Stretnutie bez fotografie: Pozor na manipuláciu?
Ahojte,
zoznámila som sa cez internet s jedným mužom. Po 10 dní písania sme sa chceli stretnúť. Pre mňa nezáväzne, nič som od toho neočakávala. Bol už vybraný dátum, aj miesto stretnutia. Bola to kaviareň v obchodnom centre. Na čo som povedala, že keď sa teda máme stretnúť, nech si vymeníme foto. Že chcem vedieť s kým sa mám stretnúť. (hoci len na rozprávanie). S čím zásadne nesúhlasil, že on má zlú skúsenosť s poslaním foto cez net. Na čo som mu odpovedala, že zo stretnutím bez foto zásadne nesúhlasím. Zasypal ma kopou výčitiek, a reakcou, že ho mrzí môj prístup. Troška taká psychická manipulácia. Už som ďalej neodpovedala, prerušila komunikáciu.
Čo si vy myslíte o takom človeku ?
@sheila121 pokecať písaním a stretnúť sa je niečo iné. chcela som vedieť, ako bude vyzerať človek a ktorým sa stretnem.
@lintu Ja som chcela foto na výmenu, jednu, informačnú. Keď on sa vyjadril, že zásadne nepošle, tak načo ja budem posielať svoju.
@janai1 azet
On na svojich zasadach trva ale ze ty mas svoje tiez a na slepo sa stretnut nechces, to je uz vymyslanie... dvojaky meter. Nebolo by mi absolutne luto takeho rovno bloknut a zabudnut.
@jaond19 Áno on má svoje zásady, ale tie svoje už nemôžem mať. Tak potom spoločná cesta nie je schodná
@autor Asi nebude príťažlivý a možno sa mu to už viackrát stalo, že poslal fotku a k stretnutiu ani nedošlo.
ze si dobre urobila
@grof_monte_christo aj to je možné
Gratulujem ti. Zbavila si sa sebestredneho čudáka ešte skôr, než ti stihol vyviesť niečo horšie.
Ja sa mu necudujem...ale chapem aj teba.
Niekedy netusim, kto ma ziada o priateľstvo, alebo pise na firemnom chate, moje hlavne tie mladsie kolegyne maju take šupa fotky zoznamkove na sietach a v profiloch na whatssapp, ze sa absolutne na seba nepodobaju. Vidim ich denne nazivo a to su uplne ine zeny...Normalne lutujem tych chlapov...
Mozno niekto jeho fotky zneuzil alebo rozposielal kde kade a ukazoval...
Raz kamarat mal rande naslepo, pred rokmi a z auta vystupil stokilovy mastodont, tak sa zdekoval do auta a usiel 😂
@babulkomale Mastodont 😂😂
tak ja si naopak myslím že si urobila chybu . Stretnutie bolo na verejnom mieste, vždy si sa mohla zodvihnúť a ísť preč. Fotku by som ani ja neposlala. Dnes sa už tak preháňajú cez filter na prikrášlenie že až .
Baby baby, ja som chodila na rande v čase síce mobilu ale bez internetu, žiadne MMS, len sms 🙂 zoznamka z teletextu a chodilo sa na rande a ľudia sa zoznamovali...
Veď hocikedy môžes povedať: vieš čo, myslím že pôjdem domov, nehnevaj sa, ahoj
Spravila si dobre 👍
Myslím si, že si ťa možno chce obzrieť z diaľky podľa "karafiátu" alebo čo sa dohodnete a keď sa mu nebudeš pozdávať, tak vycúva a ani sa k tebe neprihlási. Alebo je akákoľvek jeho fotka naozaj tak zlá, že odplaší každú samicu 🤷.
Jednu foto poslat mohol...
Tak ste na tom rovnako. On povedal že foto nepošle, Ty že bez foto neprídeš. Ani jeden neustúpil. Zrejme by ste si nerozumeli.
Ja tiez som isla, na slepo, on mna videl na fotke ale ja jeho nie a na fotke som nenastojila. Prijemne prekvapenie, ale laska na prvy pohlad to nebola, az na druhy. A sme uz manzelia ;). Ale teda vycitky, to je fakt divne…
On zasadne nesuhlasil, ty si zasadne nesuhlasila, ok ste si kvit, mozete ist od seba a zivot ide dalej
@mikadooo toto mi víri hlavou. Či si nechce najprv obzerať
Ja by som ti tiez neposlala fotku. Dnes nikdy nevies komu co zasles a zneuzije to. Moju fotku nikde na internete nenajdes. Ved to rande bolo nezavazne na verejnom mieste.
@juliacenc ja som tak raz ušla 😂🙈👌. Mladosť pochabosť😂😅
@babulkomale vymretý chobotnatec? a on sa išiel stretnut s chlapom akože?
mali ste ist na skype obojstranne zapnuty, nebolo by prekvapenie ani nedorozumenie
@karolinakr Na to by on nepristúpil, on chcel vyslovene stretko. Ponúkla som mu možnosť, nech mi teda aspoň zavolá z utajeného čísla, keď sa bojí. Aj to odmietol
tobol daky herec/ politik/ kolenik...skoda skoda 😀
@lija22
No teda..
O Kolenika prist by som nechcela
Ahoj,kasli n'a neho.
Fakt
Nejaky paranoik

Na ktorej zoznamke sa dá byť bez fotky?