icon

Ste verní vo vzťahu?

Včera o 04:55

Povedzte úprimne, ste všetci verní vo vzťahu? Nedávno tu bol príspevok ako ma muž 2 milenky, pýtala som sa na to medzi známymi, muži bez problémov priznali, že sa to dá zvládnuť, pokiaľ ženy niesu finančné a časovo náročné. Ja osobne teda nedám ruku do ohňa za muza

Strana
z3
anonym_85b0da
Dnes o 08:23

@anonym_autor môjho by žiadna iná nechcela 🤣

bruno1
Dnes o 09:44
@anonym_a8bff4

@bruno1 áno

@anonym_a8bff4 tak že tiež patríš do klubu ....Podviedla som podviedol som.😉

bruno1
Dnes o 09:47
@karolinakr

@bruno1 a čo si ty vyšetrujuca inkvizicia?

@karolinakr 😁😁😁to nie som ,len ma zaujímajú tie pohnútky čo ich ženy , k tomu viedlo.O mužoch je tu už dávno vytvorená mienka ...Všetci sú to kurevníci.

anonym_a8bff4
Dnes o 10:01
@bruno1

@anonym_a8bff4 tak že tiež patríš do klubu ....Podviedla som podviedol som.😉

@bruno1 však netvrdím, že nie. Snažím sa vysvetliť, že ak je vzťah na houby, tak je veľká šanca, že k nevere príde. Ak je vzťah taký, ako ma byt, tak neexistuje tretia osoba, ktorá by to mohla zmeniť.

autor
Dnes o 11:56
@anonym_e44cca

Bola som verná dlhé roky..cca 10r manželstva,13 spolocnych rokov.. hrozne zásadová,hrozne som odsudzovala neveru a nevernikov a videla všetko čierno-bielo.. až kym som sa nedostala až sem…teraz mám milenca a vediem dvojitý život…manžel vie že ho neľúbim. odkedy mám toho druhého, s ním nespavam (to by som nedokázala)..najnovšie sme sa dohodli na rozchode (nie rozvode)….zijeme vedľa seba ako kamosi a snad sa nám podarí v dobrom aj rozísť ..o milencovi nevie..nikomu by to nepomohlo…

@anonym_e44cca nedokázala? Viem o ženách co spavaju s mužom aj milencom. Chlapi komplet všetci spia s oboma, aj keď milenke budú tvrdiť, že so ženou nič nemajú, ale to len naivky tomu veria

bruno1
Dnes o 14:10
@anonym_a8bff4

@bruno1 však netvrdím, že nie. Snažím sa vysvetliť, že ak je vzťah na houby, tak je veľká šanca, že k nevere príde. Ak je vzťah taký, ako ma byt, tak neexistuje tretia osoba, ktorá by to mohla zmeniť.

@anonym_a8bff4 z tým prvým súhlasím,ak je tu vo vzťahu na nič ,tak sa hneď pritrafí.S tým druhým že keď ja to O.K.vo vzťahu tak nemá tretí šancu ...Nesúhlasím .Veď práve tu na MK píše veľa žien ,ako majú doma 100% muža ,čo by jej modré z neba zniesol ,skvelý otec ,no ááále prišiel do práce TEN 101%...motýliky lietajú jako blázon,chémia ..Duslo Šala je proti tomu prd,iskry ako v trafostanici.A chudák manžel ,pre parohy ,cez dvere neprejde.😁😉😉

anonym_a8bff4
Dnes o 14:28
@bruno1

@anonym_a8bff4 z tým prvým súhlasím,ak je tu vo vzťahu na nič ,tak sa hneď pritrafí.S tým druhým že keď ja to O.K.vo vzťahu tak nemá tretí šancu ...Nesúhlasím .Veď práve tu na MK píše veľa žien ,ako majú doma 100% muža ,čo by jej modré z neba zniesol ,skvelý otec ,no ááále prišiel do práce TEN 101%...motýliky lietajú jako blázon,chémia ..Duslo Šala je proti tomu prd,iskry ako v trafostanici.A chudák manžel ,pre parohy ,cez dvere neprejde.😁😉😉

