Ste verní vo vzťahu?
Povedzte úprimne, ste všetci verní vo vzťahu? Nedávno tu bol príspevok ako ma muž 2 milenky, pýtala som sa na to medzi známymi, muži bez problémov priznali, že sa to dá zvládnuť, pokiaľ ženy niesu finančné a časovo náročné. Ja osobne teda nedám ruku do ohňa za muza
@anonym_autor Vy všetci, čo tu podvadzate, by ste si mali dať spraviť testy na pohlavné choroby. To je daň za vašu neveru.
@dahliaa Skutočne veriaci moslim by si ju vzal za druhú ženu.
@pr85 Přesně tak (pokud by jí tedy měl opravdu rád a bylo by to v jeho možnostech) + by se samozřejmě jednalo o ženu, se kterou je možné uzavřít manželství. Jen stále nevím, kde jsem koho pobízela k nevěře. Uživatelka se už neozvala, jen něco slepě plácla. 🙄
@anonym_75875f odkiaľ máš také presné informácie? Si sexworkerka?
@pr85 5 rokov som robila operátorku (osoba čo dvíha telefón a zdržuje kktov na dráte aby počkali, kým predošlý opustí izbu ) pre privát, kde bolo v podstate non-stop 5 bab.
Fiii tak tu vznikla zaujimava diskusia. Ludia tvrdiaci,ze nemoze existovat verny chlap (uz neviem ci myslia aj verna zena?) versus druha strana. Vela veci sa tu zjednodusuje,su unahlene a nelogicke zavery.
Myslim ze dnes je vela ludi co nema pevny,trvaly vztah ktory by ich aj uspokojoval. Ale to neznamena ze neexistuju spokojni ludia , ktori su a maju v plane ostat verni. A ziju si spokojne. To neznamena ze neriesia problemy, ze nie su tazsie dni. Ale ked viem preco s partnerom som, nie je to nevyzrety sebec, nieco sme spolu v zivote prezili co patri len nam dvom a tvori to pevny zaklad vztahu potom mozu existovat vztahy bez nevery.
Moze nastat aj poznanie ,ze vztah sa zmenil,neplni funkciu...ale dnes uz svet prinasa moznosti,zeny su nezavislejsie....takze ak je niekto cestny voci partnerovi ale aj voci sebe,nebude ostavat vo vztahu ktory ho nici ale najprv ho slusne ukonci. Potom tiez k nevere nedochadza.
Stale myslim ze je to tak trocha vecou moralky a sebahodnoty
Fiii tak tu vznikla zaujimava diskusia. Ludia tvrdiaci,ze nemoze existovat verny chlap (uz neviem ci myslia aj verna zena?) versus druha strana. Vela veci sa tu zjednodusuje,su unahlene a nelogicke zavery.
Myslim ze dnes je vela ludi co nema pevny,trvaly vztah ktory by ich aj uspokojoval. Ale to neznamena ze neexistuju spokojni ludia , ktori su a maju v plane ostat verni. A ziju si spokojne. To neznamena ze neriesia problemy, ze nie su tazsie dni. Ale ked viem preco s partnerom som, nie je to nevyzrety sebec, nieco sme spolu v zivote prezili co patri len nam dvom a tvori to pevny zaklad vztahu potom mozu existovat vztahy bez nevery.
Moze nastat aj poznanie ,ze vztah sa zmenil,neplni funkciu...ale dnes uz svet prinasa moznosti,zeny su nezavislejsie....takze ak je niekto cestny voci partnerovi ale aj voci sebe,nebude ostavat vo vztahu ktory ho nici ale najprv ho slusne ukonci. Potom tiez k nevere nedochadza.
@efka77 pekne napísané a suhlasim
@anonym_6139b7 mám znamu, ktorá mala ženatého milenca. S manželkou mali malé bábätko a on ho chodil "kocikovat" . S kočíkom išiel k tej milenke, dieťa dali spať na balkón v kocari a oni sexovali v spálni. Potom prišiel domov a manželka šťastná , akého úžasného muža má, ktorý 2 hodiny kočíkuje.
A takýchto toooolkych poznám.
@anonym_f9503b ja viem tiež 2 bizardné príbehy. K jednej chodil do bytu zverolekár k psikovi a mal s.ňou vztah. Obaja zadani
Druhá prišla k podriadenému k bytovke niečo súrne vybaviť, on zišiel dole a v chodbe pod schodiskom k pivniciam si to rozdali. Fantázií sa medze nekladú. Ďalša, šéfova manželka, tiez mala vztah s podriadeným, dokonca manžel to toleroval, ani ho neprepustil a čakal, kedy to skončí. Skončilo, odľúbili sa. Všetci ostali vo svojich manželstvách.
@efka77 morálka je už dávno.na ústupe. A nielen čo sa vernosti týka. Najmarkantnejšie je to v politike. Tam sa morálka stratila už pred 35 rokmi.
@efka77 morálka je už dávno.na ústupe. A nielen čo sa vernosti týka. Najmarkantnejšie je to v politike. Tam sa morálka stratila už pred 35 rokmi.
@anonym_0142ce zasa hovoris vseobecne. Verim ze ludi o ktorych pisem je vela. Rovnako ako za vzorku ludi nemozem brat poslancov rovnako to plati vsade inde.
Viem co zijem a viem ze nie som jedina na svete
Nie som ale naivna,viem ze vela ludi zije sebecky,ale to neznamena ze su taki vsetci. Preto si treba vybrat partnera ktory zdiela rovnake hodnoty.....a skusit to...
Takí, čo radi menia partnerky, či partnerov, nech zostanú slobodní a užívajú si striedanie partnerov. Neublížia tým žene a hlavne deťom. Vzťah po zistení nevery už nikdy nebude v normále ak sa nerozídu. Načo hazardovať so šťastím svojej rodiny?
Takí, čo radi menia partnerky, či partnerov, nech zostanú slobodní a užívajú si striedanie partnerov. Neublížia tým žene a hlavne deťom. Vzťah po zistení nevery už nikdy nebude v normále ak sa nerozídu. Načo hazardovať so šťastím svojej rodiny?
@evkatk zijes v 19. stotoci? Ludia sa podvadzaju, drviva vacsina o tom vie. Manzelske pary kde aj muz aj zena strieda milenky a milencov. Dokonca spavaju po ze chrbat s kamararmi vlastneho muza. Ten pocit ked si s kamaratmi a dvaja ti pretahuju zenu a ty ani sajnu o tom.

@enmery ??? Kde jsem koho povzbuzovala v nevěře? Máš to nejaký pomotaný... 🤦🏻♀️ Ne, muslim (skutečně věřící) nemože a nedělá. 😉
@dahliaa Skutočne veriaci moslim by si ju vzal za druhú ženu.