sme sa lepšie spoznali a urobili proti službu. Postrážili sme jej deti a môj starší mal aspoň kamošov, keďže mladší mal rok.

luteam
18. júl 2025

@anonym_autor nie a este som nepocula ze by si niekto zhanal znamych na dovolenke 😀

biba_18
18. júl 2025

bola som už aj sama na neorganizovanej dovolenke a som bola rada že som konečne sama a nemusím sa s nikým baviť. doslova s nikým…

matkahelka
18. júl 2025

@anonym_autor ano nasli. je z toho veeeelke priatelstvo, trva 9 rokov. aj ked zijeme na opacnych koncoch Slovenska, niekolkokrat rocne sa navzajom navstevujeme, absolvujeme spolu dovolenky, chaty. nas dali dokopy deti, ktore su v rovnakom veku a hrali sa vtedy na tej dovolenke na ihrisku. a aj tento rok na dovolenke sme sa zoznamili s fajn rodinou, tiez cez deti. ti byvaju v rovnakom meste ako my, urcite sa este planovane stretneme.

marianarem
18. júl 2025

@anonym_autor Ja ano, a uz ako dieta za socializmu, nasla som si jednu Rumunku a nejake tie roky sme si pisali. Aj potom v dospelosti, s niektorymi som bola roky v kontakte, niektori ma prisli aj navstivit, s jednou Francuzkou som bola aj dvakrat na dovolenke. V Grecku mam dobreho kamarata uz vyse 20 rokov, ten mi podla mna uz ostane aj navzdy. A teda ani nehovorim o tom, ze pocas jednej dovolenky som si nasla aj priatela 🙂

oblecenie99
18. júl 2025

Nienienienienienienie, práve preto tam idem, aby som vypla hlavu a seba, a nemusela absolvovať ešte aj tam small tallky zo slušnosti 🙈 vo všeobecnosti som skôr extrovert, ja sa porozprávam aj s niekým neznámym vo vlaku, no problem, ale na dovolenke eeee. Celkovo nemusim ani také skupinové dovolenky, ja keď som minule videla z okna bytu, ako sa balili susedia do auta na dovolenku a pritom si vyvolávali zo známymi, že no my už vyrážame a čakáme vás tam a tam a ťaháme potom spolu do Chorvátska, tak som len krútila hlavou... To sú presne tie tipy dovoleniek, ktore vôbec nemusím, furt sa niekomu prispôsobovať.. boli sme tak párkrát, akože nie že by to bolo vyslovene že zle, ale bolo to príliš vyčerpávajúce, dohadovať sa kedy a kam, za koľko, v kuse udržiavať rozhovor.. toto mi úplne postačuje v bežnom živote celý rok, na dovolenke chcem ozaj robiť slobodne to, na co mám chuť ja a prispôsobovať sa iba a len režimu a tempu mojej najužšej rodiny, rozumej manželovi a deťom.

simona20201309
18. júl 2025

@anonym_autor s nami sa snažila jedna samotarka dat do reči a úprimne strašne nám to vadilo. My sme si prišli oddýchnuť ako partia a nie robiť spoločnosť nejakej single babenke. Bolo to také nasilne, neprirodzene a nepríjemné že sme kvôli nej odišli skôr z plaze
Neber si to osobne, ale asi by bol lepší nápad dat sa dokopy tie, s nejakou samotarkou

jamimo
18. júl 2025

@anonym_autor áno našli, v Karibiku z východného Slovenska a Chile. Vyplynulo to z vzájomných sympatií a humoru, keďže sme absolvovali spoločné výlety a aktivity. Vôbec to nebolo vtieravé ani nasilu. Dokonca pán z Chile bol na single dovolenke, asi 60 rokov, po anglicky vedel tak 5 slov, ale keď ma tľapkal po pleci a povzbudzoval na rybárskej lodi, keď som si myslela, že 🤮🤮🤮aj dušu a utieral tie grcky, mal šibalský úsmev a veľmi súcitno chápavý pohľad. (žiadne slová nebolo treba) Tak vzniklo jedno milé priateľstvo. Ináč do rezortov nechodíme a priateľstvá a nové kontakty vznikajú len tak spontánne potulkami svetom. 😉

jamimo
18. júl 2025
@simona20201309

@anonym_autor s nami sa snažila jedna samotarka dat do reči a úprimne strašne nám to vadilo. My sme si prišli oddýchnuť ako partia a nie robiť spoločnosť nejakej single babenke. Bolo to také nasilne, neprirodzene a nepríjemné že sme kvôli nej odišli skôr z plaze
Neber si to osobne, ale asi by bol lepší nápad dat sa dokopy tie, s nejakou samotarkou

