icon

Stres z rodinného konfliktu: Ako sa rozhodnúť?

lordbp
7. sep 2024

Zaujimalo by ma nasledovne: mate zenu ktorej brat vas psychicky znici, dovedie vas na psychiatriu, dovody nejdem rozvadzat, z polovice si za to mozem defacto sam. Jedine riesenie po 2 rokoch trapenia pre mna je toho cloveka vymazat navzdy zo zivota ale ona sa od neho(ako suseda) nechce odstahovat..

Takze obetovali by ste rodinu s 2 detmi, alebo vlastny zivot ? Ps. stres z neho mi sposobil srdcove arytmie, bolesti chrbta, na velku chodim uz 2 roky 8-10x denne. Zle myslienky, nocne uzkosti, nespavost a kazdy jeden som v strese uz 2 roky tj 700 dni. Kazdy jeden den. Uplny psychicky kolaps a utrapenie sa z niekoho.

Takze som na krizovatke, bud zomrem (neviem kedy) ale bo opsutim rodinu.

A nemoralizujte.. ano som sracka neschopna ochranit vlastnu rodinu ale chcem vediet vas nazor, mal som dost casu sa s tym vysporiadat a nedokazal som to. Sh to 2 roky. Ten clovek ma utrapil k smrti.

Strana
z3
mantilka
9. sep 2024

Ja by som sa hypnozou nedala manipulovať...
Ale každého rozhodnutie.

vienala
9. sep 2024

Suhlasim s @mamina7070 . Odsťahovať sa kvôli človeku, čo si prechádza psychickými problémami je fakt zlý nápad. Jednoducho tento človek sa potrebuje liečiť, veľmi uznávam a dávam klobuk dolu, že autor si túto nutnosť uvedomuje. Nie utekať, nie sa sťahovať, prečo, aby ešte viac trpeli všetci zúčastnení? Veď už aj tak majú doma kopu problémov, to nie je len tak žiť s človekom, čo ma takéto problemy, to je veľmi ťažké pre manželku aj deti. Žiaľ, nemôžu sa všetci prispôsobiť jednému, mohlo by ich to stiahnuť dole všetkých. Verím, že liečba je dnes na vysokej úrovni, preto držím palce autorovi, aby sa z toho čím skôr dostal.

Strana
z3