Stojí za to pokračovať v snahe o vzťah?
Chcel by som sa opýtať na váš názor ohľadom mojej situácie. Pred nejakým časom som na jednej akcii stretol dievča. Oslovila ma ako prvá, chvíľu sme sa rozprávali a nakoniec mi sama dala kontakt. Považoval som to za dobrý znak, a tak som jej neskôr zavolal, či by sme sa nestretli. Súhlasila, ale stretnutie nakoniec nevyšlo. Neskôr mi priznala, že len tak s hocikým von nechodí a najprv si ma chce „oťukať“.
Sme v kontakte už viac než mesiac, voláme spolu asi 1-2× týždenne, ale stále sa mi ju nepodarilo dostať von ani len na kávu. Nie je to tak, že by sme nemali čas – obaja máme pracovné dni nabité, takže jedinou možnosťou sú víkendy, ale aj tie sú problematické. Skôr mi chýba väčšia iniciatíva z jej strany. Viackrát som ju pozval, nikdy ma priamo neodmietla, no vždy skôr zaujala neutrálny postoj.
Viem, že chlap by mal byť ten, kto ženu dobýja, ak ma o ňu reálne záujem ale čo ak dobýva nedobytnú pevnosť? Nechcem strácať čas, ak som pre ňu len „kamoš“, s ktorým sa raz za čas rada porozpráva. Mám pocit, že to pomaly skĺzava do kamarátskej roviny. Na jednej strane sa s ňou dobre rozpráv ale chcem aby sa to niekam posunulo – z jej strany to tak zatiaľ nevyzerá.
Čo by ste robili na mojom mieste? Mám pokračovať v komunikácii ako doteraz, alebo sa jej priamo opýtať, kedy sa teda reálne stretneme? A ak bude váhať, tak jednoducho to ukončiť?
Za mna druhá možnost. Čakas už dlho. Ona sa možno len takto bavi a možno nie si jediný, koho takto tahá za nos.
A sorry, ale len tak ist s niekým von predsa nie je nic intimne, nechápem, o ake "otukanie" jej ide...
Keby mala záujem tak na to rande pôjde.
stretnete sa vonku, oslovi ta prva a aj tak nechce s tebou na kavu. Pre mna divne. Jednaj na rovinu. Ved 1 stretnutie z vas este neurobi oficialny par.
Za mna nema zaujem, alebo ma prekazku, o ktorej nechce hovorit (oficialny vztah napriklad). Hoci zaciatok medzi vami iniciovala ona sama.
Spytaj sa jej tentoraz priamo kedy chce ist. Nech da ona termin (nie o mesiac).
Ak bude davat neurcity, alebo da aj konkretny, ale potom sa z toho zacne vykrucat, tak to ukonci.
Nielen muzi, ale i zeny mozu byt zadane.
Mozno len bola na nejakej akcii sama a bola trochu viac odvazna.
A flirtovat potom po telefone je jedna vec (to sa da uzivat si relativne dlho, taky virtualny “vztah”), realne sa zacat stretat uz druha.
Nemá záujem, drží ťa v zálohe, je zadaná....aj neviem ako nesmela žena by si našla čas na jedno stretko keby ma záujem
No potrebuje si ťa okukat ako tovar v obchode,ak sa nevyskytuje nejaký značkový kus,budeš dobrý aj ty.😉Nrstracaj s ňou čas.
Poznáte sa mesiac.. ako keby ste sa poznali 3 a viac mesiacov a nestretávali sa, pritom mali voľný čas, tak by to bolo divné. Mesiac je fakt malo. Vážne može mať toho dosť v práci, v rodine atď,, kus trpezlivosti by trebalo, keď ti za to stojí.
Alebo sa ponahlaš si vrznut?
Nie si ani kamos. Si len zaloha. Kasli na to
Už to píšeš zase. Ty kvôli nej asi ani nespávaš. Pravdepodobne prvá žena, ktorá o Teba zakopal, že tu zakladáš diskusie?Predošlé rady si asi vyhodil von oknom. Tak načo písať zase.
nemá záujem, kašli na ňu... nestrácaj čas...
zaujímavé, ze nemal si ani gule osloviť ju na tej akcii prvy a teraz tu plackas, ze ta baba v podstate odmieta a zahrava sa a tebou.
Tak nabuduce bud chlap, oslov ako prvý a ty bud ten, co určuje pravidla. Ma ta v hrsti, pouc sa z toho.
Ty si sem uz nepisal? Uz vtedy ti tu zeny pisali, ze nema zaujem a kasli na nu. To este stale riesis? Omg...
@barborachors Zas nemusis byt hnusná za to, že je možno hanblivý.
Za mna jej nápiš narovinu, že čakáš už toľko a toľko, že či má vôbec záujem ísť. Alebo jednoducho jej už nepíš ako prvý a uvidíš.
