icon

Stretávate v okolí ženu, pri ktorej strácate reč?

7. nov 2025

Mate, ci stretavate sa vo vasom okoli (neberme rodinu) niekoho, ze pri jej krase az stracate rec? Taku zenu, ktora ak sa pred vami objavi akoby sa nad nou roztiahli mraky a slnecne luce patrili iba jej? Zjednodusene. Ak by ste mali niekoho nominovat na najkrajsiu zenu tak by to bola ona? A cim je podla vas krasna? Cim je ina ako ostatne? V mojom okoli taka jedna je, Je priam ukazom... K stoji na zastavke cela zastavaka ci zeny alebo muzi civia na nu, Auta pred nou spomaluju a skoro vznikaju nehody. Neprezradim lokalitu, ale zaujimalo by ma, ci ju tu este niekto spomenie. (pisem to preto ze sa mi objavili prispevky o miss planety) a vitazka na tuto ozaj nema.

Strana
z3
frzeiovn
7. nov 2025

JA

anonym_18caa0
7. nov 2025

U mňa v okolí moc nie, som náročná na krásu žien :D ale zvyčajne to je o kombinácii krásy a vkusneho možno menej obyčajného, výraznejšieho oblečenia, inak by si ju vodiči nevšimli

frzeiovn
7. nov 2025

Ide aj o to, či len výzorom zaujíma alebo aj z nej niečo vyžaruje, lebo chlapi sa obzerajú za minisukňami, veľkými prsiami, nohami atď. a to podľa mňa nie je celkom ok, lebo ona sama potom vzbudzuje pozornosť. Ak je jemná, úprimná a prirodzená - aj pekne, tak potom má takú charizmu v sebe, a hlavne tá pokora asi...

biba_18
7. nov 2025

stretla som 2 také, teda na mňa tak pôsobili ... či aj na ostatných neviem, bo to s tými autami je jaksi haluz... ale u nich to nebolo o kráse, ale o tom vyžarovaní ako píše @frzeiovn

anonym_581c5c
7. nov 2025

@anonym_autor Veľmi zaujímavá téma. Je to naozaj o kráse alebo o vyžarovaní? Napríklad táto nie je ani veľmi pekná, ani nič špeciálne... ok, je asi vysoká, ale takých je veľa a v tom to úplne nie je. Podľa mňa, ak máš ten mindset, tak to bude fungovať pre každú osobu. Treba to odpozorovať a trénovať 🙂 Napr.: https://www.youtube.com/shorts/X2w2wyLiM2g

sissy27
7. nov 2025

@anonym_autor krása je veľmi subjektívna záležitosť, takže to, z čoho "odpadávam" ja, je pre xy ďalších nezaujímavé a opačne.
A ešte taká moja špecialita - napr. Andreu Verešovú považujem za veľmi peknú a príťažlivú ženu, ale je úpne nesympatická 😀 za mňa je to len taký typ "mlč a vyzeraj", nemá žiadnu charizmu, nič. Ale je mi úplne jasné, že pre xy ďalších ľudí môže byť dokonalá bohyňa po každej stránke.
A k tomu, ako sa za nejakou ženou v tvojej blízkosti všetci otáčajú a "takmer" spôsobuje nehody - možno by stačilo, keby cez cestu prechádzala cez prechod a bezpečne, prípadne na zelenú a bude po "skoronehodách". Určite neexistuje žiadna taká, z ktorej sú absolútne všetci paf 😀 Naopak, dnes sú ľudia extrémne nevšímaví, takže tejto báchorke fakt neverím.

anonym_a6d58b
7. nov 2025

aj na mna civia aj zeny aj muzi, ale take to femme fatale son bola urcite v 20, teraz po 40 uz asi miss sveta nevyhram, ale stale dobre 🤣 jednu stretavam vysoka krasna mlada robi predavacku v parfumerke, je ako z prehliadkoveho mola, inak priemer vsade

anonym_a6d58b
7. nov 2025
@anonym_581c5c

@anonym_autor Veľmi zaujímavá téma. Je to naozaj o kráse alebo o vyžarovaní? Napríklad táto nie je ani veľmi pekná, ani nič špeciálne... ok, je asi vysoká, ale takých je veľa a v tom to úplne nie je. Podľa mňa, ak máš ten mindset, tak to bude fungovať pre každú osobu. Treba to odpozorovať a trénovať 🙂 Napr.: https://www.youtube.com/shorts/X2w2wyLiM2g

@anonym_581c5c ja som ani neotvorila link a vedela som, ze to bude lady jet, aj mna bavia jej videa, ona ma tak 185-190 cm

anonym_dc2b7b
7. nov 2025

@anonym_autor Ano je taka je**nuta ze stracam pri nej rec

anonym_8b6da8
7. nov 2025

Poznam vela krasnych žien, ale teda kvoli žiadnej by som sa neotočila , ani nespôsobil kolónu .zaujimalo by ma, koho myslis .

nyusika
7. nov 2025

mna zas vysoke uuuplne obchadzaju, pre mne je vysoka baba nepritazliva....a pisem to ja, co nepatrim medzi najnizsie.
idealna vyska pre zenu je 160-165 cm, ja mam 172 cm. a vyzeram, ako keby so mala este viac, lebo mem neproporcne dlhe nohy - kratky trup.

podla mna je doknale krasna Daniela Pestova - nielen vzthladom, ale aj obliekanim...Len by nemusela byt taka vysoka 😀 😀 😀

biba_18
7. nov 2025

@anonym_581c5c v tomto prípade je to o tom že je vysoká. videla som pár takých videí ... tie ženy spredu absolutne ničím nezaujímavé ...