@bruno1 ak nemá žena motýliky v bruchu zo svojho chlapa, tak to nie je 100% … nestačí žiť s niekým, koho mám rada… musím ho milovať… ak toto nie je, zbytočne je chlap dobrý… byt dobrý proste nestačí… ľudia často klamu sami seba.

pr85
Dnes o 14:43

@anonym_autor Áno som verný. Vôbec ma neláka byť neverný, nechýba mi to. Je to podporené aj mojím náboženským presvedčením. A strachom pred pohlavnými chorobami.

bruno1
Dnes o 15:05
@anonym_a8bff4

@bruno1 ak nemá žena motýliky v bruchu zo svojho chlapa, tak to nie je 100% … nestačí žiť s niekým, koho mám rada… musím ho milovať… ak toto nie je, zbytočne je chlap dobrý… byt dobrý proste nestačí… ľudia často klamu sami seba.

@anonym_a8bff4 a to sa dá mať napr. po 15-20 rokoch motýliky v bruchu?Podľa tvojho výkladu tie slová pred oltárom ,alebo pred štátnym znakom sú len prd? Treba ich doplnyť o ...Kým nás smrť nerozdelí ,alebo nepríde niekto 101%,alebo mladší,alebo neokukaný,alebo krajší,alebo zábavnejší,alebo milší,alebo....alebo......atď.😁

nama94
Dnes o 15:32
@anonym_ace4c2

@anonym_autor zial, ja mam par znamych a kamosiek, ktore nemaju tusenia, ze ich muzi podvadzaju. Maju pocit, ze doma im to funguje. Nemiesam sa do toho, je to smutne. Kedze mame spolocnych znamych, tak o nejakych pletkach ich muzov som sa dozvedela 🙄 cize nemyslim si, ze je pravidlo, ze spokojny muz doma je verny. Prave naoko ti, o ktorych by som ani ja nepovedala, skveli tatikovia, manzelia a aj tak hladaju aj inde prilezitosti....

@anonym_ace4c2 práve preto sú skvelý tatkovia a manželia lebo majú dopamín z inakade...môj keď ma podvádzal tiež zázračné nejak ožil viac sa staral asi aby som si nič nevšimla

anonym_a8bff4
Dnes o 16:31
@bruno1

@anonym_a8bff4 a to sa dá mať napr. po 15-20 rokoch motýliky v bruchu?Podľa tvojho výkladu tie slová pred oltárom ,alebo pred štátnym znakom sú len prd? Treba ich doplnyť o ...Kým nás smrť nerozdelí ,alebo nepríde niekto 101%,alebo mladší,alebo neokukaný,alebo krajší,alebo zábavnejší,alebo milší,alebo....alebo......atď.😁

@bruno1 áno, dá sa to. S druhým manželom sme spolu už 17 rokov a stále tie motýle z neho mám. Už nie je najmladší, aj vlasy už pomaly viac nemá ako ma.. a predsa je pre mňa ten najsexi chlap na svete. Lebo sexapeal je viac ako výzor. Je to to všetko, čo je len naše… naše interne vtipy, naše zážitky, naše krízy, ktoré sme prekonali, nás rešpekt jeden k druhému, naše suznenie duši… za žiadneho zajačika by som ho nevymenila…a toto musí byt vzájomne… je ťažké niekoho takého nájsť. Ja som sa 1.x vydávala veľmi mladá, veľmi som svojho prvého muža milovala, lenže on mňa nie. Ja som mu túžila zniesť modré z neba, on nebol ochotný obetovať pre mňa nič. Jemu zrejme stačilo, že ho tak veľmi milujem… neviem. Ale po pár rokoch som sa cítila ako prázdna studňa… chcela som byt s ním až kým nás smrť nerozdelí… ale pochopila som, že jedine ak svoj život pretrpím… a na to si zasa samu seba príliš vážim…

anonym_0012e0
Dnes o 16:34
@anonym_1ce4ca

@anonym_8eceb7 to máš teda dosť biednu spoločnosť 🙈.

