icon

Ste verní vo vzťahu?

20. jan 2026

Povedzte úprimne, ste všetci verní vo vzťahu? Nedávno tu bol príspevok ako ma muž 2 milenky, pýtala som sa na to medzi známymi, muži bez problémov priznali, že sa to dá zvládnuť, pokiaľ ženy niesu finančné a časovo náročné. Ja osobne teda nedám ruku do ohňa za muza

Strana
z4
bruno1
Dnes o 07:06
@karolinakr

sranda, muži sice všetci podvadzaju akože, ale sami sa k nevere stavaju uplne inač a je to otazkaich cti, v prankoch, kde bol nabeh na neveru, by sa dobili k smrti a neviem si predstavit mužske forum, kde sa potlapkavaju po pleci a chlacholia, že všetky ženy podvadzaju, zvyknite si a čo oči nevidia, to srdce neboli...skôr sa mi zda, že parohači su terčom velkeho posmechu

@karolinakr to sa ti nezdá to je pravda.Len tak námatkovo ,koľko poznáš vtipov o mužoch paroháčoch?Kniha by sa mohla vydať. A koľko vtipov na ženy ,ktoré podvádza manžel?Já nepoznám ani jeden.Dokonca nie je aní výraz pre podvádzanu ženu.Muž je hneď Paroháč.Koľko filmov ,komédii je natočených o podvádzaných mužoch.Film ,kde podvádza žena sa volá ,,Romantický,pričom čo je romantické na tom že ten druhý trpí .Minule bola celá šnúra filmov ,kde sa manželky pomstili mužom ,za podvádzanie.V opačnom garde ,taký film nie je .V podstate všetký tie Pilccherovky a Evitovky ,sú o ušlachtilosti podvádzania ŽIEN.🙄

anonym_cebcac
Dnes o 07:25

Nebola som neverná, hnusia sa mi nevernici, hnusia sa mi ľudia, ktorí doluezajú aj keď vedia, ze druhý je vo vzťahu a tak by som s takými ani nevedela byt neverná...ale zistila som , ze muž si niečo začína..už nie je pre mňa tým, čím by mal byť, ale aj tak som nepodviedla(mohla som) už len kvôli sebe, urobiť zo seba špinu pred samou sebou nechcem. Ale dopriala by som mu to, no nedokážem.

Strana
z4