anonym_8b6da8
7. nov 2025
@anonym_581c5c

@anonym_581c5c ok, na tuto by som asi aj ja “zazerala”, lebo takú vysoku zenu nemáš veľa šancí stretnúť.

derdia
7. nov 2025

Aj mne sa asi dva tri krat stalo, ze som otvorila ambulanciu a muz na druhej strane onemel😅😅😅😅mozno cakal obycajnu starsiu sestricku a otvorila som ja😅
Musela som sa mu ja prihovorit 😅lebo chudak ani nevedel co povedat.
Ale najkrajsia na svete urcite nie som...
Mne to prislo len velmi vtipne a mile😉😃

michaela329
7. nov 2025

Poznám jednu, pri ktorej strácam reč, ale je to niečím iným - je jednoducho taká hlúpa, že to občas nenačítavam. Krása je veľmi subjektívna vec, a aj tá miss možno niekomu vyráža dych, tebe zas nemusí 🤷

maca1984
7. nov 2025

Stretávam jednu ktorá je podľa mňa veľmi pekná žena. Vždy je upravená, zladená, čistá, voňavá. Potom otvorí ústa a stratím veru reč 🤣 ako je pekná tak je hlúpa, a arogantná.

biba_18
7. nov 2025

@maca1984 😂😂

kofa77
7. nov 2025

ano, raz som skoro odpadla z jednej mladej cernosky. vyzerala ako vytesana z cierneho mramoru, socha, dokonala v kazom detaile, farba pleti, licne kosti, nos, mandlove oci, pery, postava, ona mi utkvela v pamati.
inak nikto. niektore su velmi fotogenicke, to ano, v reali samozrejme tiez pekne, ale neodpadavm, ani z tej Pestovej som neodpadla, ani z Krainovej..

13uzivatelka11
7. nov 2025

Nie, ale mala som takú kamošku za ktorou sa otáčali chlapi, všade kam prišla sa okolo nej točili a to bola obyčajná baba ani sa nejako nemalovala. Mala síce krásnu postavu, ale ja doteraz nechápem čo na nej všetci videli. 😅 Netvrdím že bola škaredá, vyzerala fajn ale pri ziadnej inej kamoške som takéto niečo nezažila. a nie, neziarlila som, neznášam byť stredobodom pozornosti. 😀

biba_18
7. nov 2025

ja som raz stretla marketu konvičkovú na diskotéke - a ona bola fakt zjavenie...

anonym_ca10fe
7. nov 2025

Jedna je v nasom meste za ktorou by som siel aj na koniec sveta len uz je zadana

rusalinka
7. nov 2025

Hej... jedna kolegyňa, nestretávam ju často, ale furt ju stretnem vtedy, keď som ja so sebou spokojná, tak ráno v zrkadle si poviem, že dnes sa to podarilo, nie som spuchnutá, mám dobré vlasy, oblečenie sedí, nesiem sa... a bum, do výťahu nastúpi táto bohyňa. Vlasy 3 x viac ako ja, dokonalé, postava, za akú by som dala neviem čo, úsmev na tvári, nádherné oči! Moje sebavedomie v čudu a len pozerám po nej a nechápem, ako môže byť niekto tak krásny 🙂 A áno, závidím 😀

evita11223
7. nov 2025

tak krasa je velmi subjektivna. a ti chlapi v autach sa istotne za nou otacali preto, lebo mala na sebe minisuknu alebo nieco podobne 😀

autor
7. nov 2025
@anonym_ca10fe

Jedna je v nasom meste za ktorou by som siel aj na koniec sveta len uz je zadana

@anonym_ca10fe Mesto?

nyusika
7. nov 2025
@13uzivatelka11

Nie, ale mala som takú kamošku za ktorou sa otáčali chlapi, všade kam prišla sa okolo nej točili a to bola obyčajná baba ani sa nejako nemalovala. Mala síce krásnu postavu, ale ja doteraz nechápem čo na nej všetci videli. 😅 Netvrdím že bola škaredá, vyzerala fajn ale pri ziadnej inej kamoške som takéto niečo nezažila. a nie, neziarlila som, neznášam byť stredobodom pozornosti. 😀

@13uzivatelka11 my sme mali v aprtii tiez taku - len s jednym rozdielom - ta ani pekne nebola, ani peknu postavu nemala....a chlapi na nu leteli ako vcely na med.
a to nai nejak exy=tra mila nebola, ani prijemna...

a to nie preto, lebu bu bola lahka korist a dala kazdemu, nie.
do nej sa komplet vsetci zamilovali.

doteraz tomu nerozumiem.

autor
7. nov 2025
@rusalinka

Hej... jedna kolegyňa, nestretávam ju často, ale furt ju stretnem vtedy, keď som ja so sebou spokojná, tak ráno v zrkadle si poviem, že dnes sa to podarilo, nie som spuchnutá, mám dobré vlasy, oblečenie sedí, nesiem sa... a bum, do výťahu nastúpi táto bohyňa. Vlasy 3 x viac ako ja, dokonalé, postava, za akú by som dala neviem čo, úsmev na tvári, nádherné oči! Moje sebavedomie v čudu a len pozerám po nej a nechápem, ako môže byť niekto tak krásny 🙂 A áno, závidím 😀

@rusalinkaprezradis mesto a cca jej vek?

rusalinka
7. nov 2025
@anonym_autor

@rusalinkaprezradis mesto a cca jej vek?

@anonym_autor Bratislava a cca 30.

nyusika
7. nov 2025
@rusalinka

@anonym_autor Bratislava a cca 30.

@rusalinka 30 rokov...tak nic 😀
ja to nebudem 😀

autor
7. nov 2025
@nyusika

@rusalinka 30 rokov...tak nic 😀
ja to nebudem 😀