icon

Ste verní vo vzťahu?

Dnes o 04:55

Povedzte úprimne, ste všetci verní vo vzťahu? Nedávno tu bol príspevok ako ma muž 2 milenky, pýtala som sa na to medzi známymi, muži bez problémov priznali, že sa to dá zvládnuť, pokiaľ ženy niesu finančné a časovo náročné. Ja osobne teda nedám ruku do ohňa za muza

Strana
z2
mandzula
Dnes o 11:18
@bruno1

@mandzula tak že patríš do klubu...Bola som neverná?

@bruno1 Áno, otázka však znela jasne - ste verní? Ide teda o prítomný čas.

bruno1
Dnes o 11:20
@mandzula

@bruno1 Áno, otázka však znela jasne - ste verní? Ide teda o prítomný čas.

@mandzula ale veď já nič ,nech ti to vydrží a manžel ti je verný.👋

bruno1
Autor odpoveď zmazal
anonym_de9122
Dnes o 11:21

Ja som nepodviedla nikdy ani terajšieho partnera ani tých pred ním .A nie preto ako tu niekto píše že by som bola menej atraktívna . Jednoducho je mi to proti srsti a nebudem robiť niekomu to čo mne samej by sa nepáčilo.Ak niekto nevie vydržať pri aktualnom partnerovu nemá sa viazať , ženiť sa , vydávať.Ak to vo vzťahu neklape najprv to skončím a potom si idem sadnúť na druhú stoličku.Nevedela by som sa pozrieť do zrkadla ani na svoje deti že som ich otca podviedla.Klobuk dole pred takými čo majú na to žalúdok

mandzula
Dnes o 11:22
@bruno1

@mandzula ale veď já nič ,nech ti to vydrží a manžel ti je verný.👋

@bruno1 To už je na ňom, ja mu pištoľ pri hlave nedržím.

anonym_0142ce
Dnes o 11:23
@ivanztt

@anonym_0142ce Preco? Sme pritom spolu, nieje to nasilu, tajne...a je to obcasne, nie kazdy vikend

@ivanztt pre normálnych manželov je to grc

anonym_d4be78
Dnes o 11:47

@anonym_autor ano, som verna a moj muz mi je tiez verny. A ano, poznam aj takych, co podvadzaju, zvacsa muzov.

anonym_dfc6dc
Dnes o 11:51

Nikdy som muža nepodviedla, hnusí sa mi to. Keď máme vo vzťahu problémy, tak ich komunikujeme obaja. S mužom sme takmer stále spolu, takže by som za neho ruku do ohňa dala. Vieme svoje heslá do telefónov, používame bežne jeden druhého mobil a aj účty máme prepojené, takže by ma extrémne prekvapilo, keby je neverný. Naštastie osobne nepoznám nikoho kto podvádza alebo o tom neviem.

anonym_75875f
Dnes o 15:21

Nakoľko viem aké počty prostitútok sa uživia v BA a koľko cca zarábajú, je mi jasné že gro mužov v BA chodí za ženskými. Či už platene alebo neplatene.

anonym_5ccdf4
Dnes o 18:06
@qrstxyz

@anonym_5ccdf4 hovadina. Z môjho pozorovania neverní bývajú tí menej atraktívni, menej úspešní ľudia. Predstav si, že si úplný loser a zrazu si nájdeš partnera/partnerku, čo je o niekoľko levelov vyššie. Tvoje sebavedomie vystrelí do výšin a začneš vymýšľať, budeš chcieť viac a viac. A preto aj podvedieš, keď sa ti naskytne príležitosť. Samozrejme, netvrdím, že vždy je to tak, ale z môjho okolia tak usudzujem.