@simona20201309 toto mala kamarátka na dovolenke. Nalepila sa na nich- vlastne na jej muža v bazéne nejaká single mamička s dieťaťom, ten celý happy sa s nimi prehral pol dňa. Kamoška zúrila nenormálne 🙄 A prečo bol on happy? Lebo pani mala malé dieťa, po ktorom on ešte stále túžil. Doma má už dospelé dvojičky a kamarátka odmietla mať 3 dieťa 🤷‍♀️

januska12323
18. júl 2025

Nie a keď sa na mňa niekto nalepí pekne mi lezie na nervy.

anonym_cef6eb
18. júl 2025

@anonym_autor ano nasli sme si na dovolenke kamoša pracovnika hotela 😃

vilma7
19. júl 2025

Ako dieťa áno, našli sme si...aj viackrát a potom sme si dohodli ďalší termín spolu (o rok v lete) a takto sme to robili par rokov.
Rodicia boli dokonca dotyčný rodinu aj cez celú republiku pozrieť.

Ja som bola ako dospelá v USA 3 mesiace, ale to bolo asi iné, nie dovolenka, a tiež som si našla s ktorými som roky udržiavala kontakt, Japonka mi bola aj na svadbe.
Teraz ako mam deti, sú ešte malé, tak skôr nie, venujem sa hlavne im..ale doma sme na ihriskách spoznali, zo škôlky atď.

janinah
19. júl 2025

Ano,ale to kamaratstvo skonci odchodom z dovolenky,kontakty nepytam,nedavam.

lasona
19. júl 2025

Áno hneď prvý večer sme sa zoznámili s jedným manželským párom. Každý večer sme trávili spolu. Ked odišli oni skôr, chýbali nám. A tento týždeň mame ist k nim na obed. Veľmi sa teším. 😘

ivik4
19. júl 2025

Niesom ziadny introvert,ale zacat sa s niekym kamaratit na dovolenke je pre mna nocna moru. Travit dovolenku s cudzimi ludmi.... 😑 ?

Len raz som sa s niekym spoznala,ked ma sama od seba oslovila jedna slovenka. Dovolenkou to aj skoncilo

marca12
19. júl 2025

@anonym_autor Na dovolenku si idem oddychnut a uzit plnohodnotny cas s rodinou. My si kamaratov nehladame. Ak sa niekto pripletie,pokecame,zabavime sa,ale neorganizujeme s nimi dalsie akcie.

anonym_3ed1e1
19. júl 2025

@anonym_autor nikdy nebolo cieľom mojich dovoleniek si na nich hľadať kamarátky. Raz som bola na dovolenke pár dní sama a jedna taká pani, ktorá si kamošky hľadala urputne, bola tak otravná, že som jej povedala, nech sa nehnevá, že potrebujem byť sama. Ak chcem byť na dovolenke s partiou, idem s partiou, občas chodíme s jedným manželským párom, ale v drvovej väčšine len s mužom, občas sama.

grof_monte_christo
19. júl 2025

Nie, nenašla, lebo som nehľadala. Na dovolenke chcem mať svoj kľud.

marsmykkok
19. júl 2025

Ja nie, lebo nemám záujem, ale vždy sa nájdu ľudia čo chcú sa zblížiť a združiť, teda ak má niekto záujem dá sa nájsť známych.

modra_kolobezka
19. júl 2025

Dovolenkujeme v zahranici a az na 1 dovolenku na Cypre sa nam stava, ze v nasom hoteli nie su takmer ziadni slovaci. Aj by som si po slovensky pokecala, ale nie je s kym. Prave sme sa vratili z dovolenky a zas sme boli v hoteli jedina slovenska rodina. Nemam ale ambicie vytvarat si kamaratstva, skor len s niekym raz za par dni nezavazne pokecat

simona20201309
19. júl 2025
@jamimo

@simona20201309 toto mala kamarátka na dovolenke. Nalepila sa na nich- vlastne na jej muža v bazéne nejaká single mamička s dieťaťom, ten celý happy sa s nimi prehral pol dňa. Kamoška zúrila nenormálne 🙄 A prečo bol on happy? Lebo pani mala malé dieťa, po ktorom on ešte stále túžil. Doma má už dospelé dvojičky a kamarátka odmietla mať 3 dieťa 🤷‍♀️

