icon

Stretávate v okolí ženu, pri ktorej strácate reč?

7. nov 2025

Mate, ci stretavate sa vo vasom okoli (neberme rodinu) niekoho, ze pri jej krase az stracate rec? Taku zenu, ktora ak sa pred vami objavi akoby sa nad nou roztiahli mraky a slnecne luce patrili iba jej? Zjednodusene. Ak by ste mali niekoho nominovat na najkrajsiu zenu tak by to bola ona? A cim je podla vas krasna? Cim je ina ako ostatne? V mojom okoli taka jedna je, Je priam ukazom... K stoji na zastavke cela zastavaka ci zeny alebo muzi civia na nu, Auta pred nou spomaluju a skoro vznikaju nehody. Neprezradim lokalitu, ale zaujimalo by ma, ci ju tu este niekto spomenie. (pisem to preto ze sa mi objavili prispevky o miss planety) a vitazka na tuto ozaj nema.

Strana
z3
autor
8. nov 2025

Dievca ci zena o ktorej pisem ja, nieje uplne vysoka ma tak zhruba 170 cm, je to dcera mojej kamaratky, vysokoskolacka, ale zijuca na zemi, ziaden zivot v oblakoch, vsetucko je na nej prirodzene, Vlasy postavu a srty tvare zdedila po maminke, cize aj vo vyssom veku urcite bude ocarovat okolie, Kde studuje to neviem a asi aj malokto, lebo mi to pripada ze je trochu utiahnuta a chlapi akoby sa jej bali aj prihovorit. Byva v mestecku na V.

anonym_f59701
8. nov 2025
@anonym_f59701

Z blondín sa mi páči Katerina Brozova- na študijnom sa jedna žena na ňu veľmi podobala, ale škoda, že som ju nevidela nikdy sa usmiat. Tiež Sklenaříkova. Z brunetiek napr Cheryl Cole, Monica Belluci a Catherine Zeta Jones. Z rysavych Vera Wisterova.

@anonym_f59701 Ešte z typu tmavých blond Brooke Shields. Tá bola nádherná v Modrej lagúne

Strana
z3