Stačili by vám kvety ako dar od manžela k narodeninám?
Ako by ste zareagovali keby vam manzel kupil kvety. A daval by vam ich so slovami viem ze sa ti take nepacia ale kupil som ich a moja penazenka krvacala take boli drahe. Ide o 5 ruzi.
Potom nic ani obed ani vecera, proste den ako kazdy iny. Stacilo by vam to?
Vy ste si niektore dnes vypichli obe oci ked vidite len to ze dostala kvety ale uplne ignorujete jeho nechutny sprosty komentar k tomu?
S Vami sa bezne doma rozpravaju Vasi muzi ako s rohožkou tak preto Vam to pride normalne ?
Vy ste si niektore dnes vypichli obe oci ked vidite len to ze dostala kvety ale uplne ignorujete jeho nechutny sprosty komentar k tomu?
S Vami sa bezne doma rozpravaju Vasi muzi ako s rohožkou tak preto Vam to pride normalne ?
@ivik4 tak niektoré majú doma zjavne také "poklady", že za za kvet by dali život.. Nediv sa, bohužiaľ je takých hromada...
No evidentne niečo ti naznačuje 🙂
A ty musíš vedieť čo...
Ci ty si na neho skúpa,lakoma, nepríjemná ale určite nič pozitívne to nebude v jeho očiach
Tak asi by bolo fajn keby ti to mohol povedať aj priamo a nie obklukou 😀
Áno stačilo by mi 5 rúží, ale ten trápny komentár ako jeho peňaženka krvácala to by som mu dala vyžrať či mu nestojím ani za pár eur hovädo chlap, nemám rada tieto typy čo by si kvôli pár eur dali aj ruku odseknút, čo si mu na ten trápny komentár povedala, dúfam, že si nebola ticho?
No mna by to teda rozhodne nepotesilo a neviem ako to bolo po minule roky, lebo ved asi spolu nie ste prve narodeniny.. ale pokial je toto u vas normalne uz si si asi mohla zvyknut, pokial to normalne nebolo.. tak preco taka zmena? Ja sa vzdy snazim milovaneho cloveka obdarovat niecim cim ho potesim, tesi to aj mna.. taktiez moj partner ma na narodeniny prekvapil.. sme spolu len rok... teda nevedela som co cakat.. dostala som briliantove nausnice.. a este dalsie darceky.. kvety nie - lebo raz som povedala, ze ich nemam rada kedze to vnimam ako vyhodene peniaze...
@anonym_autor kto si neváži malo, nezaslúži si nič. Nechápem, ako môžeš byt tak nafukana a dozadujes sa toľko materiálna🫣 hanbila by som sa za raku reakciu.
@anonym_cf90bc tak sa hanbi.. ked nechapes. A evidentne ni necitas co pisem
@jaja20 ano zacinam si to uvedomovat aj ja.. ako nechapem o co mu ide.. kvety som dala do vody ved oni za to nemozu.. ale teda uz som mala aj krajsie narodky
@anonym_autor nevadilo, ale ja nemam za muza debila, ktory mi nedopraje a ma blbe reci. Kupuje mi darceky aj inokedy, nie len na narodky, tak keby aj skoncim s ruzami vobec mi to nevadi, aj ked za ruze su to podla mna zbytocne vyhodene prachy 😂 je to pako, prepac ..za tie slova, by som mu ich otrieskala o hlavu
@ivik4 modry konik zmenil nazov temy a kazdy cita len ten.. asi tak..
No evidentne niečo ti naznačuje 🙂
A ty musíš vedieť čo...
Ci ty si na neho skúpa,lakoma, nepríjemná ale určite nič pozitívne to nebude v jeho očiach
Tak asi by bolo fajn keby ti to mohol povedať aj priamo a nie obklukou 😀
@anonym_4ae183 ja som donho na narodky investovala viac ako 100 a mal pekny den.. vzdy
Áno stačilo by mi 5 rúží, ale ten trápny komentár ako jeho peňaženka krvácala to by som mu dala vyžrať či mu nestojím ani za pár eur hovädo chlap, nemám rada tieto typy čo by si kvôli pár eur dali aj ruku odseknút, čo si mu na ten trápny komentár povedala, dúfam, že si nebola ticho?
@zuzubb007 najprv ano lebo proste ... ale asi do pol hodiny som mu to povedala tak mi na to povedal ze si mam najst ineho ked chcem nieco ine.
@zuzubb007 najprv ano lebo proste ... ale asi do pol hodiny som mu to povedala tak mi na to povedal ze si mam najst ineho ked chcem nieco ine.
@anonym_autor veď práve niečo ti chce povedať to nieje len o darčeku
Takže na tvojom mieste by som zistila aký ma s tebou problém alebo aký ma problém vo vzťahu
Lebo svojej milovanej princeznej nedám kvety čo nemá rada a ešte pripomeniem aké boli drahé a ked sa ti nepáči nájdi si iného 🫣Takže kašli na kvety ale zameraj sa na to co je vo veci
a možno už to vieš lebo málokedy chlapi dávajú takéto obkluky,jedine ze by si bola hluchá slepá a uz nevie ako viac ti to dať najavo ale stále,,jemne,,
Kvety čo nemáš rada....🙂 😀 Dobrý nápad od neho
@anonym_autor
Áno mne 5 ruží stačí, nepotrpím si na dary, nevynucujem si ich ale ten komentár,bol cez čiaru, no zvyčajne máme vedľa seba človeka, ktorého sme si do života vybrali. Môj manžel pracuje v zahraničí, vždy keď príde domov čaká nás s dcérou nejaká pozornosť, veľmi často príde domov s kvetmi, s našimi obľúbenými sladkosťami, ktorými nám chce spraviť radosť a tiež veľmi často, keď je doma a ide na nákup tiež príde s kvetmi. My máme Vianoce skrz darčekov aj narodeniny celý rok od kedy sme spolu, lebo sme spolu radi už viac ako 20 rokov.