@jamimo keby som mala doma už dospelé deti a takto by sa zachoval môj muž, hneď po dovolenke by mal rozvodové papiere na stole. A to som zásadne za zachovanie manželstva ale toto nie! Maximálne poníženie a neucta k svojej žene. Chrapúň. Kľudne by som ho prenechala tej sliepke

procrastique
19. júl 2025

Raz sme sa spoznali a spriatelili s dánskym párom.
Spoznali sme sa tak, že sme si naraz cez rezort, kde sme boli ubytovaní objednali piknik. Potom náhodou sme si zas naraz a na rovnaký dátum objednali pozorovanie delfínov. A ku koncu pobytu nás dali naraz na stretnutie s manažérom hotela, aby sme mohli prípadne povedať nejaké pripomienky k pobytu. Povedali sme manažérovi čo sa nám páčilo/nepáčilo a následne sme si spojili stôl a zostali kecať celý večer a následne sme vždy chodili na večeru spolu.
Viac krát sme sa aj dohadovali, či náhodou neplánujeme dovolenku v rovnakom termíne, žeby sme si vybrali rovnaký rezort, zatiaľ ale zhoda nebola :D

zajinkakoni
19. júl 2025

@anonym_autor našli sme si minulý rok… resp mala dcéra si našla kamaráta, on bol s otcom na dovolenke. Ich životný príbeh nás dostal na kolena, odvtedy sme priateľmi. Aj u nás už boli.

karolinakr
19. júl 2025

ono to je dvojsečna zbran, ked si videla jednu časť Vypravej, kde sa Eva s Karlom zoznamili s 2 Čechmi, potom sa ich nemohli zbaviť..

ninusa221
19. júl 2025

Keď som bola mala tak som sa zoznámila s jednou babou tusim v grecku. V chorvatsku sme zas stretli starkinu sestru s manželom a deťmi 😀 a na Cypre zas doktorku z nášho mesta. Ale max sme prehodili pár slov, ale každý si robil čo chcel nestrávili sme spolu čas.

eviq
19. júl 2025

@anonym_autor ani nie, keď napríklad leží vedľa nás niekto na plazí, kto nám sadne, tak prehodime par viet, ale v zásade ja osobne nemám záujem sa spoznávať s inými ľuďmi. Môj muž je taky, ze jemu by to asi nevadilo. Raz, ešte ako bezdetni, sme sa spoznali s jedným párom a bolo fajn posedieť si spolu večer pri drinku. Ale cez som chcela mať samostatný program. Oni naopak čakali, že si budeme robiť spoločný program. Ak by som isla s kamoškami ešte ako slobodná, tak by som sa nejakej sympatickej spoločnosti nebránila. 🙂

eviq
19. júl 2025
@karolinakr

ono to je dvojsečna zbran, ked si videla jednu časť Vypravej, kde sa Eva s Karlom zoznamili s 2 Čechmi, potom sa ich nemohli zbaviť..

@karolinakr to znie zaujímavo, kde sa to da vidieť?

karolinakr
19. júl 2025
@eviq

@karolinakr to znie zaujímavo, kde sa to da vidieť?

@eviq toto si pozri, sranda
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10195164142...

Poměrně dramatické a smutné léto vylepší dovolená.
A tak se nejen Honzík ale i Karel s Evou podívají poprvé k moři! Cílem se má stát německý Prerov, a tak Josef, ač s těžkým srdcem, půjčuje Karlovi svého čtyřkolého miláčka, milované embéčko. Na cestě rodinka potkává rodinu Kohoutkových, kteří si Dvořákovy vyloženě oblíbí a „pronásledují" je potom na každém kroku. Karla s Evou to navzdory mírné krizi vztahu spojuje a vypadá to, že dovolená všem vyloženě prospívá, i když ani v Německu není o zajímavé situace nouze, třeba Karlův a Evin první pobyt na FKK nebo věčná snaha zbavit se přízně Kohoutkovic rodinky. Doma zatím Josef trne, zda se s jeho embéčkem v zahraničí nic nestalo, a kvůli tomu napětí se v noci stává náměsíčným. Nejprve si to nechce přiznat, poté zkouší všechny osvědčené tipy kolegů z práce, ale nakonec mu nezbyde, než navštívit psychologa... Po návratu z dovolené to vypadá na rodinnou idylku, ale v noci zvoní u bytu Dvořákových zvonek. Za dveřmi stojí zbitá a vyděšená Karlova sestřenice Renata... (Česká televize)

Strana
z2