@anonym_1ce4ca alebo ty dosť naivné predstavy o mužoch 😀

anonym_0012e0
Dnes o 16:37

Už tu podobné témy boli. Áno muži podvádzajú, všetci muži ktorí majú príležitosť podvádzajú. Zmierte sa s tým konečne a ak chcete byť v spokojnom manželstve tak nepátrajte, neriešte a spokojne nažívajte v sladkej nevedomosti. Čo oči nevidia srdce nebolí

anonym_7705e8
Dnes o 16:42
@katpizur

Netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca, su chlapi, ktory by nedokazali byt neverni a nemali by ani na to cas. Pokial maju vsetko to, co potrebujuj so svojou zenou tak podla mna nemaju dovod hladat inu zenu

@katpizur toto je naozaj naivná predstava... Máme aj v našom okolí pár, ktorý by nikto na neveru netipoval, pretože to zázemie, ktoré si vytvorili a to v akej harmónii žijú (po všetkých stránkach), proste si povieš, že by to bola úplná blbosť. A pritom sa to deje... On sám sa môjmu mužovi zdôveril, že svoju ženu by nosil na rukách, že nikdy neohrozí manželstvo, rodinu, ale proste si ešte potreboval dokázať, že vie zbaliť mladú laň, zažiť dobrodružstvo (on má 40+)😖 Takže teraz veľmi dúfame, že bude mať aspoň toľko rozumu, aby sa nezaláskoval a robil to tak, aby sa to nedozvedela, pretože na to, aby sme jej to povedali, ani jeden z nás nemá srdce. Ju by to zabilo, doslova🙏 A svojho manžela som preventívne varovala, že keby ho chcel následovať a dozviem sa to, tak som vdova😎😂 Ja len že toto sa deje aj bez toho, aby muselo vo vzťahu niečo škrípať. Je to proste len ich lovecký pud alebo ako to nazvať😖

anonym_f9503b
Dnes o 16:43
@katpizur

Netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca, su chlapi, ktory by nedokazali byt neverni a nemali by ani na to cas. Pokial maju vsetko to, co potrebujuj so svojou zenou tak podla mna nemaju dovod hladat inu zenu

@katpizur aj tí čo majú všetko vo vzťahu a sú spokojní so svojou ženou, aj takí podvádzajú. Doslova a do písmena "mám najlepšiu ženu na svete a veľmi mi na nej záleží" a deň ide do bordelu a drb obrába kolegyňu . Poznám takých veľa. Robím v mužskom kolektíve a žalúdok sa mi obracia keď to počúvam. A na monitoroch fotky rodinky.

anonym_b330d0
Dnes o 16:48

Podvádzajú aj takí, o ktorých by ste to nikdy nepovedali. Správajú sa ako ťuťkovia, ale nikdy neodmietnu, ak sa naskytne príležitosť.

anonym_f9503b
Dnes o 16:50
@anonym_ae921b

Konkretne ja som nikdy nepodviedla snubenca ani on mna. V tomto si verime a nikdy som nemala najmensi dovod pochybovat. To je o povahe. Ak je niekto nevernik tak bude podvadzat, nezavisi ci sa ma vo vztahu dobre alebo zle, proste ma v sebe tie sklony k nevere 💁

@anonym_ae921b ako preboha môžeš vedieť že ani on teba. Možno máš pravdu, ale NIKDY to nemôžeš vedieť určite. Jedine že by si ho doma k radiatoru priviazala.

moonlight1210
Dnes o 16:55
@anonym_ace4c2

@anonym_autor zial, ja mam par znamych a kamosiek, ktore nemaju tusenia, ze ich muzi podvadzaju. Maju pocit, ze doma im to funguje. Nemiesam sa do toho, je to smutne. Kedze mame spolocnych znamych, tak o nejakych pletkach ich muzov som sa dozvedela 🙄 cize nemyslim si, ze je pravidlo, ze spokojny muz doma je verny. Prave naoko ti, o ktorych by som ani ja nepovedala, skveli tatikovia, manzelia a aj tak hladaju aj inde prilezitosti....