@anonym_autor si mu mala povedať, že si aj nájdeš, reálne ma ta prepáč, ale za úplne hovno, ešte toto povedať, ak nemáte neformálny funkčný vzťah pouvazuj či to má význam
Nie, nestačili by mi ruže, ani žiadne iné kvety, ktoré zvädnú za pár dní. Čo je to za darček, čo za pár dní vyhodíš do smetného koša?
5 ruží ako darček je ok, niesu ok tie reči okolo toho koľko ho to stálo
@anonym_autor 5 ruží je v pohode, skôr mi príde divny ten dodatok, že jeho peňaženka krvácala. Mňa môj vždy pozve na nejaké dobré jedlo aj kúpi nejaky darcek a k tomu sladkosť, ktorú mám rada .
@anonym_autor tu vôbec nejde o kvety k narodeninám.
Tvoj muž je hovado.Prečo si ešte stále s ním?
@anonym_autor Ahoj nejde o to,ze "len" ruze, ide o to co ti povedal k tomu a to o nom vypoveda ako si ta vazi. Keby ti tie ruze dal a k tomu povedal nieco pekne, objal ta, dal pusu, tak by ti to mozno neprislo,ze len ruze. Dolezite je, ci dar clovek da od srdca a prepac, ale to ako sa prejavil mi to tak nepride. Takze len tolko.
To že by mi dal len kvety by mi nevadilo, varila by mi tá pripomienka k tomu.
@anonym_autor kto si neváži malo, nezaslúži si nič. Nechápem, ako môžeš byt tak nafukana a dozadujes sa toľko materiálna🫣 hanbila by som sa za raku reakciu.
@anonym_cf90bc ty aj vôbec čítaš s porozumením ? chápeš pointu tohto zážitku ?
autorka nemá rada ruže - muž jej ich nielen že kúpi, nerešpektuje je vkus, ale ich ešte aj blbo okomentuje a vyhodí na oči aké drahé kvety kúpil. nikde autorka nesppomína že má nároky na drahé dary, nikde. jej by asi stačili aj kvety z lidla či tesca, ALE bez sprostých rečí.
@anonym_4ae183 ja som donho na narodky investovala viac ako 100 a mal pekny den.. vzdy
@anonym_autor Tak potom jasne, ze ocakavas viac ako 5 ruzi
Jeho penazenka zaplakala pri 40 max 50 €? Ubohe aj cely jeho kometar. Povedala by som, ze ti dal.najavo co k tebe citi, vratane kometara, ze si mas najst ineho.
Na jeho narodeniny by som mu dala nieco co nema rad. A ked sa mu nepaci nech si najde.niekoho ineho. 🤦♀️
Za tie peniaze ta radsej mohol zobrat do dobrej restiky.
@anonym_autor 5 ruzi z lasky by mi nevadilo s nejakym peknym vyznanim napriklad, 5 ruzi s takym drbnutym komentarom ano…
A na minule narodeniny si dostala co? Doteraz to boli krasne a hodnote dary a uzasny program a tieto narodeniny mu zrazu preplo?
@anonym_autor podľa mňa neide o to čo dostaneš ale akým spôsobom. Ja som na meniny od manžela dostala dezert tak, že mi ho hodil na linku pred odchodom do práce (boli sme pohadani) a povedal na a ukludni si nervy…hodila som to do kosa. Strašne ma to ponížilo. Keby mi povedal, zlatko kúpil som ti ku káve tvoj obľúbený dezert nech si osladis deň a vecer si pozrieme film a urobim praženicu…bola by som happy jak dva grepy… sposob je všetko…
Ja by som sa ho v tej vtipnej chvilke spytala, ci teda ked vie, ze to nemam rada a este sa stazuje na cenu, ci ma chcel len vytocit. Ci aj potesit. A den by isiel v duchu jeho odpovede. Bud by som ich drbla do kosa s komentarom, alebo to povazovala za vybavene. Nevadili by mi tie kvety, ze iba tie dostanem, zvycajne to tak mam aj ja, vadilo by mi to, ze uz v tom kvetinarstve ked nakupuje, nekupi aspon nieco co rada mam (pripadne nie ze vyslovene to nemam rada).
@anonym_autor mne by kvety stacili, ale ten komentar by som ayi nerozdychala
@anonym_autor Tak záleží od toho aké darčeky si dostávala predtým. Mne by kvety stačili, ale tie"vtipné"poznámky 😏🙄 Našťastie môj je na prekvapenia a,darčeky stvorený..

@anonym_autor buran. Nie kvôli kvetom, ale kvôli tým kecom okolo. By som mu ich ošľahala o hlavu s tým, nech si ich strčí do pr*dele.