Keby uz mala zaujem stretla by sa s tebou uz velakrat
Vyhovorky vyhovorky
Nestracaj cas
@modrykonik33 zadaná podľa mňa nebude, keď sme si začali písať tak povedala, že mala nedávno rozchod a ani na jej soc. sieťach nevidno žiadne fotky, že by mala vzťah
@modrykonik33 veď o to ide, že keby mala ozaj záujem tak reálne sa už dávno stretneme. Nedávno sme spolu volali a na konci mi povedala, že jej mám opäť zavolať. Reálne teda neviem či jej ide len o pozornosť alebo niečo podobné alebo ma ozaj záujem a z nejakého dôvodu to naťahuje.
@barborachors nemal som preto gule ju osloviť, lebo som si ju v daný večer ani nevšimol. Všimla si ma proste prvá tak prišla. Od tej doby sa snažím robiť ja tie prvé kroky(napr. to pozvanie na kávu) ale zatiaľ sa z toho vykrúca..
@taktotedanie ako som písal, cez pracovné dni sme obaja plne vyťažení, ja pracujem a ona je na VŠ. A cez víkendy buď ja mám niečo alebo ona. Ide mi len o to, že mi z jej strany chýba iniciatíva, že sa chce stretnúť.
Keď to mám zhrnúť tak komunikovať so mnou chce, resp. povie aby som sa jej opäť ozval ale keď ju chcem vytiahnuť von tak nastáva problém. Už som zažil situácie keď dievča nemalo o mňa záujem a tam to bolo celkom jasné - buď neodpísala vôbec, nechcela volať atď, no pri tejto je to opačne. V podstate neviem či jej ide iba o pozornosť alebo jednoducho má inú povahu a potrebuje ozaj čas na to aby si ma "preverila"..
Oslovila ta na akcii, cize asi aj popila a bola smelsia. Teraz rozmysla triezvo, aj ked pozvanie na kafe nie je nic nad cim by mala rozmyslat. Ved na kavu moze ist nezavazne. Neznamena to, ze sa budete brat. Skor tam bude nieco ine, mozno aj dalsi osloveny.
Ale prosim ta toto su vyhovorky
Obycajne vyhovorky
Ťahá ťa za nos.
Prestala by som sa ozyvat. Jej robi dobre,ze mas zaujem,dviha si ego. Keby mala zaujem uz davno by isla von s tebou. Mozno prave to,ze sa neozves ju nakopne k stretnutiu. Ak nie,tak je jasne,ze nema zaujem a len chcela byt za peknu,aby ta neodmietla
Zacni ju ignorovat, nevolaj jej ani nic a uvidis ci sa ona ozve.
@marca12 @domkakvet ja som sa jej prestal chvíľu ozývať, tak nakoniec mi volala čo sa stalo, čiže dá sa povedať, že vynaložila záujem o kontakt. Aj mi vyčítala, že prečo som jej takmer 4 dní nič nenapísal. Toto som ešte preberal s jedným známym a povedal mi niečo v zmysle, že všetko to čo robí, tak môže robiť len kvôli pozornosti.. Príde mi to ale ako zbytočne veľa práce z jej strany..
Aj to moze byt, ze potrebuje pozornost, prestan sa ozyvat a ked sa ozve ona, jednoducho povec, ze nemas teraz cas, mas toho vela v praci a nesklzni hned do toho ako sa ona ozve, ignoruj a nech sa ozve viac krat, ty si uz urobil dost.
Nemá záujem a netreba zas dlhšiu diskusiu k tejto istte téme založiť alebo?
Jaaaaj keď sa nedávno rozišla, tak nie je pripravená na ďalší vzťah. Rozum by chcel ale srdce ešte nie je pripravené a snaží sa predĺžiť čas. Išla za tebou s vierou, že klin sa klinom vybíja ale pocítila, že to tak nejde. Strata času...
a ako si ta chce "otukat", ked sa nechce stretnut? nechala by som to tak, hra sa s tebou ako macka s mysou

@autor a prečo to nepovieš jej? Ja som zas taká,že by som sa jednoducho opýtala hneď či chce niečo viac alebo. Ja ti poviem tak. S mojim snúbencom som si dlho písala,pozval ma von ale stále tie stretnutia boli také bez vyjadrenia až nakoniec som sa rozhodla a dala mu jasne najavo,že mám záujem o vzťah nie o blbé stretávanie sa s nejasnym výsledkom keďže z jeho strany som nevidela,že by sa k niečomu mal. A vidíš to. Za dva roky sme stihli spolu bývať,kúpiť dom,presťahovať sa,splniť si sny,cestovať a už sme zasnúbený a plánujeme svadbu.
Ja na tvojom mieste by som sa jej priamo opýtala toto ,, prepáč píšeme si už ..... A chcem vedieť či vôbec chces sa stretnúť alebo má len zbytočne natahujes pretože ja mám záujem ťa už aj osobne vidieť a rozprávať sa stebou zoči voči. Pokiaľ to tak ty nechceš tak prepáč ale ja toto nehľadám.