@anonym_ace4c2 mam rovnake skusenosti. Zatial kazdy jeden muz, aj o ktorych by som to naozaj ja osobne nepovedala, ma, ci mal nejaku pletku. Jednu, dve, niektori kludne bez ostychu skusaju v kazdom pristave, kam pridu, ini pestuju rovno dlhodoby vztah popri manzelstve.

Takze co sa tyka muzov, na verneho som este nenarazila. Vzdy po case som ostala sklamana, ze aj ten, aj henten. A pritom tak pekne hovoria o manzelke, detoch, najlepis manzelia, co si vazia rodinu. Ale nenechat si ujst prilezitost nedokazali.
Teda ano, narazila som aj na vernych, ale ti boli neuspesni u inych zien okrem manzelky. No skusali to, aj ked bez uspechu.

anonym_f9503b
Dnes o 16:57
@anonym_37bc9c

Ja mám v okolí tiež dosť neverníkov, uvádzam 1 príklad, vypisoval mi 1 muž z rodiny (nechcem konkretizovať) a posielal fotky viete čoho (keby som to nestopla, tak by to zašlo dalej), ktorý sa pred rodinou tvári aký je vzorný otec a manžel, venuje sa deťom a po nociach vypisuje iným ženám..no nepovedali by ste to vôbec na neho, povedali by ste, že on je verný na základe jeho pretvárky. Keď písal mal vypité samozrejme, často chodí preč na pár dní a tak si viete predstaviť…jeho žena mu verí:/ Dostane drahý darček, idú na pár dovoleniek a je spokojná…

@anonym_37bc9c nápodobne. Odkedy som sa rozviedla, vyrojilo sa kopec mužov ktorí ma balia. Časom som zistila, že všetci mali doma manželky / partnerky. Ale oni veselo išli po mne a chceli sex. Jeden sa dokonca aj zaľúbil do mňa 🙈
A ich ženy na FB veselé fotky rodinky pridávali aj s vysmuatym tatinkom. 🙈
Úplne slušní chlapi podotýkam, na úrovni,žiadni sedlaci.

bruno1
Dnes o 17:36
@anonym_a8bff4

@bruno1 áno, dá sa to. S druhým manželom sme spolu už 17 rokov a stále tie motýle z neho mám. Už nie je najmladší, aj vlasy už pomaly viac nemá ako ma.. a predsa je pre mňa ten najsexi chlap na svete. Lebo sexapeal je viac ako výzor. Je to to všetko, čo je len naše… naše interne vtipy, naše zážitky, naše krízy, ktoré sme prekonali, nás rešpekt jeden k druhému, naše suznenie duši… za žiadneho zajačika by som ho nevymenila…a toto musí byt vzájomne… je ťažké niekoho takého nájsť. Ja som sa 1.x vydávala veľmi mladá, veľmi som svojho prvého muža milovala, lenže on mňa nie. Ja som mu túžila zniesť modré z neba, on nebol ochotný obetovať pre mňa nič. Jemu zrejme stačilo, že ho tak veľmi milujem… neviem. Ale po pár rokoch som sa cítila ako prázdna studňa… chcela som byt s ním až kým nás smrť nerozdelí… ale pochopila som, že jedine ak svoj život pretrpím… a na to si zasa samu seba príliš vážim…

@anonym_a8bff4 a nemáš tak trochu obavu ,že ti neveru KARMA vráti?Já by som sa bál ,ak by som manželku podviedol,ani nie tak jej ,ako karmy.Inak ja som 27 rokov ženatý a 30 rokov spolu,v prvom manželstve so ženou.

Strana
z3