@qrstxyz loser si ťažko nájde partnera o niekoľko levelov vyššie. Leda v rozprávke.

marca12
Dnes o 18:21

@anonym_autor Ja som verna a zatial sa ani moj muz nejavi,ze by mal milenku. Ak aj ma,vie to dobre skryvat,lebo ja som tak vnimava,ze akukolvek zmenu by som si asi vsimla. Robim s muzmi,poznam ich spravanie a viem ako sa spravaju a klamu svoje zeny. Moj by ani nemal kedy podvadzat. Na druhej strane nie som naivna a pocitam aj s takou variantou,ale zijeme v pritomnosti. Nezaoberam sa tym,ci podvadza alebo nie. Verime si,nesklamal moju doveru a dufam,ze to tak este dlho aj ostane.

svokrinjazykmonika
Dnes o 18:28

@anonym_autor ja som verná aj môj muž. Nepochybujem.

anonym_a8bff4
Dnes o 18:41

@anonym_autor áno, som a aj môj muž mi je verný … ale obaja sme už v druhom manželstve. Stretli sme sa v čase, keď sme boli obaja v nefunkčnom vzťahu. Teraz mame obaja pocit, že sme našli toho pravého/tu pravú. Už to spolu ťaháme dosť dlho, takže nie sme najmladší. Preto si dovolím povedať, že vo fungujúcom vzťahu nevera nepripadá do úvahy. Keď sú dvaja jeden tím a starajú sa o potreby toho druhého ako o svoje vlastne, neexistuje tretia osoba, ktorú by medzi seba pustili. Ak však vzťah na 100% nefunguje, je nevera otázkou príležitosti. Proste čo človek nedostáva doma, mu možno ponúkne niekto iný a on sa mozno nechá zlákať…

kassandra25
Dnes o 19:01
@anonym_8eceb7

@katpizur to je blbost , osobne nepoznam muza ktory by svoju zenu nepodvadzal

@anonym_8eceb7 ja poznam muza, co svoju zenu nepodvadzal, ale vypodvadzala ho ona, niekolkokrat, tak sa rozviedli

bruno1
Dnes o 20:23
@anonym_a8bff4

@anonym_autor áno, som a aj môj muž mi je verný … ale obaja sme už v druhom manželstve. Stretli sme sa v čase, keď sme boli obaja v nefunkčnom vzťahu. Teraz mame obaja pocit, že sme našli toho pravého/tu pravú. Už to spolu ťaháme dosť dlho, takže nie sme najmladší. Preto si dovolím povedať, že vo fungujúcom vzťahu nevera nepripadá do úvahy. Keď sú dvaja jeden tím a starajú sa o potreby toho druhého ako o svoje vlastne, neexistuje tretia osoba, ktorú by medzi seba pustili. Ak však vzťah na 100% nefunguje, je nevera otázkou príležitosti. Proste čo človek nedostáva doma, mu možno ponúkne niekto iný a on sa mozno nechá zlákať…

@anonym_a8bff4 takže svoje prvé manželstvá ste ukončili neverou ,so svojím súčastným manželom?

anonym_5ccdf4
Dnes o 21:08
@bruno1

@anonym_a8bff4 takže svoje prvé manželstvá ste ukončili neverou ,so svojím súčastným manželom?

@bruno1 nieeee. 😁😁

anonym_e44cca
Dnes o 21:17

Bola som verná dlhé roky..cca 10r manželstva,13 spolocnych rokov.. hrozne zásadová,hrozne som odsudzovala neveru a nevernikov a videla všetko čierno-bielo.. až kym som sa nedostala až sem…teraz mám milenca a vediem dvojitý život…manžel vie že ho neľúbim. odkedy mám toho druhého, s ním nespavam (to by som nedokázala)..najnovšie sme sa dohodli na rozchode (nie rozvode)….zijeme vedľa seba ako kamosi a snad sa nám podarí v dobrom aj rozísť ..o milencovi nevie..nikomu by to nepomohlo…

jblheart
Dnes o 21:20
@anonym_e44cca

Bola som verná dlhé roky..cca 10r manželstva,13 spolocnych rokov.. hrozne zásadová,hrozne som odsudzovala neveru a nevernikov a videla všetko čierno-bielo.. až kym som sa nedostala až sem…teraz mám milenca a vediem dvojitý život…manžel vie že ho neľúbim. odkedy mám toho druhého, s ním nespavam (to by som nedokázala)..najnovšie sme sa dohodli na rozchode (nie rozvode)….zijeme vedľa seba ako kamosi a snad sa nám podarí v dobrom aj rozísť ..o milencovi nevie..nikomu by to nepomohlo…

@anonym_e44cca Také by si nemala písať ! V tejto diskusii sa upaľujú muži ! 👍😀

Strana
z2